“Komst Nwakali naar VVV rond”

Volgens Dagblad de Limburger is de komst van Kelechi Nwakali naar VVV op huurbasis rond. Dat meldt de krant in haar editie van donderdag. De Nigeriaan zal een huurovereenkomst tekenen die hem tot het einde van het seizoen aan VVV-Venlo zal verbinden.

De 19-jarige middenvelder zal overkomen van het Engelse speelde het vorige seizoen in de Jupiler League voor MVV Maastricht, waar hij in totaal 34 wedstrijden speelde en 3 keer wist te scoren. Dit seizoen lijkt hij dus het geel-zwart van VVV te gaan verdedigen in de Eredivisie.

FullSizeRender
Daarnaast was dit vanmorgen te vinden op het twitter account van VVV-Venlo, dus het lijkt erop dat de komst nagenoeg rond is. Hopelijk meer concreet nieuws, later vandaag.

Bronnen: Dagblad de Limburger, Twitter VVV-Venlo

7 Responses

 1. RuiverCity

  Volgens Valckx is hij gehaald voor de nr. 6 of 8 positie. Dus voor Leemans of Post.
  Vreemd want op de positie van Seuntjens hebben we juist een speler nodig met meer handelingssnelheid zodat de voorhoede sneller bedient wordt.

 2. kiekoputspelke

  Goed nieuws !! Ik zag deze speler vorig seizoen weleens voorbij komen bij de samenvattingen van MVV en het lijkt me een goede speler….

  Naast Jonhatan Opoku kan Mink Peeters volgens mij ook uit de voeten op de positie net achter en rondom Lennart Thy.

  We hebben denk ik met de huidige selectie qua breedte een selectie die groot genoeg zou moeten zijn, mede omdat gericht gezocht is naar spelers die op meerdere posities uit de voeten kunnen.

  Benieuwd waartoe deze groep allemaal in staat is dit seizoen !!

 3. kiekoputspelke

  Hopelijk past VVV op haar eigen site ook snel genoeg de selectie aan…..ik mis op dit moment nog steeds Damian van Bruggen, Etienne Amenyido en Mink Peeters

  Daar moet dan hopelijk ook Kelechi Nwakali nog bij komen 🙂

Leave a Reply