Kristiaan Haagen in belangstelling van VVV-Venlo

Zojuist kwam er een gerucht via RTV Rijnmond Sport naar buiten dat centrale verdediger Kristiaan Haagen in de belangstelling staat van de Venlonaren. VVV-Venlo bevestigt de interesse in de centrale verdediger en geeft aan dat er nog onderhandelingen plaatsvinden.

Als het rondkomt wordt de jonge centrale verdediger gehuurd van FC Dordrecht met een optie tot koop. Door de trainerswissel die plaats heeft gevonden bij FC Dordrecht, is de jonge Belg overbodig geworden. Haagen is afkomstig van de jeugdopleiding van Westerlo en maakte daarna de overstap naar de reserves van Anderlecht. Hij is tevens jeugdinternational van België geweest.

Opvallend is dat de Belg onlangs een tweejarig contract tekende bij de Schapenkoppen, maar nu alweer mag uitkijken naar een nieuwe club.

11 Responses

  1. YowVVV

   Lijkt me logisch zeker na het vertrek van Balkestein. Voorin genoeg multi functionele speler, van crooy en een eigen groot talent (even zijn naam kwijt) op de bank. Er is geen serieuze concurrent voor Buwalda, daarnaast geen enkele back up centraal. Minder multi functionele spelers achterin. Afgetest tijdens proefperiode zegt me niet zoveel, anderlecht zag echt wel iets in hem en jeuginternational was hij. Vergeet niet hij is pas 20. De gehaalde spelers renderen tot nu toe prima, afgezien van de punten. Ik heb vertrouwen! Forza VVV

  2. Ik zie geen reden om nog een aanvaller te halen. Voorin is alles dubbel bezet. Zo heb je de spelers: Resida, Seuntjens, Hunte, van Crooij, Bezzat, Simmons, Ramadhani, Klicic daarnaast nog Opoku die voorin kan spelen en Bourdouxhe die als linksbuiten inzetbaar is. VVV heeft geen back up als centrale verdediger, mocht er iets misgaan met rode kaarten of blessures wordt Post naar achteren geschoven maar dan haal je gelijk de angel uit het middenveld. Dat hij is afgekeurd zegt mij ook niks zoals al hierboven wordt beschreven. Aftesten kan op allerlei manieren gebeuren. Niet goed genoeg, te duur of past niet in de speelwijze. Ik denk dat deze jongen wel wat kan. Bij Dordt gehaald maar er zijn hier en daar wat dingen voorgevallen zoals ik heb begrepen met de nieuwe trainer maar ook met TD Marco Bogers. Het is daar zeer onrustig en chaotisch.

 1. roermond

  Prima gedaan daar op de berg..Achterin hoeft maar iets te gebeuren met blessures of rode kaarten en dan zitten we te kijken. ..Voorin en op het middenveld prima bezetting. ..Ik neem mijn petje af voor de invulling van de selectie dit jaar…het is jaren anders geweest. ..kortom veel vertrouwen dit jaar….come on venlo. . forza vvv. …..

 2. RuiverCity

  VVV heeft een groot probleem als er iets met Seuntjens, Hunte of Resida gebeurt. Geen waardige vervangers mijn inziens. Met jeugdspelers zonder enige ervaring redt je het niet. Elke aanvulling is gezien de huidige situatie bij VVV mooi maar mocht die verdediger van West Ham ook nog komen….

  1. De selectie is inderdaad aan de smalle kant, maar dit is voorafgaand van het seizoen gecommuniceerd. Meer voor minder en ik denk dat dit goed is gedaan. Er is gewoon geen geld om veel meer te doen. Daarnaast denk ik dat het wel meevalt als Seuntjens wegvalt. Deze selectie is opgebouwd met spelers die multifunctioneel zijn. Zoals een Opoku die ook in de spits kan spelen, Hunte die in de spits kans spelen. Nijholt kan doorschuiven naar de nummer 10 positie, Bourdouxhe kan op middenveld en aanval. Post kan in de verdediging. Het is zeker niet ideaal maar het kan wel.

  2. Goodie

   Ik denk juist dat VVV er goed aan doet om een CV te halen. Voor de CV heb je alleen Post bij een schorsing/blessure van Buwalda of Promes. Het middenveld staat nu na jaren eindelijk goed, hier moet je zo min mogelijk aan veranderen. In de aanval hebben we back-ups waarvan we twijfelen of ze het niveau aan kunnen, maar daarom zijn het ook 2e keuzes.

 3. clubman

  Hulde aan trainer én TD Maurice Steijn. Vorig seizoen moest hij grotendeels werken met de erfenis van zijn voorgangers, echter dit seizoen heeft hij met beperkte middelen een heel representatief elftal bij elkaar weten te brengen dat aanvallend en attractief voetbal speelt. Spelers durven weer voor VVV te kiezen!

  1. Ben

   Ja, wat een verschil met vorig jaar. Ik blijf me maar niet meer afvragen waarom en hoe het afgelopen jaren zo fout is gegaan. Ik kijk liever vooruit en ben zo dolblij dat we nu een team hebben van spelers met vaardigheden, plezier hebben in het spelletje en wij op de tribune zijn de lachende derde. FORZA VVV!

Leave a Reply