Khalouta keert terug naar VVV-Venlo

VVV-Venlo en Aziz Khalouta hebben overeenstemming bereikt over een terugkeer van de aanvaller naar de Venlose club.

De 24-jarige Khalouta, die de afgelopen twee seizoenen voor Fortuna Sittard speelde en daar 24 doelpunten maakte, tekent een contract dat hem voor twee seizoenen aan VVV-Venlo verbindt, met een optie van nog een seizoen.

De aanvaller kijkt uit naar de hernieuwde kennismaking: “Ik ken nog veel mensen bij de club uit mijn eerste periode hier en ik wil iedereen laten zien dat ik gegroeid ben in de twee seizoenen in Sittard. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal.
Ik heb echt zin om komende jaren hier in Venlo te gaan knallen. Eerst even lekker op vakantie en dan fris aan de bak. Laat het nieuwe seizoen maar komen!”

Bron: VVV-Venlo

22 Responses

 1. RuiverCity

  En jawel…..dankzij het vertrek van Düsseldorp is nr 1 binnen. De makelaar(s) zijn weer welkom die hij buiten de deur hield. De volgende Ken Leemans (?!)

 2. marcel

  @ruivercity, denk dat je dusseldorp hier zwaar tekort doet. Aziz heeft vorig jaar bij fortuna gespeeld, en dus was de kans zeer groot dat dusseldorp hem waarschijnlijk ook wel kent.

 3. LJ

  Ik vraag me alleen af wie momenteel die gesprekken voert. Geen TD, geen trainer en de laatste uit de oude technische driehoek Soentjens is ook weg. En Boogers is meer commercieel onderlegd dan technisch.

  1. Drikus

   Las op VVV Headlines dat er is gesproken met van Veldhoven.
   Als je naar zijn staat van dienst kijkt lijkt me dat een zeer goede trainer voor VVV. Heeft ervaring met eredivisie, maar ook met de opdracht om een team terug te brengen naar het hoogste niveau. Precies wat VVV nu nodig heeft.
   Zou er niet rouwig om zijn als hij de nieuwe trainer wordt.

   1. Lincoln

    VVV heeft wat ik heb gelezen in de limburger maandag 1 gesprek gehad met van Veldhoven. Maar zijn ze na 1 gesprek afgehaakt vanwege de financiële eisen. Het is niet gek dat ze met meerdere trainers in gesprek gaan.

   2. Drikus

    Mag hopen dat ze met meerdere trainers praten. Volgens vvv headlines zijn de financieen nog niet besproken. Quote van van Veldhoven; er is nog geen bod, maar wat niet is kan nog komen…

   3. Goodie

    Ik heb zo’n vermoeden dat de trainer volgende week bekend wordt gemaakt. VVV lijkt dit keer op tijd de zijn nieuwe mensen binnen de club.

    Speelschema wordt overigens woensdag bekend gemaakt.

   4. Lincoln

    Quote uit dagblad de Limburger vandaag:

    ‘Maandagavond sprak Van Veldhoven met VVV, maar de Venlonaren haakten een dag later vanwege de financien af. Op dat moment had ook Roda zich gemeld.’

   1. Goodie

    Alsjeblieft niet zeg, krijgen we een “Lokhoff seizoen”. 4-3-3 of 4-4-2 met aanvallende buitenspelers (Khalouta en Wolters) en dan 2 spitsen.

   2. Ben

    Dus een voerhoede van 4 spelers? Kan ik me niets bij voorstellen.
    Anderzijds met 5-3-2 kun je zeer aanvallend spelen maar ik denk dat wij daarvoor niets de snelle linker- en rechter- achterhoede spelers hebben. FORZA VVV!

 4. kenfen

  Juist ja Joppen is wel een man voor het aanvallend aspect van 5 3 2 maar Niels is daar weer net verdedigend weer beter maar om hem als buiten back (nieuwe term) te gebruiken ? Niels heeft echter wel bewezen het in het centrum aardig te doen.
  Kan Schroijen zijn positie misschien invullen kan 5 3 2 toch

 5. marcel

  in alle media wordt wederom het ‘slechte en aanvalsloze voetbal’ van VVV benoemd. Zelfs clubTV benoemde afgelopen donderdag de term slecht voetbal en steeds minder supporters in een zin. Laten we gewoon (minimaal) thuis weer eens leuk voetbal te zien krijgen (van onze eigen ploeg welteverstaan). Je maakt me niet wijs dat je met deze begroting de playoffs mist, je hoeft in theorie (mits geen laagvlieger echt een periode pakt), gewoon maar bij de eerste 8 te eindigen.

  daarnaast hoop ik enige vorm van beleid/intelligentie te herkennen in de weg naar promotie. Daar waar GoAhead vorig jaar al vantevoren (en zeer bewust) het “traject VVV” gekozen had, leek VVV vooral gefixeerd op een plek die een ronde minder voetbal opleverde, maar wel via de best voetballende ploeg van de jupiler league ging.

 6. Ben

  Wat is het voordeel voor VVV van deze samenwerking, lees:

  VVV headlines: VVV-jeugdspeler Evert Linthorst speelt volgend seizoen bij PSV. De overgang is een logisch gevolg van de regionale samenwerking van de jeugdopleidingen van PSV, Eindhoven, Helmond Sport en VVV.

  De 14-jarige middenvelder uit Venlo behoort tot de beste dertig spelers van Nederland in zijn leeftijdsklasse. Selectieactiviteiten van de KNVB hebben hem voorlopig een plaats opgeleverd in het schaduwteam van Oranje onder 15 komend seizoen.

  Linthorst speelt nu al wat wedstrijden mee bij PSV C2. Vanavond staat er een oefenwedstrijd op het programma tegen KVC Westerlo U14.

 7. Goodie

  Davy Brouwers (transfervrij) ook in beeld bij VVV. Lijkt me ook een aanwinst, scoorde voor Helmond telkens belangrijk en vaak in de laatste minuten. Kan op het middenveld maar ook in de aanval dacht ik.

Leave a Reply