Limburger: “VVV-Venlo wil verder met Sarpei”

VVV-Venlo wil testspeler Hans Nunoo Sarpei graag behouden. De middenvelder liet een uitstekende indruk achter tijdens het trainingskamp in Den Haag. Er is echter een probleem Hans Sarpei is niet in het bezit over een EU-paspoort en dus een flink salaris moet verdienen. De Venlonaren die een zeer laag budget hebben weten niet of ze dit kunnen betalen.

,,Hans heeft alleen een Ghanees paspoort en valt dus buiten de regelgeving van de Europese Unie. Dat betekent dat hij een hoger salaris moet verdienen dan VVV kan betalen. We willen Hans echter graag huren van Vfb Stuttgart en zijn nu aan het bekijken of er toch mogelijkheden zijn om hem voor VVV te laten spelen. Dat zal vooral aan zijn huidige werkgever. liggen’’ Aldus manager voetbalzaken Stan Valckx die met de zaakwaarnemer van Sarpei sprak.

Trainer Maurice Steijn zou ook tevreden zijn over de andere testspeler Bilal Sezer. Echter is er geen budget en hoeft de Duitser niet te rekenen op een contract bij de Venlonaren. ,, Hans heeft onze eerste prioriteit en als we al moeite hebben om hem vast te leggen dan begrijp je dat er voor Bilal helemaal geen financiële ruimte is.’’

Lennart Thy onderging gistermiddag zijn medische keuring. De spits zou eigenlijk vandaag gepresenteerd worden, echter is dit nog niet gebeurd. We wachten nog altijd op een officiële bevestiging van de club.

Bron: De Limburger

22 Responses

  1. Spelers worden dagelijks aangeboden, is een makkelijk manier om te scouten en te testen. Dat hoort bij testspelers en deze speler is getipt door onze vriend Luhukay. Denk dat het gewoon een spelletje is.

 1. roermond

  Er moet toch wel een sponsor te vinden zijn? Anders Hay, maar weer de beurs trekken….come on venlo…forza vvv….hoe doen die andere clubs het dan? Als ik dan hoor 220 miljoen voor Neymar? Dit gaat nergens over…pffff….

 2. RuiverCity

  Waar zijn al die VVV-sympathisanten? Er moeten toch sponsoren zijn die hun nek willen uitsteken. De selectie van VVV is nog steeds te smal voor de eredivisie. Die twee middenvelders zijn heel hard nodig.

  Ted van de Pavert zou ik niet echt een goede aanwinst willen noemen maar ik denk dat men bij VVV met dit budget niet beter kan krijgen.

 3. Luis Erique

  Volgens mij met Hai dit reglementair helemaal niet meer bijpassen, anders had hij dit al lang gedaan, en wat betreft anderen die dit salaris zouden moeten ophoesten: het fancentre kwam niet eens fatsoenlijk van de grond. Mensen in en rond Venlo zijn wel erg moeilijk te mobiliseren voor VVV.

 4. Klopt er mogen geen spelers meer direct aangetrokken worden door middel van investeerders of sponsoren. Die regel hebben ze ingevoerd hierdoor kunnen we het verhaal met de sponsoren vergeten. Daarnaast is en het spelersfonds en de crowdfunding eigenlijk zo goed als mislukt als je heel objectief kijkt.

 5. festina lente

  alleen gehuurde spelers aantrekken is toekomstgericht niet wenselojk.je lost problemen op de korte tetmijn op.msar mischien kan vvv niet anders iemand enig idee hoeveel vvv uit de tv pot krijgt.zal toch wel minimaal twee miljoen euro zojn

 6. Rikki077

  Over verwachting management gesproken. Mensen hoop geven (in dit geval voetballers) is een serieuze zaak. Hoe kun je deze voetballers nu gaan testen zonder eerst na te denken over de financiele gevolgen. Volgens mij werkt het andersom en test je als je weet dat deze mannen bij geschiktheid gehaald kunnen worden….Tja…

 7. De Koel

  Er wordt gewoon een spelletje gespeeld door VVV om ‘m zo goedkoop mogelijk te kunnen huren. Als VVV deze speler echt wil hebben komt de financiering wel rond. En wat huren van spelers betreft, meer zit er op dit moment niet in gezien het beperkte budget. VVV zal ook zeker rekening houden met degradatie en dan wil je niet vastzitten aan hoge salarissen.

 8. RuiverCity

  Spelletje of niet. Er zullen heus wel meer clubs interesse hebben/krijgen in Sarpei. Je denkt toch niet dat Stuttgart gek is en hem bijna gratis aanbiedt voor een jaar?! Die kunnen het geld ook goed gebruiken.

 9. lucien1978

  Ik heb net op verschillende Duitse sites al gelezen dat Stuttgart hem graag uit wil lenen omdat hij geen speelminuten gaat krijgen dit seizoen. Hierbij wordt gemeld dat hij bijna zeker naar VVV gaat. Hij heeft echter vorig seizoen bijna niet gespeeld vanwege een meniscus blessure. Hij zou een prima versterking zijn maar zijn fysiek kon weleens niet zo goed zijn. Desalniettemin ben ik er niet bang voor dat deze jongen gaat komen. Het is voor beide partijen een goede zet om hem hier ritme op te laten doen.

Leave a Reply