Kees de Boer tekent voor twee seizoenen

De 21-jarige middenvelder heeft vandaag een contract getekend dat hem voor twee seizoenen aan de Koel club verbindt. De Boer komt transfervrij over van ADO Den Haag waar hij eerder deze week zijn contract liet ontbinden bij de financieel geplaagde Hagenezen.

Afgelopen seizoen werd de 21-jarige middenvelder overgenomen van Swansea door ADO Den Haag. Daarvoor kwam hij uit voor Ajax en Volendam.

De Boer over zijn transfer naar VVV-Venlo: “VVV benaderde me via Stan Valckx. Vervolgens heb ik ook met Jos Luhukay gesproken. Zij hadden een interessant verhaal, waarin met name naar voren kwam dat de aanvallende speelstijl, gecombineerd met initiatief en bereidwilligheid van spelers moet gaan leiden tot successen. Dat spreekt me erg aan.”

Technisch Manager Stan Valckx: “Kees is een getalenteerde middenvelder die de jeugdopleiding van Ajax heeft doorlopen en daarna op zijn jonge leeftijd al de nodige ervaring heeft opgedaan bij Swansea. Bovendien is Kees een oer-Hollandse jongeman, die strijdlust en dynamiek in zijn spel legt en daarmee perfect in onze spelersgroep past.”

30 Responses

  1. jurgen

   AZ dreigt zijn voorhoede kwijt te raken, ik weet niet of onze Griekse vriend in het plaatje van AZ past, maar financieel zou het dan geen probleem moeten zijn. VVV zou hier van kunnen profiteren, een win/win situatie, we gaan ut zien.

  1. kuebke

   Jammer dat hij niet komt.
   Was goed genoeg geweest voor os cluppie.

   p.s, Het blijft maar verrassend stil daar boven op Den Berg.
   Het word langzamer hand tijd dat er eens wat spelers bij komen.

 1. Real VVV

  We hebben dus een nieuwe keeper. Een Tsjech die zijn hele carrière overal reservekeeper is geweest. Ik had veel liever gezien dat het geld werd uitgegeven aan veldspelers, maar hopelijk komen die nog.

  Wel een overstap. Van het mooie Genoa naar het iets minder aansprekende Venlo 😊

 2. kuebke

  V.V.V heeft een nieuwe Tsjechische keeper aangetrokken.
  Zijn naam is Lukás Zima 27 jaar en komt over van Genoa CFC en hij heeft een contract getekend voor twee jaar.

   1. Ievel Knievel

    Ben ik helemaal met je eens DeOtjes.

    Spelers/ medewerkers van je club val je nooit (op de man) af. Je kan slechts kritiek geven, maar dan blijf je netjes. Afbranden is nergens voor nodig.

    Ze zijn van jouw club/ team. Er zal altijd iemand de zwakste schakel zijn. Vertrekt je zwakste schakel is je ener zwakste schakel dat, etc., etc., etc.. Een gebed zonder end dus. En die zwakste schakels gaan niet beter ballen na affakkeling. Een feit.

    Geen idee of dit een versterking is, dat mag hij ook onderling met Delano uitvechten. Hij zal ook niet überslecht zijn. Serie B keeper.

    Wat me wel een heel klein beetje tegenvalt is dat we geen beleidsverandering zien.

    Ook deze speler komt gewoon weer uit het bevriende zaakwaarnemersnetwerk van Valkx, met zaakwaarnemers en spelers uit Zuid (Italië/ Griekenland) en Oost-Europa. Niet zo vreemd met de Polen- en Griekenland-ervaring van Valkx.

    Echter kun je jezelf wel afvragen op welke basis deze spelers dan gehaald worden. Vorig seizoen viel juist een flink deel van deze categorie spelers door de mand.

    Het zinnetje dat deze speler al lang op de radar staat, zou ik (helaas) met een korreltje zout nemen. Ik merk nog weinig van de nodige beleidsswitch. Maar ik laat me ook graag verrassen. Misschien is het een goede keep. Als we maar niet weer onnodig veel geld over de balk smijten (aan fees en salarissen).

   2. RuiverCity

    @De Otjes. Dat jij in Van Crooij de eerste keeper ziet, zegt genoeg over jouw voetbalkennis.

   3. Ievel Knievel

    @ Ruivercity

    Je hebt nog steeds ook reservespelers en reservekeepers nodig. Die zijn, zeker bij VVV, logischerwijs minder dan de eerste elftalspelers, zeker op ons niveau. Je denkt toch niet dat een basisspeler (bij een andere team) op de bank gaat zitten bij een eerste divisieclub of wel?

    Ieder team heeft zwakke schakels, toch heb je die ook nodig, anders zou je team uit 11 man bestaan, of minder. Voetbal is een teamsport. Ieder voegt iets toe, het team moet elkaar in balans houden en de sterkere spelers moeten de zwaktes van de zwakkeren camoufleren, daar zijn ze voor. De zwakkere spelers kunnen met humor, mentaliteit en teamgeest een hoop betekenen in een spelersgroep. Mensen afvallen of afkatten helpt niet en nooit.

