Koopoptie Kristiaan Haagen wordt waarschijnlijk gelicht

Na twee sterkhouders binnenboord te houden blijft Kristiaan Haagen waarschijnlijk ook bij VVV-Venlo. De optie tot koop die VVV bedongen heeft bij het huren van de Belgische centrale verdediger van FC Dordrecht, wordt zeer waarschijnlijk gelicht.

Haagen kwam afgelopen zomer op het allerlaatste moment op huurbasis naar VVV-Venlo. Paar maanden eerder had de centrale verdediger een meerjarig contract getekend bij FC Dordrecht. Na een trainingswissel kwam Haagen niet meer aan de bak en koos ervoor om over te stappen naar VVV-Venlo.

Maurice Steijn had de verdediger afgelopen zomer hoog op zijn lijstje staan en is tevreden over de ontwikkelingen van de Belg. Zodra de huurperiode op 1 Juli ten einde komt, zal Haagen zeer waarschijnlijk gaan tekenen voor de Venlonaren. Het lijkt een beklonken deal, alleen de officiële krabbel ontbreekt nog.

De Belgische centrale verdediger die in het verleden uitkwam voor de jeugd van Anderlecht kwam het afgelopen seizoen 19 keer in actie voor de Geelzwarten en wist daarin tweemaal te scoren.

13 Responses

 1. dynamite

  Goed nieuws na de eerdere verlengingen van sterkhouders Post en Promes! Grote jonge kerel, die afgelopen seizoen paar keer liet zien dat die veel potentie heeft.( nac thuis toch ook 2belangrijke doelpunten) Goed dat VVV ook jongen spelers aan zich bindt met oog op toekomst. Nu sevinc ook nog graag! Forza VVV!

 2. JasperVVV

  Niet gek voor de breedte! Is wel te hopen dat buwalda blijft. Voor de linksback positie miss eens kijken bij mvv. Twee interessante backs moustafa en labylle.

 3. RuiverCity

  Na het afzeggen van Vriends een juiste keuze. Zie in hem veel potentie. Die Kip van Almere is trouwens een prima middenvelder voor VVV. Labylle van MVV en Kaya van Fortuna als keeper halen.

 4. Gerardus

  Was vooral betrokken bij tegendoelpunten en had een achterlijke rode kaart die nergens voor nodig was. Als hij gekocht wordt lijkt dat mij niet voor de bank want dan is ie een beetje te duur lijkt mij toch zo. Ik zou dan Sevinc behouden en hem achterin zetten. Lijkt mij onverstandig om hem te kopen.

  1. Had al in een vroeg stadium (februari) aangegeven een nieuwe uitdaging aan te willen gaan. Was in gesprek met ADO, VVV en Sparta. Kiest dus voor Sparta. Denk niet dat hij had verwacht dat GAE zou gaan promoveren en deze keuze al had gemaakt.

 5. spits

  Deze mogelijke aankoop lijkt me erg groot risico. Tot nog toe niet veel laten zien.
  Aan de andere kant hebben we een trainer die spelers beter kan maken. Grootste voorbeeld Selman.

  1. Ben

   Ik denk niet dat er geld betaald wordt, hoewel ik geen detail van de afspraken ken. Dordrecht ziet het niet en wij wel in hem zitten. We zullen zien, ben overigens benieuwd naar vervolg van de onderhandelingen met overige en nieuw te contracteren spelers. FORZA VVV!

 6. kiekoputspelke

  Kristiaan Haagen heeft afgelopen seizoen goede met minder goede wedstrijden afgewisseld. Feit is dat hij nog jong is en waarschijnlijk zijn rode kaarten gepakt heeft omdat hij zich moest en wilde laten gelden. Buwalda en Promes waren (terecht) de 1e keus en dan wil je op momenten dat je een kans krijgt vaak iets te geforceerd laten zien wat je waard bent. Ik denk dat hij goed genoeg is en dus zou het mooi zijn als hij inderdaad gekocht kan worden. Promes is 32 jaar, heeft voor 1 jaar bijgetekend en zal misschien na het komende seizoen (na 4 jaar VVV) nog een keer een avontuur willen maken. Dan heeft VVV wel mooi een vervanger vastliggen; bovendien een speler die dan ook al helemaal gewend is aan club en speelwijze.
  Ik vind het dus wel een logische keuze….

Leave a Reply