Lee Cattermole verlaat VVV-Venlo

Dat heeft manager voetbalzaken Stan Valckx gisteren laten weten in een live-uitzending op Omroep Venlo. Lee Cattermole is redelijk overbodig gebleken, aangezien hij op dezelfde positie speelde als Danny Post. Daarnaast drukt hij zwaar op het salarisbudget en is besloten om zijn contract niet te verlengen.

De Engelsman kwam 11 wedstrijden in actie voor VVV-Venlo en speelde daarin 779 minuten.

8 Responses

 1. Jammer, maar een logische beslissing.
  Je hebt op het middenveld een goeie vervanger nodig voor Van Ooijen, en daar moet geld voor worden vrijgemaakt.
  Hopelijk komt daar een creatieve speler te staan die onze snelle voorhoede kan voorzien van de nodige bruikbare dieptepasses…

 2. Venlooow

  Jammer maar wel logisch. Is een dure jongen en speelde op dezelfde positie als Post. Dadelijk met Rutten erbij heb je toch iemand extra die op de CVM positie kan spelen.

 3. De Koel

  Ik had hoge verwachtingen van Lee, maar het is helaas geen succes geworden. Danny Post is gewoon beter. En dan kun je beter twee of drie nieuwe spelers halen voor het salaris van Lee.

 4. twiggy11

  Lee is een harde werker en die heb je zeker nodig maar voor het middeveld op dit moment vond ik dat hij snelheid te kort komt hij is er wel een die voorop inbed strijd gaat ik denk bij de graafschap zou hij goed tot zijn recht komen.

Leave a Reply