“Keeper Jan de Boer naar VVV”

VVV-Venlo is bedrijvig bezig met samenstellen van de selectie voor komend seizoen. Nadat Berden en Timber zijn vastgelegd deze week, moet doelman Jan de Boer de volgende zijn. Volgens RTV Noord vertrekt de doelman naar de Koel. De Boer heeft een aflopend contract bij FC Groningen en maakt daardoor transfervrij de overstap naar de Koel.

De bijna 23 jarige de Boer tekent volgens RTV Noord tot 2026. Hij wilt in Venlo de strijd aangaan voor een basisplek. Of dit gaat lukken is nog maar de vraag. Ennio van der Gouw speelt tot dusver een uitstekend seizoen. De doelman moet nog de medische keuring ondergaan, daarna zal hij gepresenteerd worden in de Koel.

10 Responses

 1. De Realist

  Welkom Timber en wellicht de Boer ! Ook mooi dat Berden zijn contract verlengd wordt. Wel apart…..er dreigt een “volksopstand” te komen onder de VVV supporters en net op dat moment komt VVV weer met zo’n berichten om de gemoederen weer een beetje te sussen. Die Marco is toch echt wel een gehaaide vent met gevoel voor timing…..

  We blijven positief en de nacompetitie gaan we halen en daarin kan alles gebeuren. Come on Venlo !

   1. Baolderse

    Lekker negatief weer. Als ze niks doen op de Berg, zit je te mekkeren. Zijn ze er tijdig bij, heb je ook weer commentaar.

   2. Ievel Knievel

    @Boalderse

    Weer zo’n fonkelnieuwe reaguurder die nooit reageert (net aangemeld?) 😉

    En klopt! Dit zijn in ieder geval niet de versterkingen waardoor je een subtopper wordt in de KKD. Eerder aankopen van een nummer 13 in de KKD.

Leave a Reply