Linssen bijna rond met Heracles: “Maar er moet nog wel wat gebeuren”

De kans is groot dat Bryan Linssen ook volgend seizoen in de Eredvisie te bewonderen is. De middenvelder degradeerde afgelopen seizoen met VVV-Venlo uit de Eredivisie, maar is in verregaande onderhandelingen met Heracles Almelo.

Linssen, die tot medio 2014 vastligt in Venlo, laat weten vertrouwen te hebben in een akkoord tussen beiden clubs. Zover is het echter nog niet. “Het is nog niet rond. Er moet nog wel wat gebeuren, maar ik heb goede hoop. Ik verwacht dat het wel goed komt”, zo vertelt de Limburger woensdag aan Tjerkstra Media.

Een andere VVV’er, Yanic Wildschut, zal komend seizoen in ieder geval op het hoogste Nederlandse niveau actief blijven. Hij tekende bij sc Heerenveen. “Ik ben erg blij voor hem. Heerenveen is een mooie club voor Yanic. Ze hebben veel vertrouwen in hem en dat is mooi. Ik heb hem al even gebeld en gefeliciteerd met de overgang. Met Yanic komt het wel goed”, zo besluit Linssen.

Bron: Soccernews.nl

54 Responses

 1. mats

  Het is ‘m gegund. Maar wat ontzettend jammer. Ik kan me Bryan gewoon nog niet voorstellen in andere kleuren dan geel-zwart.

  Maar goed; thank god dattie niet naar Joda HP gaat 🙂

   1. mats

    Geelgroen oké. Maar rood-wit en zwart-wit staat hem niet…
    Bryan hoort bij VVV. Hoezeer ik het hem ook gun, ik denk dat het niet gaat werken bij Heracles. Sterker, ik verwacht degradatiestrijd voor hem in Almelo

 2. Ben

  Ik zie hem niet graag vertrekken en dat is een understatement. Hij was, inderdaad met Seip, een van de weinigen die volop de strijd ingingen. Maar afwachten wat er gaat gebeuren? Wat krijgt VVV er voor betaald? Kunnen we daarvoor iets gelijkwaardigs terugkopen? FORZA VVV!

 3. boeksbal

  Brise niks voor jou om scout te worden bij VVV, of beter nog technisch directeur? Dan kan je misschien wel Bony, Fin Borgarson, en wie weet wel Malki naar de Koel halen….

  En toen ging de wekker af…..

  1. VvvVenlo

   Erg jammer dit! Maar het is Bryan wel gegund! Het zou me niks verbazen als zijn opvolger toevallig dezelfde voornaam heeft ;), en dan bedoel ik Bryan Smeets die al in beeld was!

 4. Frosty

  Mäenpää
  (Wintjes)
  (Verstappen)
  Joppen (Heesen) Balkestein Fleuren

  Kruijsen Türk
  (Altheer) (Gielen)
  Yuki
  (Maguire)
  (Gijzen)

  Reimerink (Hendriks)
  (Cooper)
  Nwofor

  Er van uit gaande dat Linssen vertrekt en Nwofor blijft. Op de posities van Kruijsen en Türk kun je ook nog Donkers uit de jeugd zetten. Vergeet ik iemand?

  1. Frosty

   Ik hoop dat Maguire, als die speelt, centraal op het middenveld komt te staan in plaats van op een aanvallende positie.
   Een linksbuiten en centrale verdediger hebben de prioriteit, daarnaast nog 1 of 2 backs en een spits lijkt mij.

   1. Goodie

    Denk dat Trost beter zal weten dan Lokhoff wie waar zal staan. Bij Lokhoff leek het af en toe gewoon getal onder de 10. Maar eerste training is achter de rug. Trost heeft al een beetje kunnen kijken wat voorn spelers die heeft, zal wel langzamerhand weten voor welke posities er versterkingen moeten komen.

