Kampioenschap: Wie, wat, waar!

IMG_1757WE ZIJN KAMPIOEN!!! En dat betekent dat we gaan feesten bij het Stadhuis. De Joeksmobiel zal dan ook vanaf het stadion vertrekken richting het centrum. Om iedereen goed te informeren komt hier een lijstje met alle activiteiten.

Vertrek Joeksmobiel
Direct na de wedstrijd zullen onze spelers gehuldigd worden als kampioen van de Jupiler League en zal het bier rijkelijk vloeien. Rond 18.00 zal de Joeksmobiel vertrekken naar het Stadhuisplein waar de selectie om 19.00 uur gehuldigd zal worden.

Dit is de route die wordt afgelegd:

Stadhuis
De Joeksmobiel zal natuurlijk richting het stadhuis rijden. Daar is het maar de vraag of er genoeg plek is voor iedereen. De club heeft geprobeerd om een apart voor de SCC-houders te reserveren. Echter is dit in verband met de veiligheid volgens de gemeente en politie niet haalbaar en dus afgewezen (meedenken kunnen ze in Venlo niet).

Daarom is er gekozen om twee pleinen in te richten, eentje bij het stadhuis en de andere is bij de Oude Markt waar de huldiging door grote schermen live te volgen zal zijn. Daarnaast moet natuurlijk iedereen worden gefouilleerd op vuurwerk en andere zaken (leuk is het allemaal niet, maar helaas is het niet anders!).

Om drukte en opstoppingen te voorkomen, raadt de club alle supporters aan om op tijd naar de marktpleinen te vertrekken.

Op het stadhuisplein zullen vlaggetjes, door Media Groep Limburg, en sjaals, door Enjob, uitgedeeld worden!

Rolstoelgebruikers zijn welkom in het gereserveerde vak vooraan het stadhuisplein in vertoon van een wedstrijdticket of SCC. Maximaal 1 begeleider is toegestaan.

 

8 Responses

 1. De Koel

  Kleine correctie op bovenstaand artikel: als Jong Ajax gelijk speelt tegen Jong PSV is VVV ook kampioen bij winst op Emmen. Dan wordt het verschil 10 punten met nog drie wedstrijden te gaan.

 2. marcel

  Ben benieuwd (als we het vandaag worden) wie er allemaal op het plein staat, en vooral wie niet. Belachelijke opmerking dat de politie ivm veiligheid niet kan regelen dat seizoenkaarthouders op een of andere manier het terrein op komen. volgens mij gebeurd hetzelfde in bij de Boetegewoene Boetezitting. maar goed een polsbandje of een seizoenkaart is natuurlijk een wereld van verschil.

  Hoop dat we er vanavond bijzijn, maar als dat niet lukt….. op een ander plein naar een beeldscherm kijken??? dacht ut niet.

 3. ger

  Ik wil wel nog even reageren op jou opmerking Marcel,
  Ik heb ook geen seizoenskaart , omdat dit gewoon niet haalbaar is met mijn ploegen dienst!
  Maar ik probeer er elke thuis en uitwedstrijd bij te zijn als ik niet hoef te werken,
  en voel mij waarschijnlijk net zo verbonden met VVV als jou!
  Maar dat wil dus volgen jou zeggen dat er dan voor ons geen plek is of dat wij niet mee tellen!

  Laten we hopen dat het feest vanmiddag door kan gaan!
  En dat PSV ons een beetje helpt!

  1. marcel

   volgens mij schrijf ik dat nergens. VVV heeft aangegeven seizoenkaarthouders hier een voordeel te willen geven. Ik geef aan dat ik het om te beginnen belachelijk vind dat dit wel in de zoepkoel kan met een armbandje maar niet met een scc.

   daarnaast vind ik persoonlijk wel degelijk dat er altijd mensen met de snuffer vooraan staan die je het hele seizoen niet ziet, als jij er daar geen van bent (seizoenkaart of niet), hoef je je daar dus ook niet over aangesproken te voelen. zeker niet op een manier alsof men niet meetelt, want zo bedoel ik het zeker niet.

 4. Man man man, als je nog geen goal kun scoren tegen Emmen hoe wil je dat dan volgend seizoen in de eredivisie gaan doen? Typisch vvv; stadion vol en dan weer een baggerwedstrijd afwerken waarmee je iedereen weer meteen het stadion uitjaagt.

  1. SL

   Helaas, we moeten nog even wachten, maar vandaag had het gewoon afgemaakt moeten worden. Tuurlijk teleurgesteld! Maar vrijdag wacht weer een kans. Alleen toch jammer dat VVV hiermee niet aan klantenbinding doet, de druk is groot, Seuntjes speelt al enkele weken zeer zwak, Opuku heeft nog niet voldoende wedstrijdritme, en misschien zijn 2 wedstrijden in 3 dagen met een enorme druk te veel. Iedereen was er klaar voor, alleen de spelers, maar niet getreurd, dat ene puntje halen we wel………..

   1. Gerardus

    Wat maakt die klantenbinding toch uit ? De meeste mensen die er vandaag waren komen volgend jaar ook maar hoogstens 1 of 2 keer terug of zelfs helemaal niet. Nu ze een keer kampioen kunnen worden staan er ineens allemaal mensen en in de tijden dat het echt nodig is ? Waar zijn ze dan ? Dan is VVV weer een knommel club en kunnen ze er niets van zonder dat ze er iets vanaf weten. De supporters die er al het hele jaar zitten weten ook dat het niet op deze wedstrijd aan komt. Het seizoen is toch al lang en breed gespeeld en dat weten de spelers ook. Ze hoeven nog maar een punt te pakken dus er zit totaal geen druk op en in de meeste wedstrijden ging het ook vanzelf en hebben de supporters ook kunnen genieten van de strijd die toen werd geleverd. Als het nu de laatste paar weken niet echt lukt maakt het ook niets meer uit. We zijn toch kampioen dus wat maakt het spel nog uit dan ?

Leave a Reply