Kassa Ufo bij Stadion De Koel

VVV heeft sinds dit seizoen een samenwerking met partner IHB uit Düsseldorf.  Een aantal weken terug kreeg een van onze oude authentieke voetbalkassa’s al een spuuglelijk jasje aan met een of andere reclame. Deze week bleek maar weer dat het in Venlo nog een tikkeltje moderner en gekker kan. Er lande  namelijk een kassa-UFO zoals op de VVV Facebook pagina en website was te lezen. Dit futuristische ontwerp heeft een van de authentieke bestaande kassahuisjes vervangen. Wij supporters kunnen daar voortaan terecht om een kaartje te kopen. Jammer dat VVV ook steeds meer richting het moderne voetbal toetrekt. Wat is het volgende? Een futuristische trap richting het veld?

De UFO wordt aanstaande maandag 21 oktober, voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax officieel in gebruik genomen. Wij hebben uit betrouwbare bron vernomen dat IT het lintje komt doorknippen.

Kassa 1

Kassa 1

De Ufo

Foto via VVV-Venlo.nl

4 Responses

  1. LetsGoVenlo

    Next : Na de winterstop word de lange legendarische trap vervangen door een roltrap die draait op zonne-energie. Kump ozze prins willempie moei zien, en lintje doorknippen.

  2. socrates

    En in de businessclub was niemand minder dan Richard Branson te gast. Hij schijnt interesse te hebben om met zijn bedrijf Virgin Galactic, de club over te nemen. Naar verluidt was ‘flying Hai’ Berden minder gecharmeerd van Bransons idee om nog een extra V aan de clubnaam toe te voegen,Virgen VVV.

Leave a Reply