Keeperstrainer Wim Jacobs terug op het trainingsveld

Keeperstrainer Wim Jacobs is terug van weg geweest. Dinsdag stond hij sinds lange tijd weer op het veld van zijn club VVV-Venlo.

De 50-jarige oud-doelman van VVV kreeg in november vorig jaar een hartstilstand in zijn slaap. Hij werd daarna bijna een week in een kunstmatige in coma gehouden.

Enthousiasme
Op zijn eerste dag na zijn herstelperiode straalt Jacobs vooral enthousiasme uit. Hij is positief over zijn terugkeer en wil er niet aan denken dat het voor hem heel anders had kunnen aflopen.

Bron: 1limburg/L1

13 Responses

  1. Ievel Knievel

   Zou stoer zijn als Maurice de boel aan de praat krijgt, we nacompetitie halen, promoveren en dan Jos ook iets te bieden hebben. Jos is voor je naam en imago als club erg goed, ook met het oog op eventueel te halen Duitse spelers. Je kan dan toch, met lager loon, hengelen naar de wat betere spelers. Het is niet netjes naar Maurice om hem niet te verlengen na deze prestatie (mocht het hem lukken). In zo’n geval zou je Jos kunnen aantrekken als een wat meer Engelse manager en Maurice houden als een trainer die meer het veldwerk doet.

   1. Ievel Knievel

    Ik denk ook niet dat het gaat gebeuren, maar een mens kan altijd dromen. Daarnaast, misschien wil Jos wel komen voor een goed verhaal en perspectief. Weet niet of het geld doorslaggevend voor hem is. Denk wel dat de voorwaarde is dat VVV eredivisie speelt. Hij doet al sportief een stap terug en er moet wel wat tegen over staan. Anders is het zeer schadelijk voor zijn eigen carrière. Vanuit clubliefde zou er wel iets mogelijk zijn, zie Stan. Zie Ron Jans bij PEC. Denk wel dat, mocht het alk ooit gebeuren, het of Jos of Maurice is en niet beiden. Echter ga je met Maurice ook een weg in met toekomstperspectief. Die man kan je ook niet zomaar aan de kant schuiven.

   2. Goodie

    Ik vind het Maurice Steijn ook prima doen hoor. Het team begint langzaam ook weer te voetballen, dat was eerder niet mogelijk doordat het nog steeds dezelfde spelers waren. Ron Jans naar Pec vind ik persoonlijk anders dan Luhukay. Jans werd bij Luik (?) ontslagen. Ik kan me niet voorstellen dat ze in België vette salarissen betalen. Daarbij speelde Pec ook al eredivisie. Als hij Luhukay ontslagen wordt, dan denk ik dat hij bij een soort club als Twente terecht komt.

   3. Goodie

    Die gaat (nog) niet hier naar toe komen. Die is momenteel een Bundesliga loon gewend. Hij zal wel naar een club gaan waar hij waarschijnlijk op loon iets achter uit gaat.

 1. Sanderkuh

  Staat wel allemaal dicht bij elkaar onderin Goodie. Hoor de voorzitter nog zeggen vorig seizoen: Jos blijft wat de prestaties ook zijn na een wat mindere periode (ben zelf daar geweest tegen Freiburg, 0-3 en een baggerpot ! ). Maar ben benieuwd of hij er nu hetzelfde over denkt

Leave a Reply