Lampen vallen uit, Feyenoord – VVV-Venlo gestaakt

We waren er allemaal klaar voor de wedstrijd Feyenoord – VVV-Venlo, maar al snel werd onze teleurstelling gewekt. De stadionlampen in de Kuip vielen uit en na een half uur besloot scheidsrechter Nijhuis de wedstrijd te staken. Terug naar Venlo dus.

De KNVB zegt het volgende over de wedstrijd: “Feyenoord – VVV-Venlo is gestaakt vanwege het uitvallen van de lichtmasten in het stadion van Feyenoord. De KNVB gaat morgenochtend in overleg met de directies van Feyenoord en VVV-Venlo om te bekijken wanneer de wedstrijd ingehaald wordt. 

Het streven hierbij is altijd om zo snel mogelijk in te halen, zodat de competitie niet onnodig scheef gaat lopen. Voordat er ingehaald kan worden zullen de problemen met de lichtmasten eerst verholpen moeten zijn.

Bij het opnieuw inplannen van wedstrijden wordt er altijd rekening gehouden met de praktische haalbaarheid voor de organiserende partij en natuurlijk ook met supporters. Hierdoor is er nu al besloten dat maandagavond (5 november 2018) geen optie is voor het inhalen van deze wedstrijd. Verder moeten, bij het inplannen van wedstrijden, ook de UEFA-restricties voor het spelen op Champions League en Europa League avonden in acht worden genomen. Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer de wedstrijd wordt gespeeld.”

13 Responses

  1. chretien

   Dat kan inderdaad, maar dan zullen de Fox gelden worden verlaagd. Los hiervan vindt ik de invloed van Fox veel te groot. Ik zeg regelemenaire 0-3 voor VVV…

   1. Grad

    Chretien, de KNVB kennende zou dat zeker overwegen, maar dan in het voordeel van Feijenoord, als dit in de Koel gebeurd zou zijn.

  2. Godfried

   wat een onzinnige reactie. dus ook niet meer op vrijdag en zaterdagavond spelen? alleen overdag? wordt vvv alleen nog maar uitgezonden als ze tegen Ajax psv of feyenoord spelen.. en wat als t slecht weer is? ook niet? alleen spelen als t zonnig is?

 1. markmans

  Deze week sowieso niet denk ik. Op 3 dagen Europese wedstrijden en dan mag je niet tijdens die tijdstippen spelen. Je moet zorgen dat je klaar bent voordat de Europese wedstrijden beginnen. Ik verwacht dus eerder volgende week dinsdag of woensdag.

 2. robvvv

  Volgende week dinsdag of woensdag zou een alternatief zijn ware het niet dat Feijenoord een paar interbationals levert voor de wedstrijden tegen Frankrijk en Duitsland. Even afwachten wat de KNVB gaat beslissen….

Leave a Reply