Publiekslieveling Leemans mogelijk terug bij VVV

Ken Leemans keert mogelijk terug als speler bij VVV. Sinds deze week traint de Belg mee in De Koel.

Leemans heeft een aflopend contract bij het Duitse Hansa Rostock en houdt momenteel bij VVV zijn conditie op peil. Volgens adviseur voetbalzaken Stan Valckx zit er mogelijk een nieuw contract in bij VVV. ‘Wij willen hem graag die kans bieden. Hij heeft in het verleden laten zien dat hij een echte VVV-speler is die goed lag bij fans.’

Valckx zegt wel dat de komst van Leemans alleen haalbaar is als er middenvelders vertrekken. ‘Wij moeten terug met de budgetten maar als er ruimte komt en wij denken dat Ken van toegevoegde waarde is, dan is er ruimte voor hem denk ik.’

Leemans speelde verdeeld over twee perioden in totaal acht seizoenen in De Koel.

Bron: Omroep Venlo

18 Responses

 1. roermond

  Wat een onzin zeg, hoeveel middenvelders moeten er nog weg? Gielen en Turk zijn toch al weg…Come on Stan, contracteer Leemans…Scheelt weer 1000 seizoenkaarten… Als ik moest kiezen tussen Otsu en Ken, nou, dan wist ik het wel…

  1. JB83

   “resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst” Begrijp me niet verkeerd. Aan de wedstrijdmetaliteit van Ken zal het niet liggen, maar ik hoop dat ze hem op basis van kwaliteit eventueel een contract aanbieden en niet op basis van dat hij zo goed ligt in venlo. Daar worden we geen kampioen mee. Het seizoen wordt al zwaar genoeg!

 2. Sefket

  Ik weet niet hoe fit Ken is. Prima dat hij zich mag bewijzen, maar de trainer mag het zeggen. Steijn zal ook wel ideeën hebben voor versterkingen, die kunnen misschien wel beter zijn dan een hardwerkende, maar ook blessuregevoelige en wat op leeftijd zijnde Belg.

 3. kenfen

  Ken is altijd een meerwaarde voor VVV. ALtijd contract geven en altijd opstellen, is met een been nog veel meer waard als wat ik het vorig jaar op het middenveld heb zien huppelen (soms)

   1. Goodie

    Zal wel rond de 60 euro zitten. Zag laatst op facebook een ontwerp van Masita die door VVV was afgewezen. Ik vond hem spuuglelijk.

   2. Lincoln

    Ja die hadden wij geplaatst. Maar blijkbaar was dit niet de juiste informatie die we binnen hadden gekregen maar misschien kan Peterloekie hier iets meer over vertellen.

 4. Ik kan helaas geen foto of link in de reactie plaatsen, maar op mijn website http://www.vvvshirts.nl staat inderdaad het shirt dat Masita in eerste instantie voor volgend seizoen ontworpen had. Ziet er uit alsof een baby met een slabbetje om een zacht gekookt ei gegeten heeft, met naar oranje neigende V’s erin. Gelukkig zagen ze bij de club meteen dat dit een VVV onwaardig shirt was, en zijn ze zelf met een veel beter ontwerp gekomen.

  1. Lincoln

   Hahaha ja ik ken het shirt. Echt afschuwelijk lelijk! Ben echt heel blij dat ze daar niet in gaan voetballen zou echt een verschrikking zijn. Ik snap ook niet dat ze na het vorig shirt wat denk ik een van de mooiste is sinds tijden van VVV zo’n shirt te ontwerpen. Lelijk kleur geel met die oranje v’s en dan seacon ongeveer een kilometer op de buik. Beetje jammer, ben wel erg benieuwd naar wat het nu is geworden. Zag Leemans wel al in een paars trainings shirt.

   1. Word

    Huidige shirt is door vvv zelf ontworpen. Dat van Peter was een voorstel van Masita begrijp ik. Nieuwe shirt is gewoon door vvv zelf ontworpen. Heb het nog niet gezien, maar volgens de SAR wordt het een klassieker. Ik laat me verrassen. Vind het voorlopig nog iets belangrijker wie erin rond gaat lopen op het veld!

   2. Lincoln

    Ik was zelf aanwezig bij de laatste Sar maar niets gezien of gehoord over een shirt. Maar kan zijn dat het bij de keer ervoor is besproken. Ik heb wel wat gehoord via via dat het een klassieker werd inderdaad. Dan hebben ze er bij VVV meer verstand van bij Masita haha :). Ja daar moet ik je wel gelijk ingeven dat nieuws over spelers belangrijker is. Maar er staat nu wel iets sterks met Steijn, Valckx, Van der Weijde het moet natuurlijk nog bewezen worden maar dit gaat wel de goede kant op. Nu nog wat aanvullingen op de selectie en we zullen zien wat er gaat gebeuren. Heb persoonlijk iets met voetbalshirts daarom ben ik elk jaar benieuwd.

  2. Ben

   Ik ben benieuwd naar dat nieuwe ontwerp, maar ik heb naar je website gekeken, maar eerlijk is eerlijk, ik vond het een prachtig ontwerp, smaak is smaak, wellicht iets te modern voor sommige mensen? Mocht je het shirt in bezit hebben, dan is mijn advies het te bewaren. Het wordt een collectors item en je bent de bezitter van het enige exemplaar. FORZA VVV! Van mij mag de competitie beginnen.

Leave a Reply