UPDATE: Keeperstrainer Wim Jacobs bij kennis en IC verlaten

Geweldig nieuws! De dag is begonnen met heel goed nieuws! Onze keeperstrainer Wim Jacobs is bij kennis en aanspreekbaar. Hij heeft de IC afdeling verlaten.  Iedereen van VVV-Venlo en natuurlijk ook wij zijn opgelucht!

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Zoals jullie weten gaat het niet goed met onze keeperstrainer Wim Jacobs. Wij leven heel erg mee met Wim en zijn familie en natuurlijk iedereen die elke dag met hem werkt. Het is moeilijk te bevatten en onrealistisch dat deze sterke en fitte man die altijd vrolijk is dit overkomt. Het is een klap voor iedereen.  Wij wensen iedereen heel veel sterkte.

De keeperstrainer van VVV-Venlo kreeg maandagmorgen in zijn slaap een hartstilstand. Hij is hierna met spoed naar het ziekenhuis gebracht en in een kunstmatige slaap gehouden. Voorlopig wordt Jacobs nog in coma gehouden. Dinsdag beslissen de doktoren welke vervolgstappen er worden genomen.

Meeleven
“Vanmorgen zijn we door Wims vrouw ingelicht over de situatie. Samen met mijn collega’s Jay Driessen en Ben van Dael ben ik meteen naar het ziekenhuis in Venlo gegaan”, zegt hoofdtrainer Maurice Steijn. “Ik kan het moeilijk bevatten, omdat ik elke dag met Wim samenwerk. We moeten hopen op het beste.”

Slaat in als een bom
Ook algemeen directeur Marco Bogers is geschrokken. “Dit slaat in als een bom. Dat zo’n vitale man als Wim dit overkomt. Iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de club. Dag en nacht staat hij voor iedereen klaar. Ik hoop dat hij erbovenop komt.”

Bron: 1Limburg.nl

8 Responses

Leave a Reply