   4. DeOtjes

    Ik heb ook nergens gezegd dat ik over veel voetbalkennis beschik. De basale dingen zie ik wel. Maar de nuances zal ik wel missen. Los daarvan heb ik gezegd dat ik meer vertrouwen heb in de technische mensen bij VVV dan de zogenaamde voetbalkennis van personen hier op het forum.

    En ik heb ook gezegd als VVV met van Crooij de KKD ingaat dan snap ik het en als ze denken dat ze een andere keeper nodig hebben dan snap ik het ook. Voor jouw herinnering In 2016/17 heeft Delano 25 wedstrijden gekeeped. Dat was niet omdat het het zo een pannenkoek was. VVV is toen, met Delano op doel, kampioen geworden. Dan kun je echt wel wat.

    Maar goed ik draai niet continu maar 2 plaatjes waarbij ik spelers ga neerhalen alsof ze niks zijn. Ook ga ik niet stoer lopen wauwelen over tactische blunders. Andere mensen de maat nemen is niet zo mijn stijl. Ik zie liever de positieve dingen van een speler (of mensen) dan de negatieve.

   5. RuiverCity

    @De Otjes. Kom je weer met dat onzin verhaal dat Van Crooij in 2017-2018 in de 20 wedstrijden heeft gekeept. Dat is helemaal niet waar. Hij is een paar keer ingevallen en heeft bekerwedstrijden gekeept.
    Dat jij alle vertrouwen in de technische staf hebt, mag je zeker hebben. Ik niet. Dat is vooral het afgelopen seizoen wel gebleken. De spelers die in de winterstop zijn gehaald, hebben allemaal niet voldaan. Zo kan ik over de afgelopen seizoenen nog wel meer namen noemen. Als je er 10 per seizoen haalt, lijkt het mij niet meer dan billijk dat er tenminste één speler tussen zit die wel voldoet.
    De technische staf was ook gecharmeerd van de samenwerking met Porto, West Ham. Dat heeft ook erg weinig opgeleverd, zelfs voor de jeugd niet.

   1. chretien

    Als ze hem maar niet “gratis” laten lopen en in ieder geval een fors doorverkooppercentage wordt bedongen. Advies voor Giakoumakis: Vitesse is geen top Nederland, moet je niet willen, ga dan China of Midden Oosten, dan ben je met je handtekening verzekerd van een financieel onafhankelijke toekomst….

   2. Ievel Knievel

    @ Chretien?

    Fietstas heeft een meer dan behoorlijk seizoen gedraaid en Fietstas haalt nog wel eens Europees. Meer dan eens. Met deze trainer zit er genoeg stabiliteit en progressie in. Je speelt in een groot stadion met een best fanatieke aanhang (en weer in het geel zwart). Met een beetje geluk kom je Europees aardig ver en draai je een seizoen als AZ in 2004. Daarnaast kan hij in Nederland wonen met zijn gezin (prima toeven) en kan hij misschien zelfs wel in Venlo blijven, als hij hier goed woont en het hem hier bevalt (weet niet waar precies). Ook niet onbelangrijk voor sportief succes, je ergens thuis voelen en tot rust komen.

    Scheelt dat Giako ook geen top is, maar subtop. Prima voor hem. Kan hij daar een eventuele verdere doorgroei doormaken. Ik denk dat Giako altijd sport-succes verkiest boven geld en dat pleit enorm voor hem en gaat zijn ontwikkeling behoorlijk goed doen. Kiezen voor de zandbak of C. is einde sportieve carrière. De ambitie voor Giako is vaker geselecteerd worden voor het Griekse team (ook subtop). Dat doe je door o.a. een stap naar Vitesse en dan na 1,5 of 2 seizoenen ga je naar Engeland of Duitsland. Hoogste niveau. Niet per sé een topclub, maar een leuke club die aardig draait en voetbalt.

   3. Ievel Knievel

    Belgische competitie, een Genk of zo, zou ook nog wel iets voor hem zijn. Daar proberen nog een keer topscorer te worden, maar dan bij een grotere club met meer prestatiedruk. Een team dat kampioen kan worden en/ of de beker kan winnen en Europees speelt.

   4. DeOtjes

    Vitesse heeft natuurlijk al Darfalou en heeft net nog een spits aangetrokken. Het zal me benieuwen

   5. Grad

    Streep maar door, Vitesse heeft al Openda en Darfalou, als centrumspits en hebben vandaag ook nog de Deen Frederiksen voor 3 jaar gecontracteerd

   1. Rossie

    Uit een supportersgroep van Vitesse. Die geven aan wat meer te weten. Maar het is maar een gerucht hè…

Leave a Reply