Update: Ken Leemans tekent contract bij Topklasser

Afgelopen zaterdag meldde wij op onze website (en vele andere media) dat oud VVV-er Ken Leemans zich voor 1,5 jaar had verbonden aan Topklasser de Treffers uit Groesbeek.

Het management van Leemans spreekt dit echter tegen. Zij geven daarbij aan dat er het een en ander onjuist is overgenomen en dat hierdoor het bericht te voorbarig was.

Leemans zou enkel de overschrijving hebben ingevuld. Het contract, dat momenteel nog onder de ogen van een advocaat ligt, zou nog niet getekend zijn. Alleen de overschrijving is niet voldoende om Leemans voor De Treffers te laten spelen. Zowel de overschrijving als contract dienen getekend te zijn.

Op de clubsite, De Gelderlander, 1Limburg en onze website viel echter te lezen dat Leemans al getekend zou hebben. Deze berichtgeving is dan ook iets te voorbarig.

Later meer.

6 Responses

 1. Ben

  Altijd liefhebber van Leemans geweest. Toch is het goed zo, VVV heeft hem een voorstel gedaan dat hij niet goed genoeg vond. Nu, dan houdt het op, even goede vrienden. FORZA VVV!

 2. Sanderkuh

  Zal toch wel een of andere constuctie zijn waardoor dit gunstiger uitpakt voor Ken. Kan haast niet geloven dat hij er nu slechter van af komt. Of is dit dan een gevalletje: gegokt en verloren ?

 3. supportertje

  Als dit zo is, moet VVV alsnog een sleepnet uitgooien om Kenny naar VVV Te halen. We weten wat zijn staat van dienst is, en zijn kwaliteiten. Dit is het soort leiders in een team dat nodig is.

 4. Godfried

  Ken was toentertijd al een zogenaamde ‘domme kracht’. Uiterst bruikbaar vanwege zijn tomeloze inzet, maar veel voetbal vernuft zat er niet in. Nu is de beste man 32 jaar oud, heeft enkele blessures gehad en heeft een tijdje niet op niveau gespeeld. Van die drive zal dus weinig meer over zijn, waardoor hij totaal geen meerwaarde zou zijn geweest voor VVV.

  Ik wens hem veel succes bij De Treffers!

Leave a Reply