VVV-Venlo

KNVB nodigt VVV-Venlo uit voor gesprek

De KNVB heeft VVV-Venlo uitgenodigd voor een gesprek nadat trainer Maurice Steijn kritiek uitte op de tuchtcommissie van de KNVB met betrekking op de schorsing van Roel Janssen. Dat meldt de Telegraaf.

Na de rode kaart van Peter van Ooijen tegen AZ, na een grove overtreding op Adam Maher, werd Steijn in een interview gevraagd wat hij van de overtreding vond. Hierop gaf hij antwoord dat hij het daar niet over wilde hebben, aangezien de de tuchtcommissie van de KNVB toch zijn woorden gebruikt om de speler een hogere straf te geven. Hiermee doelde hij op zijn eigen woorden bij de beroepszaak van Roel Janssen, waarbij de strafmaat zelf een duel hoger uitviel dan gedacht. Zichtbaar gefrustreerd voegde Steijn eraan toe dat VVV niet meer naar Zeist gaat voor een beroep en dat de kleine clubs hierbij benadeeld worden.

De KNVB neemt de kritiek op zich en heeft VVV-Venlo uitgenodigd om hier over te praten. Graag zou de KNVB trainer Maurice Steijn, manager voetbalzaken Stan Valckx en directeur Marco Bogers uitnodigen voor een constructief gesprek in Zeist, hopelijk ook om de lucht te klaren.

Bron: Telegraaf

Lees ook: Steijn klaar met tuchtcommissie

2 Responses

  1. chretien

    Schandalig deze uitnodiging! Steijn en Valkx naar Zeist? Als de heren van de KNVB iets te vertel,en hebben, laat ze dan naar venlo komen. Geef ze een kop koffie en zeg maar op alles, bla, bla, bla, mochten beide heren de uitnodiging om naar Eist te komen aanvraarden, dan zeg ik bij voorbaat dat ze krijgen: een aai over het bolletje en wellicht een rondleiding op het KNVB terrein, daarna terug naar huis met een KNVB foldertje. Zo gaat dat daar…

  2. robvvv

    Inderdaad de arrogantie ten top. Laat de heren maar naar Venlo komen en dan kunnen ze meteen ook praten over het zeer bedroevende scheidrechterstrio.. Wat een aanfluiting was dat zondag.. Manschot voorop en de vlaggenist die pas vlagde toen het schot van Joosten in de touwen was beland.

Leave a Reply