Kristiaan Haagen stopt met profvoetbal

De Belgische verdediger Kristiaan Haagen heeft besloten om een contract van twee seizoenen bij VVV-Venlo af te wijzen en zich te richten op een rechtenstudie. De verdediger geeft aan in Dagblad de Limburger; “Vanaf september moet ik in Brussel colleges gaan volgen waardoor ik niet meer overdag kan trainen. Daarom wil ik op een lager niveau in België gaan spelen”

De centrale verdediger kwam afgelopen seizoen op huurbasis over van FC Dordrecht. De Venlonaren hadden een optie tot koop bedwongen die zij graag wilde lichten. De Belgisch jeugdinternational speelde 19 wedstrijden voor VVV waarin hij twee keer wist te scoren.

Wij wensen Kristiaan veel succes met zijn studie en bedanken hem voor zijn inzet voor VVV-Venlo.

Bron: Dagblad de Limburger

12 Responses

 1. Ben

  Uiteraard is dit altijd een verstandigere keuze, want hoe groot is de kans om via het voetbal financieel er goed uit te springen? Kristiaan Succes met je studie en carrière. FORZA VVV!

 2. RuiverCity

  Heel begrijpelijke keuze. Helaas voor VVV want ik vond hem een goede c.v. Zodoende moeten er nog een aantal spelers bijkomen. De spelers zijn terug van vakantie en de transfers beginnen nu op gang te komen…….Hopelijk krijgen we nog zeker 3/4 nieuwe spelers.

 3. OooLGooO

  Hoe zit het eigenlijk met de optie tot koop die vvv genomen heeft. Lijkt me toch sterk dat je een maand geleden de optie tot koop pakt. En dat een speler een paar welen later zijn contract zomaar inlevert? Nu vvv elke euro moet omdraaien….

 4. JasperVVV

  Jammer. Nu kunnen we wel op zoek naar een betere vervanger. Al zou ik zo snel niet weten wie….. Had zelf n’toko in gedachten maar die heeft bij cambuur getekent. Misschien menno koch huren van jong psv?

 5. Ben

  Suggestie aan beheerder om tot eind transferperiode bij transfernieuws steeds te vermelden lijstje met definitief vertrokken en inmiddels nieuw aangetrokken spelers. Of, update lijstje met contractspelers? FORZA VVV, laat ons maar beginnen met de eerste oefenpartij tegen sc Irene.

  1. Dank voor je suggestie, daar gaan we even aan werken vandaag. Overigens eerste oefenwedstrijd is tegen Venlosche Boys. De site heeft wat kuren waardoor de nieuwe wedstrijd niet online kwam op de home pagina.

Leave a Reply