VVV-Venlo

Kormaz en Kokkinis vinden nieuwe club

We zijn dit jaar echt bezig aan een heuse metamorfose op de transfermarkt. Daarbij hoort natuurlijk ook dat enkele spelers VVV-Venlo gaan verlaten. Onder hen vallen ook Evren Korkmaz en Sotirios Kokkinis.

Evren Korkmaz zou VVV-Venlo sowieso verlaten, omdat zijn contract afliep. De centrale verdediger doorliep de jeugdopleiding bij VVV-Venlo, maar wist nimmer te overtuigen in de hoofdmacht. Hij kwam tot 21 optredens voor VVV-Venlo, waarvan 4 in de Eredivisie. Hij heeft nu een contract getekend bij Ardanaspor uit Turkije, dat uitkomt op het tweede niveau.

Ook Sotirios Kokkinis heeft de club verlaten. Het veelbelovende talent kon nog niet echt overtuigen bij de selectie, maar was wel onderdeel van het succesvolle VVV-Venlo O19 dat vorig jaar de halve finale van de beker haalde. Kokkinis is vertrokken naar de Duitse buren van SV Straelen, zij komen uit in de Obelriga Niederrhein.

 

4 Responses

 1. idderzienmeining

  Leuk voor Korkmaz dat hij in Turkije een nieuwe club heeft gevonden.

  Dat Kokkinis vertrekt naar Straelen is best verrassend in mijn ogen. Een buitenspeler met een actie … had hem graag nog even bij VVV gezien om te kijken waar zijn plafond ligt … dit type spelers moet VVV ieder seizoen van buitenaf halen

  Maar misschien heeft de technische staf hem al als te licht beoordeeld ?

 2. VVV 4ever

  Ik heb Kokkinis zien spelen tegen PSV O-19 kwartfinale beker en hij speelde zeer sterk, echt wel een talent….
  Jammer dat VVV hem nu al los laat!

  Forza VVV!!!

 3. Kokkinis speelt nu bij de buren, dus die verliezen ze bij VVV echt niet uit het oog. Als hij daar wekelijks uitblinkt is hij zo weer terug gehaald.

  Sowieso zal hij bij SV Straelen veel beter verdienen dan als jeugdspeler van VVV. Hij speelt er al met de naam ‘Soti’ op het shirt, dus wat dat betreft is hij Frankie de Jong al voorbij gestreefd 🙂

Leave a Reply