Kees de Boer volgende aanwinst VVV-Venlo

Niks is rond of officieel gemeld, maar het lijkt erop dat ADO talent Kees de Boer bij VVV een contract gaat tekenen. De eerste geruchten gingen al rond nadat de middenvelder afgelopen avond afwezig was bij een oefenwedstrijden van de Hagenezen. Nu meldt ook VI dat we ons gaan versterken met De Boer.

Voor wie Kees de Boer niet kent. Kees is een 1.86 meter lange controlerende middenvelder. Geboren te Volendam, kwam in de jeugd uit voor de plaatselijke FC waarna hij naar het grote Ajax vertrok. In 2017 koos Kees ervoor om in Engeland in de jeugd van Swansea City te gaan voetballen. Afgelopen seizoen keerde hij terug naar Nederland en tekende voor twee seizoenen voor ADO. De Boer is een speler met overzicht een goede traptechniek en is een spelverdeler. Hij is geen doelpuntenmaker maar zoekt altijd de makkelijke en beste oplossing voor het team.

Wanneer en voor hoelang de middenvelder gaat tekenen is onbekend. Net zoals het onbekend is of VVV een transfersom betaald.

26 Responses

 1. Godfried

  Mooi als dit waar is. Jonge jongen met een gedegen voetbalopleiding.

  De contouren van het nieuwe team beginnen langzaam zichtbaar te worden: Een ervaren as, met daaromheen jonge, talentvolle spelers die zich willen bewijzen. Begin zin te krijgen in het nieuwe seizoen. Ook al spelen ze op vrijdagavond..

 2. twiggy11

  Is een prima speler voor vvv zeer balvaardig heeft oog voor de medespelers.ik lees ook dat verbong bij getekend heeft hebben we nu ook een derde keeper nu nog een eerste keeper mag van mij weer een Duitser zijn hun stijl van keepen ligt ons toch beter als de Hollandse stijl.

 3. FC VVV03

  We hebben met Verbong, Craenmehr en van Crooij al 3 keepers onder contract staan. Ik denk niet dat er nog een bij gaat komen. Van Crooij zal wel eerste keeper worden, en die andere 2 mogen 3 jaar bankzitten en dan verder gaan bij EVV😂.

 4. mats

  Is er nog nieuws rondom Post? Zelfs met Kees erbij vind ik het karig met daarnaast alleen Post, Essa en Simon.

  En Kees is een type a la Post toch?! Dan hebben we toch echt nog een aanvallende mid nodig (en een goede 2e man bij blessures)….

  Ik hoop toch niet dat we voor het derde jaar op rij zonder een gebalanceerd middenveld gaan spelen. En alle ballen weer naar voren gerost worden in de hoop dat’ie goed valt voor Braken……

  Zóóo geen zin meer in om dat type voetbal aan te loere….

  1. SneltreinMusa

   Luhukay gaf zelf aan dat we aanvallend voetbal willen spelen, dit deden de 3 voorgangers niet en zeiden ze vgm ook niet, nog n dikke maand dus nog geen stress

  1. Grad

   Nee, @chretien reken er maat niet op, want men is aan het overwegen, of men zich zal terugtrekken uit de competitie en alleen deel te nemen met een elftal aan de competitie O21 en O23.
   Bij domme vragen, krijg je ook domme antwoorden.

   1. roermond

    Zo dom is die vraag niet, zie Emmen:

    De oefenwedstrijd tussen FC Groningen en FC Emmen volgende week vrijdag gaat niet door. De Drenten hebben de wedstrijd geschrapt. FC Emmen zou geen representatief elftal op de been kunnen brengen. In het Dagblad van het Noorden uit technisch directeur Mark-Jan Fledderus zijn ongenoegen over het afzeggen.

   2. Grad

    @Roermond even relativeren. Bij Emmen was het een oefenwedstrijd tussen twee betaalde clubs en kon Emmen geen representatief elftal op de been brengen, mogelijk bang voor een afstraffing. Overigens heeft Emmen vandaag wel een oefenwedstrijd tegen de Duitse amateurs van VFL Germania Leer.
    VVV speelt ook tegen amateurs en heeft momenteel 17 selectiespelers (waarvan 3:keepers) en nog twee spelers op proef en tel hierbij nog de te verwachten aankoop Kees de Boer bij, dan heb je al 20 spelers, waarvan 17 veldspelers. Tel hierbij nog de 7 jeugdspelers bij die met de selectie meetrainen en meestal ook ingezet worden bij oefenwedstrijden tegen amateurs, dan heb je al keuze uit 27 veldspelers. Hiermee kun je zelfs 2 elftallen samenstellen.

 5. OooLGooO

  De Boer gaat als het goed is een contract voor 2 seizoenen tekenen.
  Tristan Dekker blijft bij VVV. Hij heeft zijn contract met twee seizoenen verlengd en een aanbieding van Emmen afgeslagen.
  Ook heeft VVV geprobeerd van Ooijen terug te halen. Hij ondanks een aanbod van VVV voor Emmen gekozen. VVV was dus wel degelijk in de markt voor hem.

