Kristiaan Haagen voor één wedstrijd geschorst

De centrale verdediger Kristiaan Haagen is naar aanleiding van zijn rode kaart gisterenavond tegen AZ voor één wedstrijd geschorst. De jonge Belg haalde gisteren in de 7de minuut AZ-er Janssen naar de grond door aan zijn shirt te trekken. Deze overtreding leidde tot een rode kaart en een strafschop.

De KNVB beschuldigt Haagen ervan dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan het op onreglementaire wijze een tegenspeler, die zich in een duidelijke scoringspositie bevindt, beletten de bal te spelen, waardoor die scoringskans te niet wordt gedaan.

Door de schorsing is Kristiaan Haagen niet aanwezig bij de wedstrijd VVV-Venlo – Helmond Sport

4 Responses

  1. Meuske

    Hoop wel dat Steijn nu eens die Sam bij de selectie haalt want ik denk wel dat je gebruik moet maken van deze jongen. West Ham wilt natuurlijk wel progressie zien anders is het snel gedaan met de samenwerking.

    1. Ben

      Maak je geen zorgen, als die jongen echt een beetje kan voetballen, dan zal hij zeker een keer aan de bak komen. Onze selectie is tamelijk smal en reken er maar op dat er schorsingen en blessures komen. Overigens, de jongen kan het ook gewoon afdwingen door op te vallen bij het “tweede” door de pannen van het dak te spelen en je weet, dan kan niemand meer om Sam heen. FORZA VVV,

Leave a Reply