Kleine aanpassing spelregels Venlonaren voetbalpoule

De Venlonaren voetbalpoule blijkt nu al een groot succes te zijn. Ruim 120 VVV supporters doen mee. Wij zijn heel blij met dit aantal.

Echter waren er wat kleine opstart problemen. Wij hadden in de spelregels gemeld dat iedereen de eindstanden tot een kwartier voor de wedstrijd in kon vullen of wijzigen. Helaas blijkt dat dit niet kan.

Hierdoor hebben we de spelregels van de Venlonaren voetbalpoule een beetje aangepast. De sluitingstijd wordt in plaats van 15 minuten voor de wedstrijd, 2 uur voor de wedstrijd. Dit doen we omdat we anders niet kunnen garanderen dat de einduitslagen ingevuld of aangepast kunnen worden. Dus zorg ervoor dat als de wedstrijd op vrijdag om 20.00 begint, je uiterlijk om 18.00 je voetbalpoule hebt ingevuld. Dit geldt voor elke wedstrijd.

Als je nog niet mee speelt met de voetbalpoule, laat je vooral niet tegenhouden omdat de eerste ronde voorbij is. Je hebt nog grote kans om mee te strijden voor de prijzen.

Prijzen
Venlonaren.net heeft in samenwerking met twee sponsoren drie prijzen beschikbaar gesteld voor de top 3 van winnaars. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen. De prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld.

  1. Één seizoenskaart voor het seizoen 2015-2016 (keuze uit de vakken: O1-O2-O3-O4-O5, VW1-VW2-VW3-VW4, VN1-VN2-VN3-VN4-VN5 en Rol). Prijs wordt mede mogelijk gemaakt door 077media
  2. Één gesigneerd wedstrijdshirt van VVV-Venlo. Prijs wordt mede mogelijk gemaakt door VVV-Venlo
  3. Één stickerpakket van Venlonaren.net

Hopelijk doe je mee met de Venlonaren Voetbalpoule.
Wil je meteen mee doen? Klik dan hier!

Leave a Reply