 6. RuiverCity

  Ongelooflijk dat die Dekker nu ineens twee jaar mag bijtekenen. Anderhalf jaar geleden wilde VVV nog van hem af. Is een beperkte voetballer. Fysiek zeer zwak en opbouwend brengt hij niks. Armoe troef…..

  Als VVV met Van Crooy als eerste keeper de competitie ingaat, begrijp ik de technische staf niet meer!

  1. rongo26

   Luhukay gebruikte Dekker vaak. dus die zal er wel iets in zien. voor KKD is dit ook een prima speler. In zijn eerste jaar bij VVV vond ik hem uitstekend, dus ik snap het wel….

   Tja mening verschillen, als VVV een extra keeper haalt, dan snap ik technische staf niet. Dat heeft niet echt prio. Met van Crooij op doel kan je kampioen worden, dat is een bewezen feit.

  2. DeOtjes

   Als CV heeft hij vorig seizoen wat foutjes gemaakt maar als back heeft hij Pacho enkele wedstrijden zeer goed vervangen. Hij is ondanks het weinige spelen wel gegroeid als back. Denk dat het met wedstrijdritme een prima KKD back kan zijn.

   Vwb van Crooij blijf je maar hetzelfde roepen (tot vervelens toe). Je mening is gebaseerd op enkele seizoenen geleden en op jouw beeld van hoe er in de KKD gespeeld wordt. Ook hier geef ik de voorkeur aan de mening van de staf. Als zij van Crooij geschikt vinden dan is dat zo. Als zij besluiten een andere keeper te nemen dan vind ik dat ook prima.

  3. lucien1978

   Volkomen logisch.

   Dekker is gewoon een eredivisie waardige back die met zijn invalbeurten een betere indruk gaf dan Pachonik.

   Ook centraal kan hij prima uit de voeten.

   Een Nederlandse jonge speler met een prima mentaliteit.

   Vvv zou stom zijn niet te verlengen.

   Heel blij mee.

 7. roermond

  Met van Crooij, Gelmi, Da Graca, Koglin, van Dijck, Pachonik?, Dekker, Post? Janssen, Braken, Hupperts, Roemer, plus een aanvallende middenvelder en 2 aanvallers, kun je rustig aan de competitie beginnen en spelen om de prijzen.ik heb er vertrouwen in….come on Venlo…forza VVV…

 8. Venlooow

  @Roermond, Pachonik zal waarschijnlijk naar de Bundesliga gaan. O.a. Mainz heeft interesse in hem.
  Prima om het contract met Dekker te verlengen.
  Ik ben alleen niet te spreken over Van Crooy als 1e keeper. Daarvoor is hij te onzeker.

 9. Koelie

  Spelen om de prijzen zonder linksback, maar 3 middenvelders, 1 spits en een Huppertz. Dan wel niet gaan janken als je de eerste wedstrijden niet veel punten pakt.

  1. Grad

   De transferperiode is eigenlijk pas officieel vanaf 1 juli open en je bent nu al aan het janken, ruim 4 weken voor de start van de competitie. Op de transfermarkt kan in die tijd nog veel gebeuren en dat kan nog tot 31 aug. Bovendien wordt verwacht dat binnenkort 1 middenvelder zal tekenen en er zijn nog 2 spelers op proef waarvan 1 linksback.

   1. Koelie

    Ik begin hier niet over “meedoen om de prijzen.” Ik heb geen verwachtingen over komend seizoen. Wel grappig dat jij er steeds met de kippen bij bent om anderen neer te sabelen en ze verwijt dat ze geruchten aan het verspreiden zijn. Zelf komt je nu ook nu niet verder met “verwachtingen”. Feit is dat er op dit moment allesbehalve een volwaardige selectie is. En ja er kan nog veel gebeuren. We gaan het zien of die er op 8 augustus is. Ik verwacht van niet en denk ook niet dat je dan meteen de punten gaat binnenhalen. O ja die transfermarkt open of dicht heeft niets te maken met aantrekken van transfervrije of contractloze spelers. Die kun je het hele jaar aantrekken. Alsof wij daadwerkelijk spelers gaan kopen.

    Trouwens nog iets gehoord over Sevinc?

   2. Grad

    Er staat op Twitter een bericht van @joeysteegh dat Sevinc inmiddels weer vertrokken is ‘kon niet aanhaken bij het gewenste niveau’
    Wat de beschuldigingen betreft aan mijn adres met betrekking tot het neersabelen en verwijten over geruchten, ga ik verder niet op reageren, want dat zou toch een eindeloze discussie worden.

 10. joeysteegh

  @grad Waanzinnig, ik ben een bronvermelding! Niet nodig van mijn kant hoor hahahah

  Wat betreft Sevinc; Denk een combi van niet fit genoeg en niet goed genoeg… Als je bij U21 niet zou kunnen aanhaken, dan is het niet positief.

Leave a Reply