Leandro Resida Nr.1 Bloemengigant speler van de maand augustus!

Afgelopen week mochten jullie voor het eerst dit seizoen kiezen voor de speler van de maand. Na het succes van vorig seizoen hebben we ervoor gekozen om deze rubriek terug te laten komen. We gaan het dit seizoen wel een beetje anders aanpakken. Er is gekozen om niet meer te werken met nominaties en spelers van de week. Nu kiezen jullie aan het eind van elke maand voor de speler van de maand, hierbij kan op alle spelers die minuten hebben gemaakt in het eerste gekozen worden.

Er werd de afgelopen maand 292 keer via onze Facebook-, Twitteraccount en onze website op de beste speler van de maand. Volgende maand zijn er nieuwe rondes en kansen en we hopen dat jullie blijven stemmen op de beste speler van de maand. Hierbij onze dank voor het stemmen.

WINNAAR

leandro
Jullie hebben in de maand augustus gekozen voor Leandro Resida als speler van de maand! Lea werd afgelopen na een goede proefperiode aangetrokken als onze nieuwe rechtsbuiten. Gelijk in de eerste oefenwedstrijden liet Resida zich gelden met een aantal doelpunten. Ook in de competitie liet Resida zien dat hij van onschatbare waarde is voor dit VVV. Hij scoorde direct tegen Almere City FC en versierde een penalty. In de andere wedstrijden liet hij veel dreiging zien. Hij is een echte teamplayer waar altijd veel dreiging vanaf komt. We hopen dat Resida deze goede lijn doorzet.

Leandro, namens Venlonaren van Harte gefeliciteerd.

Hierbij willen wij ook de andere spelers bedanken voor de inzet van het afgelopen weken. Iedereen heeft zijn steentje bij kunnen dragen aan het goede spel van VVV. Volgende maand zijn er nieuwe rondes dus ook nieuwe kansen om een bosje bloemen te winnen.

DE BOS BLOEMEN WORDEN MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

NR1 BLOEMENGIGANT!
DE GOEDKOOPSTE BLOEMEN
365 DAGEN PER JAAR DESIGNER OUTLET ROERMOND

40 FRISSE ROZEN VOOR €10,-

ALTIJD DE ALLER GOEDKOOPSTE PRIJS!!!

EINDSTAND SPELER VAN DE MAAND AUGUSTUS

[table id=100 /]

1 Response

Leave a Reply