Lars Unnerstall in belangstelling van VVV-Venlo

VVV-Venlo heeft belangstelling voor Lars Unnerstall. De 26-jarige doelman speelde in het verleden onder andere voor Schalke, Fc Aarau en is sinds vorig seizoen in dienst bij Fortuna Düsseldorf. Daar is hij tweede keeper en kwam tot nu toe 10 wedstrijden in actie. Bijzondere note: Unnerstall werd tijdens zijn huidige loopbaan vaker vergeleken met de Duitse keeper Manuel Neuer.

Er werd vanmiddag nog gesproken dat hij vandaag al een medische keuring zou ondergaan. Dit werd al vrij snel tegengesproken en als voorbarig bestempeld door VVV-Venlo. Blijft staan dat er wel concrete belangstelling is voor de Duits doelman.

15 Responses

 1. RuiverCity

  Dit nieuws is blijkbaar dus te vroeg uitgelekt. De langste keeper van de 1e en 2de Bundesliga met zijn 1.98 m,
  Zou niet verkeerd zijn mits hij wel sterk is in de lucht. Hopelijk volgen er daarna nog een paar (Duitse) aanwinsten.

 2. lucien1978

  Als je het Duitse voetbal een beetje volgt dan weet je dat dit een erg goede versterking zou zijn. Trouwens bij gladbach 2 loopt een spits genaamd simakala. Die is echt heel erg goed. Bij dusseldorf zit ook Alexander Madlung op de bank. Zeer ervaren centrale verdediger

 3. Donderspeech

  Nooit van deze keeper gehoord. Feit is wel dat een goede keeper extreem belangrijk is voor het vertrouwen van de verdediging. Met zijn lengte zouden we eindelijk weer een keeper hebben die hoge ballen durft te pakken !

 4. kiekoputspelke

  Lars Unnerstall was jarenlang keeper bij Schalke04 maar is daar nooit uitgegroeid tot de onbetwiste nr.1 onder de lat. Hij heeft een periode in het 1e elftal gekeept maar omdat de resultaten tegen vielen werd hij destijds vervangen door de meer ervaren Timo Hildebrand.

  Duitse doelmannen zijn over het algemeen atletische en sterke gasten die ook altijd over de juiste mentaliteit beschikken. Op dat vlak zou het een goede keuze kunnen zijn.

  Unnerstall zou een keeper moeten kunnen zijn die heerst in de zestien en met name bij hoge ballen een verbetering moeten zijn t.o.v. onze huidige keepers….

  We wachten het af, maar waar rook is is vuur !

 5. Ben

  Ik zie regelmatig 2e en 3e Liga en ik denk dat elke Nederlandse eredivisie club een moeilijke wedstrijd krijgt. Duitse spelers zullen wellicht voor ons onbetaalbaar zijn? Ben benieuwd naar het vervolg. FORZA VVV!

 6. Louis van Gaal

  Mocht het rondkomen een uitstekende 1e aankoop van VVV. Als Valckx en Co. hetzelfde kunnen waarmaken qua aankopen als ze de laatste 2 seizoenen hebben gedaan beloofd dat wat voor de selectie van komend seizoen. Mocht Unnerstahl inderdaad komen is het een eerste signaal dat ze dit inderdaad gaan waarmaken. Top keeper voor VVV !!!

 7. Komt wel goed, zowel redacteur van Elf voetbal, Rheinische Post als De Limburger melden dat het zo als rond is. Ik werk zelf in Dusseldorf en daar zeggen ze allemaal dat het echt een goede keeper is maarja Rensing staat daar op doel en die heeft nog iets meer ervaring. Ze zijn ook allemaal verwondert dat wij hem kunnen halen omdat hij bij Dusseldorf aardig wat verdient. We zullen moeten afwachten wat er gebeurd. Als dit het niveau is voor spelers die worden aangetrokken dan kan het een fantastisch seizoen worden.

 8. RuiverCity

  Daarom spelen er ook zo weinig Duitsers in de Nederlandse competitie. Die verdienen in de derde Bundesliga of in de Regionaal Liga (vierde niveau in Duitsland) nog meer dan in de Juup of eredivisie. Tevens spelen ze in die divisies grotendeels voor meer mensen dan hier. Misschien wil deze jongen nu eindelijk eens eerste keeper worden en past hij zijn salaris aan zijn ambities aan. Zou mooi zijn en wellicht een aanzet tot meer spelers…..

Leave a Reply