Lars Unnerstall

Lars Unnerstall gaat in gesprek voor een langer verblijf

VVV beleeft een absoluut topseizoen en dat geldt ook voor doelman Lars Unnerstall. De 1.98 meter lange doelman kwam afgelopen zomer transfervrij over van Fortuna Düsseldorf uit Duitsland, dat uitkomt in de 2. Bundesliga. De doelman tekende een contract voor één jaar en dat betekent dat aan het einde van het seizoen, hij transfervrij is. De doelman heeft tot nu toe 7 clean sheets achter zijn naam staan en heeft pas 32 tegendoelpunten gekregen.

De doelman doet het geweldig, net als de gehele ploeg. VVV wil graag met hem verder en dat hebben ze al eens eerder uitgesproken. Zodra de ploeg zich veilig heeft gespeeld zou de clubleiding om tafel gaan zitten met Lars. Na afloop van de wedstrijd tegen PEC Zwolle bevestigde Lars zelf dat dit binnenkort zal gaan gebeuren. als het aan hem zou liggen. De doelman gaf in (gebrekkig) Nederlands aan dat hij wel wil nadenken over een langer verblijf bij onze club en niet direct nee zal zeggen tegen VVV-Venlo.

Hopelijk wil Lars graag blijven en kunnen we nog langer genieten van zijn prestaties en imposante verschijning in de Koel!

Schermafbeelding 2018-03-04 om 17.42.43
Hierbij het interview van Lars Unnerstall (klik op de afbeelding om het interview te bekijken).

15 Responses

 1. chretien

  Is dit serieus, of alleen bedoeld om diverse lijntjes te hebben? Hij heeft hier bij ons een topseizoen, voor VVV een topkeeper. Maar misschien ook voor hem zijn top? Ben zeer benieuwd naar vervolg…..

 2. De Koel

  Ik denk ook dat de kans klein is dat hij blijft. Lars is een van de beste keepers van de Eredivisie en is straks transfervrij op te halen. Ik denk dat bijvoorbeeld Vitesse zeer geïnteresseerd zal zijn. Hij moet ook aan zijn eigen carrière denken.

  1. chretien

   Mooier kun je het niet zeggen… Toch denk ik dat hij elders wellicht veel meer kan gaan verdienen. Hij tekende ook niet voor niets een contract voor slechts een jaar? Ik blijf overigens bij mijn mening: Topkeeper voor VVV, maar wellicht ook zijn top… Uiteindelijk mocht hij overal vertrekken… Ja, van mij mag hij blijven, voor VVV een topkeeper.

 3. Louis van Gaal

  Ik acht het niet onmogelijk. Lars heeft natuurlijk ook een aantal jaren moeten ervaren dat hij 2e keeper is geworden. Hij heeft nu een jaar ervaren 1e keeper te zijn en dit erg succesvol. Hij is volgens mij 28 en wil spelen. Dat heeft hij dit jaar wel ervaren. Natuurlijk zullen er clubs geïnteresseerd zijn maar bij elke andere club ( hoger op, meer geld) maar er bestaat altijd het risico dat hij weer reserve wordt.. Dat blijft het risico.. Hier blijven wil zeggen: dragende kracht van een 11-tal, gegarandeerd spelen, kunnen blijven wonen waar hij woont, spelen in de ere-divisie, . Tevens zou VVV hier een ijzersterk signaal afgeven naar alles en iedereen: Sponsoren, andere clubs, potentiele nieuwe spelers, potentiele vertrekkende spelers om toch te blijven, supporters, seizoenkaarten voor volgend seizoen… Ik zeg VVV doe er alles, maar dan ook alles aan, om Lars te behouden … !!

  1. LJ

   It’s all about the money mensen. Biedt een andere club zijn huidige salaris maal 2 is hij weg. Het zijn voetballers die spelen voor het geld. Een jaartje minder verdienen is niet erg, maar daarna wordt het wel belangrijk. En dan zal het hem worst wezen mocht hij weer op de bank komen te zitten.

   Kijk maar naar Cilissen. Die gaat voor veel meer poen bij Barca op de bank zitten. Gaat ten koste van basisplaats Oranje.

   1. RuiverCity

    Bij Barca op de bank of bij pakweg een Vitesse of Groningen is nogal een verschil. De geruchten gaan sterk dat BMG interesse heeft. Als ik VVV was zou ik vooral op de Duitse markt blijven focussen. De mentaliteit etc. spreekt de Venlonaren e.o. heel erg aan! Elke Duitser die hier gespeeld heeft was een publiekslieveling; Andy Brandts, Lorenz Hilkes, Heinz Mostert, Norbert Ringels en nog een paar andere namen die ik vergeten ben uit het verleden. En nu dus Unnerstall, Thy en Röseler.

 4. kenfen

  Helemaal mee eens Louis van gaal.goed contract aanbieden. Elke euro die je hier aan spendeert betaald zich vijf keer terug. Als we dan het grootste gedeelte van de selectie ook nog kunnen behouden zie Ik Steijn ook nog een jaartje blijven. En wie weet wat er dan nog meer mogelijk is. Dromen mag.

 5. OooLGooO

  @LJ

  Dat is meer de mentaliteit van de nederlandse voetballers. Wat dat betreft verwende mensen..
  Bij de duitsers is meer de mentaliteit;
  Vechtlust tot de laatste seconde, willen voetballen en daar alles voor over hebben. En ja natuurlijk als hij meer kan verdienen bij een andere club is dat leuk, maar in deze moet er dan wel een garantie zijn tot basisspeler. Anders gaat hij echt niet vertrekken…

  Ik zie wen reele kans dat hij blijft, teven een verbeterd salaris!

 6. robbaan

  Absolute aanrader om deze topkeeper, nog een contract voor een jaar te laten tekenen.
  Wij en VVV spinnen er garen bij….in combinatie met Jerold en Niels een hecht bolwerk, waar veel ploegen zich stuk op bijten.
  Tsja we moeten het gewoon afwachten, de rest vd selectie moet ook op peil blijven natuurlijk, want met alleen een klasse keeper ben je er nog niet.

 7. pavisto67

  Kans dat hij bijtekent lijkt mij minder dan 5 %. Kreeg vooral het gevoel dat hij dit uit respect en beleefdheid naar VVV heeft gezegd. Mocht hij vertrekken zou ik eens een balletje opgooien bij die duitse keeper Huth die Sparta een half jaar heeft aangetrokken in de winterstop. Die zie ik ook wekelijks uitblinken.

Leave a Reply