Khalouta: ‘Dom gedrag van mij’

Dat Aziz Khalouta geschorst is door VVV tot 2 januari vindt de speler zelf begrijpelijk. „Ik heb dom gedrag vertoond in de wedstrijd tegen Achilles’29. Ik had me nooit mogen afreageren op de trainer.”

Trainer Maurice Steijn liet Khalouta tijdens het duel weten dat hij verkeerd stond te dekken. Daarop zou de speler hebben gereageerd met een wegwerpgebaar. „Dat is niet waar. Ik gebaarde en riep dat ik aan de binnenkant stond, maar dat werd verkeerd geïnterpreteerd door de trainer. Beter had ik helemaal niet kunnen reageren. Toen ik daarop gewisseld werd en mijn ongenoegen uitte, was dat pure emotie. Dat valt niet goed te praten.

Ik heb hier spijt van. Zeker als Venlonaar die VVV op een goede manier moet vertegenwoordigen”, aldus Khalouta die dit kalenderjaar ook niet meer op de club mag verschijnen. „Ik wil Aziz voorlopig niet zien en dat weet hij ook. In het nieuwe jaar keert hij terug en dan gaan we verder praten. We zien dan wel waar dat toe leidt. Ik moet me focussen op PEC en Fortuna”, gaf VVV-trainer Steijn gistermiddag te kennen.

Bron: Dagblad de Limburger 16 decemberg 2014: Schrijver Qasim Hakim

7 Responses

 1. mats

  Geschorst inclusief inhouding salaris mag ik toch hopen!!! Anders is t wel een heel prettige lange vakantie! Beter nog zou hij dagelijks individuele straftraining moeten krijgen en handmatig shirtjes en sokken van de rest van het team moeten wassen. Wat denkt hij wel niet?!

  Ik snap wel dat VVV zo belabberd speelt met types als Khalouta die blijkbaar in t veld doen waar ze zelf zin in hebben. Ben echt klaar met dat soort spelers. Opzoute!

   1. Ben

    Niemand is belangrijker dan de club!
    Dat geldt voor iedereen, ook voor de spelers, ook voor de staf! Het zijn uiteindelijk (bijna) allemaal) voorbijgangers.

    Mijn advies is alles uit de kast halen om in goede harmonie samen te werken.

    FORZA VVV!

   2. Sanderkuh

    Ben: Daarom ben ik benieuwd wat bestuur doet met opmerking van Steijn t.o.v. Khalouta….liever verliezen zonder hem dan winnen met hem

Leave a Reply