VVV-Venlo

Kent U deze nog? De Graafschap – VVV-Venlo 2016

Zo’n interlandpauze duurt voor ons altijd even net iets te lang. We zijn daarom ook echt blij dat VVV-Venlo de competitie weer hervat en dat doen we tegen De Graafschap. Dat zijn tevens ook twee ploegen die vaak op en neer gaan tussen de Eredivisie en de Eerste Divisie. Dat belooft dus weer een leuk treffen te worden tussen de twee ploegen.

De laatste keer dat er gevoetbald werd in Doetinchem tussen beide ploegen, speelden allebei de teams nog in de Eerste Divisie. De Graafschap was net gedegradeerd uit de Eredivisie en VVV-Venlo was knap tweede geworden achter kampioen Sparta, maar in de play-offs ging het fout tegen Go Ahead Eagles. De Graafschap was favoriet in deze wedstrijd, maar op het veld was daar niets van te zien.

VVV-Venlo won deze wedstrijd vrij gecontroleerd met 0-2, maar de parel van die avond was toch wel de goal van Nils Röseler. De Duitse verdediger wist met een omhaal de Venlose harten te veroveren en die uit Doetinchem te breken. Voor het uitvak scoorde hij de 0-1 en die zal ons nog lang blijven heugen. Toen in de Eerste Divisie, hopelijk nu in de Eredivisie, een uitzege voor VVV-Venlo!

De Graafschap – VVV-Venlo 0-2 (0-0)

Scoreverloop: 55. Röseler (0-1); 82. Sleegers (0-2)
Gele kaart(en): Koolhof, Diemers, Kaak, Will (De Graafschap); Receveur, Van Crooij (VVV-Venlo)
Rode kaart(en):
Toeschouwers: 8.320
Scheidsrechter: Manschot

Opstelling De Graafschap:
Bednarek, Will, Lammers (34. Vreman), Kaak, Diemers, Parzyszek, Koolhof (60. Bannink), Driver, v/d Hurk (70. Van Overbeek), Keurntjes en Nieuwpoort

Opstelling VVV-Venlo:
De Fockert; Janssen, Promes (80. Korkmaz), Röseler en Rutten; Receveur (72. Dekker), Sleegers en Post; Van Crooij, Seuntjens en Hunte (46. Resida)

Voor het wedstrijdverslag van toen, klik je op de link.

Leave a Reply