Leandro Resida op proef bij VVV-Venlo

Vanavond om 18.00 uur staat de eerste training van VVV-Venlo van het seizoen 15|16 op het programma. De flankspeler Leandro Resida komt op proef en zal vanaf vanavond meetrainen bij de Venlonaren.

De 25-jarige in Amsterdam geboren Resida kwam de afgelopen 2 seizoenen uit voor FC Emmen. Hij speelde 57 wedstrijden voor de Emmenaren waarin hij precies 10 keer wist te scoren. Resida legde onlangs nog een aanbieding van FC Emmen naast zich neer. Hij zou hierdoor transfervrij over kunnen stappen naar VVV.

29 Responses

 1. RuiverCity

  Kunnen ze niet een linksback vinden? Fleuren…..armoe troef op d’n Berg. Dit is duidelijk niet de linksbuiten die men eerst op het oog had. Want Resida komt op proef en die ander zou gepresenteerd worden.

 2. binky

  nog maar even wachten met een seizoenkaart kopen
  ik ga niet nog een jaar naar fleuren kijken
  waar blijft stan valkx zijn netwerk of is dit eigenbelang
  wat een tegenvaller

  1. Drikus

   punt 1. verkeerde topic, gaat over resida.
   punt 2. Dan blijf je toch lekker weg! Geloof niet dat iemand er minder door slaapt als jij je seizoenskaart niet verlengt.

 3. Godfried

  Door de naam Labylle kunnen we dus ook een streep halen? Of gunt VVV Niels een plek om zijn conditie op Peil te houden?
  Hoe zeer ik het Niels ook gun. Maar hoop dat we eens een andere smaak op linksachter mogen proeven.

  Resida lijkt me een prima speler voor op de rechter flank. Snel, technisch en explosief. Daarbij met 25 jaar iemand die al een tijdje meeloopt én transfervrij is. Nog zo’n technische dribbelaar op links en een balvast afmaker alsjeblief!

 4. Depor

  Zet er gvd gewoon een jeugdspeler neer. Dan heb je meer kwaliteit dan fleuren en voor minder geld. En nog iets voor de toekomst.

  En waarom Sjoerd Linssen niet gratis ophalen in Sittard. Prima speler voor VVV. Krijgt om een of andere vreemde reden geen contract bij Fortuna.

 5. marcel

  Als dit betekent dat Niels weer in de picture is voor een contractverlenging, zou dit een wel erg slecht signaal zijn. niets ten nadele van niels, maar er is aangegeven dat men een ander soort back (aanvallender) wil hebben. als de eerste keus dan niet lukt, zoek je toch verder binnen dit technisch kader? Doe je dat niet, wijk je al direkt af van het technisch plan wat je gesteld hebt, voordat je goed en wel bezig bent.

 6. supportertje

  Zou maar niet te lang twijfelen over Resida, en deze speler binnen brengen. Lijkt mij wel een echte publiektrekker en nog belangrijker, hij kan voetballen.

  1. supportertje

   Ik heb ook niet veel problemen met Fleuren. Ik vond hem het afgelopen seizoen niet slecht spelen. Alleen wat te veel terugspeel ballen. Maar al met al niet slecht. Van mij mag hij blijven, maar dan wel meer naar voren voetballen.

 7. Goodie

  Resida is in mijn ogen een aanwinst, leuke voetballer. Ik las dat Labylle niet op het aanbod van VVV inging. Nu hopen op Rutten als linksback, en misschien Amevor eens benaderen? Traint nu mee bij leonidas.

   1. Goodie

    Rechtsback inderdaad, typfoutje, Amevor is de linksback. Ik zat op het Den Bosch forum te kijken of er iets over Rutten stond. Niet echt iets gevonden, maar wel dat we in Venlo het goed doen op transfergebied. Eerlijk gezegd moet ik ze daar wel gelijk in geven met Opoku, Resida (hopelijk) en Deckers die in de kupiler league goed keepte bij Excelsior, maar begin dit seizoen fouten maakte.

 8. Dond

  Zoals ik al eerder zei; lijkt Resida mij een goede aanwinst. Hopelijk bieden ze die jongen snel een contract aan.
  Jammer dat Labylle het niet ziet zitten bij VVV. Iemand nog een idee voor een goede/goedkope linksback?
  Hopelijk wilt Rutten dan wel komen als rechtsback.

   1. Gerardus

    Dan kunnen we net zo goed Balkenstein linksback zetten. Ik dacht dat Fleuren toch wat meer krediet hier zou krijgen. Hij speelt hier toch niet voor niets al zo lang en is een zeer bruikbare speler in de Jupiler League. Als Basisspeler en als wisselspeler want hij staat toch iedere x zijn mannetje. Ja natuurlijk laat hij af en toe zijn man lopen of speelt hij de bal terug naar de keeper maar we moeten ook niet gaan verwachten dat Fleuren na al die jaren ineens meer talent heeft gekregen en ineens wel bij PSV kan gaan voetballen. Hij heeft tenminste de juiste instelling en mentaliteit en ik dacht hier vaak te lezen dat mensen dan al blij zijn met zulke spelers. Gelukkig veert het stadion wel iedere x op als alle ballen op Fleuren gaan…

   2. Goodie

    Maar als er eerst wordt gesproken over een aanvallende ingestelde back, maar vervolgens weer bij Fleuren uitkomen. Begrijp me niet verkeerd, ik vind Fleuren geen verkeerde. Nooit hoger dan een 6.5, maar ook nooit lager dan een 6. Ik had alleen wat aanvallenders verwacht.

   3. Gerardus

    Ik had toch wel gedacht dat ze bij Fleuren zouden uitkomen. Maar ik denk dat het toch lastig is om een transfervrije linksback te vinden die precies in het salarishuis past en ook nog eens betere kwaliteiten heeft dan Fleuren. Als spelers als Labylle VVV al afwijzen dan zal het toch een stuk lastiger worden om een geschikte speler te vinden. Van de teams die met Jong Ploegen spelen kun je ook al geen spelers meer huren.

 9. RuiverCity

  Er komt dus blijkbaar geen andere linksback nu Fleuren verlengd heeft. Wat een tegenvaller. Waar blijven de andere ‘versterkingen’? Ik hoor niks meer over contacten met BMG en Hertha.

 10. Goodie

  Buwalda kan toch ook op rechts? Stond daar tegen Nec thuis ook volgens mij. Dan misschien is kijken of Nieveld interesse heeft, heeft het niet slecht gedaan bij Eindhoven dacht ik.

Leave a Reply