Leandro Resida tekent waarschijnlijk een contract bij VVV-Venlo

Volgens het AD gaat testspeler Leandro Resida een contract tekenen bij VVV-Venlo. De 25-jarige Amsterdammer maakt transfervrij de overstap van FC Emmen en tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een extra seizoen bij VVV-Venlo. De club heeft dit echter nog niet bevestigd!

Leandro Resida zegt het volgende tegen het AD: “Ik zie dit als een mooie stap zegt. VVV is lager geëindigd maar heeft wel meer potentie om door te groeien naar de Eredivisie. Ik vind dat deze club daar thuishoort en ik zal er alles aan doen om dat komend seizoen al te bewerkstelligen.”

Resida had volgens zijn zaakwaarnemer ook de kans om in de Eredivisie te spelen maar koos voor VVV: “Er was interesse uit de eredivisie, maar Leandro had het beste gevoel bij VVV. Uit de gesprekken met de clubleiding sprak veel vertrouwen, ook omdat de wens om te promoveren geheel wederzijds is.”

Resida speelde in de jeugdopleiding van Ajax waarna hij nog uitkwam voor de Ajax Zaterdag, Quick Boys, Amateurs FC Chabab en BVO’s Telstar en de laatste 2 seizoenen voor FC Emmen waar hij een smaakmaker was van de Jupiler League.

12 Responses

 1. kiekoputspelke

  Als ik de reacties op deze site van “de kenners” mag geloven, dan is dit een interessante speler dus ik kijk er naar uit hem te zien spelen in De Koel !! Maar ik juich pas écht als de handtekeningen gezet zijn, want je ziet bij de andere proefspeler wel hoe het kan lopen…..

  1. Heb je helemaal gelijk in! Zo werkt het in de voetballerij, het is pas definitief als er een handtekening is gezet. Dat is gelukkig wel gebeurd maar er zijn genoeg voorbeelden waar het op het laatste moment mis kan lopen. Erg tevreden met Resida als buitenspeler. Hoop nog dat er een goede spits komt en dan heb je zomaar een leuke selectie.

 2. Goodie

  Resida lijkt me een echte aanwinst. Overigens heb ik vernomen dst VVV Voorn opnieuw wil huren en er 2 spelers voor wil verhuren aan Fortuna. 1 van die spelers is Kruijsen, de andere was onduidelijk.

 3. Goodie

  Slijngard (linksback) en Hemmen (spits) zijn beide transfervrij. Slijngard lijkt me een prima back. Hij heeft bij Cambuur nauwelijks gespeeld, maar was het jaar ervoor bij Sparta een degelijke speler, daarbij zocht VVV nog een back dacht ik. Hemmen werd enkel als Stormram gebruikt en had Ogbeche en Barto voor zich. Ik denk eigenlijk niet dat hij de gewenste spits is, maar misschien beide is testen?

   1. Goodie

    Wel het type spits, maar of hij goed genoeg is betwijfel ik. Denk dat het mede wordt gevormd doordat hij 2 prima spitsen voor zich had en dus weinig aan spelen toe kwam.

   2. Gerardus

    Misschien wel een leuke spits voor hier dan als hij toch transfervrij is en de wedstrijden die hij speelde, heb alleen samenvattingen gezien, vond ik hem het niet slecht doen.

 4. Dond

  Guvenç als buitenspeler en kan ook nog op het middenveld uit de voeten en is ook nog transfervrij en Giovanni Korte (huren van Ado)

  Dan nog een goede spits; misschien toch nog Seuntjens? Of De Kogel, niet mijn voorkeur maar wie weet. Of wie weet weer een verassende naam?

Leave a Reply