“Kristopher Da Graca in belangstelling van IK Sirius”

Kristopher Da Graca zou in de belangstelling staan van Zweedse club IK Sirius uit Uppsala. Dat meldt De Limburger. De verdediger drukt te zwaar op de begroting en het is al een tijd duidelijk dat er gekeken wordt naar een nieuwe club voor de verdediger. Volgens de krant zou hij aan de slag kunnen in de Allsvenskan.

10 Responses

 1. idderzienmeining

  Laten we dan maar hopen dat Da Graca verkast. Niet dat we veel alternatieven hebben maar een verlichting op de begroting is welkom …

  Benieuwd welke nieuwe centrale verdediger dan wordt aangetrokken want het centrum blijft anders kwetsbaar

 2. Donderspeech

  De verpersoonlijking van de teloorgang op den berg gaat ons verlaten. Ooit Zweeds international geweest. Die kwaliteiten heeft hij in Venlo goed weten te verbergen. Op de Limburgse amateurvelden zijn zeker gelijkwaardige spelers te vinden. Maar in de hedendaagse voetbalwereld is het niet meer sexy om “Piet oet Horst” of “Karel oet Kessel” een kans te geven. Liever buitenlandse toppers. Heeft ons de laatste jaren niet veel gebracht dat vreemdelingenlegioen. Met de jeugd nu is ook niet allemaal fantastisch. Feit is wel dat het publiek aan het begin van het seizoen weer achter vvv stond. Meer herkenning door de eigen jeugd ? Denk dat vooral de jonge spelers onze steun vanaf de tribune gemist heeft. Hopelijk morgen vol gas met steun van het publiek.

  1. RuiverCity

   Helemaal met je eens Donderspeech. Waarom zulke spelers voor een club als VVV, met weinig financiële middelen, uit alle windstreken halen? Kijk eens wat meer in de buurt. Er liggen zeker 8 grote clubs in een straal van 100 km. De jeugd verdient zeker een kans, al twijfel ik of menigeen het niveau aankan, maar dit seizoen is de verhouding routine/jeugd ver te zoeken!

  2. RikVenlo

   Bij SV Venray in de voorhoede speelt Niek Versteegen, in het verleden actief geweest in de jupiler league voor Achilles en in de belangstelling gestaan van De Graafschap. Een jongen met scorend vermogen, snelheid en diepgang. Geen idee of hij het niveau nog aankan, maar het zou wellicht interessant zijn eens naar dit soort jongens te kijken

 3. chretien

  Ik lees net op de site van VVV dat de Graca is terug naar Zweden. Einde van een triest verhaal. Hopelijk kostte het VVV niet nog eens een berg geld om van hem af te komen? FORZA VVV!

Leave a Reply