Kristiaan Haagen voor twee wedstrijden geschorst

Kristiaan Haagen is voor drie competitie-, play-off- of bekerwedstrijden geschorst waarvan één wedstrijd voorwaardelijk, met de proeftijd van één jaar. De centrale verdediger kreeg tijdens de wedstrijd VVV-Venlo – FC Den Bosch in de 49ste minuut een rode kaart na een harde tackel.

Vanmiddag ontving VVV-Venlo een schikkingsvoorstel die de club heeft geaccepteerd. De Belgische verdediger is hierdoor tijdens de wedstrijden tegen MVV en Fortuna geschorst.

Door de schorsing van Haagen en meerdere blessures ziet VVV-Venlo de defensieve problemen groeien. De Venlonaren missen onder meer Moreno Rutten, Dylan Donkers en Jerold Promes en nu dus ook Kristiaan Haagen.

4 Responses

 1. Ben

  Onvoorstelbaar hoge straf voor een vergrijp, oké en mee eens, maar er zijn genoeg wedstrijden waar scheidsrechter laat doorspelen. Waarom VVV niet eens de moeite neemt niet akkoord te gaan is mij een raadsel. Genoeg reserve spelers? Niet dus! FORZA VVV!

 2. kiekoputspelke

  Dat wordt defensief puzzelen voor de wedstrijden tegen Sittard en Maastricht en ik ben benieuwd of het ten koste gaat van de resultaten….

  Buwalda en Fleuren zijn de zekerheden maar wie de andere plekken gaan opvullen zal afwachten zijn. Dan verwacht ik nu tóch Quin Kruijsen centraal achterin en dat zal het spel niet ten goede komen. Verdedigend zal hij de meeste duels wel kunnen winnen, maar in balbezit vind ik hem zwak en een centrale verdediger zal het spel moeten verplaatsen met een goede inspeelpass richting middenvelders…. Rechts achterin mag van mij gewoon weer Sam Westley starten; deze jongen zal met het maken van speelminuten alleen maar beter worden denk ik.

 3. kenfen

  Ik vond Sevinc echt niet slecht toen hij op de pos van Haagen speelde alleen wie speelt dan op 6 ? Ik vind Kruissen daar ook niet erg goed uit de verf komen Of Korkmaz centraal achter dan kan sevinc blijven staan

Leave a Reply