VVV-Venlo

Kylian Hazard 10 dagen op proef bij VVV-Venlo

Gisteren hadden we twee nieuwe spelers die onze club komen versterken. Vandaag is er het nieuws dat er wederom een speler op proef komt bij VVV-Venlo. Kylian Hazard – jongere broer van Eden en Thorgan Hazard – zal de komende 10 dagen op proef zijn bij onze club om de technische staf te overtuigen. Dat meldt VVV-Venlo zojuist.

De offensieve middenvelder begon in de jeugd bij AFC Tubize en Lille. Daarna speelde hij voor Zulte Waregem, Ujpest FC en het afgelopen seizoen speelde hij voor Chelsea onder 23. In totaal speelde hij 64 wedstrijden. Daarin was hij 6 keer trefzeker en 5 keer goed voor een assist.

De komende dagen moet duidelijk worden of de jongste telg uit de Hazard familie ook goed genoeg zal zijn voor het niveau van de Eredivisie. Dat Kylian ook door Chelsea is opgepikt, wilt natuurlijk wel het een en ander zeggen. Maar dit vormt natuurlijk geen garantie voor het spel van VVV of de Eredivisie. Het is wel duidelijk dat de club duidelijk aan het doorpakken is op het middenveld. Ook Idrissa Touré van Werder Bremen is 10 dagen op proef bij onze club.
Het lijkt er wel steeds meer dat Clint Leemans en Vito van Crooij de club gaan verlaten. Er is nog niet echt iets concreets daarover te melden verder, maar met deze mogelijke aanwinsten kan het zomaar eens snel gaan.

Het is onduidelijk om wat voor verband het zou gaan mocht Hazard goed genoeg zijn voor VVV-Venlo, maar aannemelijk is dat het om een huurcontract zou gaan.

Foto: VVV-Venlo

16 Responses

 1. supportertje

  Lijkt mij een goede speler voor VVV. Op You tube staan wel wat leuke dingen over hem. Is rap en behendig, en erg ingesteld om naar voren te voetballen. Lijkt overzicht te hebben en oog voor zijn medespelers. Engelse mentaliteit is natuurlijk een grote plus gezien zijn voetbal.

 2. twiggy11

  Goede zet volgens Jan Boskamp is hij een groot talent en wat concurrentie op het middenveld is alleen maar goed.
  Dat was vorig jaar niet daarom was het middenveld na de winterstop ook uit geblust (Seuntjens Leemans )

 3. RuiverCity

  Moet haast wel dat Leemans en/of Vito van Crooy vertrekken. Hopelijk krijgen we dit jaar niet te veel huurcontracten. VVV wil duidelijk een niveau hoger dat merk je aan de namen die de afgelopen dagen voorbij zijn gekomen. Nu moet alleen de Koel nog volstromen!

 4. festina lente

  Als ik het goed begrijp zijn we afhankelijk van pec zwolle of ze 1 of 2 sterspelers verkopen daarna kan zaak leemans van crooy afgerond orden en kan vvv verder gaan winkelen. Met die proefspelern

  1. chretien

   Ik hoop dat transfer naar Zwolle niet doorgaat. Voor het bod kan VVV niet gelijkwaardige spelers terugkopen. Dus, als het geld wordt gebruikt om andere spelers te kopen, dan zou ik zeggen: Laat maar zitten. …

 5. ger

  Seuntjes spits? Sorry maar is ook een middenvelder! Alleen Grot en Mlapa hebben scooren vermogen maar dat moet nog blijken! Opoku is nog niet fit hoor en wat zijn zijn prestaties tot nu toe?

Leave a Reply