  2. VVV-Venloooo

   Met deze selectie zit er niet meer in dan naar omhoog kijken naar andere ploegen in de JL! Links en rechts zullen de ploegen voorbij schieten en met zo’n houding is Excelsior helaas ook afgedaald en we weten waar dat geëindigd is afgelopen jaar. Het onderscheidend vermogen is er niet. Er staan zeker een aantal goede spelers maar absoluut niet genoeg om in de top te spelen! Kom op VVV-Venlo wordt eens wakker en maak ons weer trots aankomend seizoen!

 5. brise continu

  De enige reden die ik kan bedenken mensen weer naar de Koel te lokken is mijn prominente aanwezigheid op de tribune die garant staat voor een vermakelijke middag…det wilt geej tog neet misse!

  pssst..zo ff sprietse!!

 6. LJ

  Volgens Linssen zelf is VVV nog niet rond met Heracles. Er zit nog een groot verschil tussen vraag en aanbod. Daarnaast heeft hij een verbeterde aanbieding van VVV voor verlenging van zijn contract ontvangen. Daar staat hij zeker voor open, want in dat contract is een clausule opgenomen mocht VVV komend seizoen niet promoveren.

   1. mats

    Me too. Heracles. Met alle respect,…maar dat gaat toch nergens over (behalve dan eredivisie kunnen spelen)?

 7. Drikus

  Ik hoop dat ze Edwin ook halen. Wellicht maakt dat de keuze voor Bryan om te blijven makkelijker.
  Misschien kan Bryan dit zelfs op tafel gooien tijdens de onderhandelingen….

 8. Ben

  Ik hoop dat beide partijen elkaar kunnen vinden. Niks tegen Heracles, maar ik vind het geen bijzondere verbetering voor Brian. Als hij ooit gaat, laat hij dan naar een grote club gaan. FORZA VVV!

 9. Venske

  Linssen weg… Daarmee is ook het laatste stukje karaktervoetbal uit de ploeg verdwenen. Met de softie spelers die overblijven gaan we het dus nooit redden. Het rechter rijtje is wat overblijft. De Jupiler vraagt veel meer kracht, power en inzet. En dat hebben de overblijvende spelers veel te weinig. Leemans,
  Toth, Holla en noem ze maar op…. Dat soort spelers hebben we nodig. Afgelopen jaar was er alleen power in het elftal te zin als Seip en Linsen zich in het strijdgewoel wierpen…. Heeft die soentjes überhaupt wel verstand van voetbal?..

 10. Ruben

  Mooi. Zeer overschatte speler, die meer verprutste door van onmogelijke posities vooreigen succes te gaan, dan dat hij iets goed deed. Blijkbaar wil hij niet voor vvv uitkomen, dan ben ik hem ook liever krijt dan rijk. Zo jong en al zoveel clubs versleten zegt iets over de speler linssen. Hopen dat vvv nog wat kan vangen en dan een teampayer halen ipv een standje die alleen gemotiveerd raakt wanneer hem een ritje in een audi wordt beloofd!!

  1. Lincoln

   Die heeft vorige week een keer bij Willem 2 getekend. Die echt een kampioensselectie hebben met Boymans Messouad en weet ik veel wie ze allemaal hebben gehaald. Jammer dat we nog slechter zijn dan W2. Hopen op paar fatsoenlijke aankopen.

 11. roermond

  Bryan, bedankt voor de 3 jaar dat je in Venlo bent geweest. Heel veel succes in Almelo…Volkomen logische transfer, beter in de eredivisie als in de JL…Come on Venlo, na de transfers van Bryan, Ricky en Yanic, is het nu tijd om het elftal voor de komende competitie vorm te geven…Voor elke linie nog wat halen…Forza VVV….

 12. Ben

  Jammer, jammer. Meer kan ik er niet over zeggen. Voor ons de ideale speler, zeker in de Juup. Wat krijgen we er voor als transfer vergoeding? Kunnen wij voor minder geld gelijkwaardige speler terughalen? Ik betwijfel dat ten zeerste.

 13. VvvVenlo

  Erg jammer dit denk dat van alle vertrekkende spelers we hier het meeste van gaan merken! Bedankt Bryan en succes bij Heracles! Nou VVV eens kijken hoe goed jullie je huiswerk gemaakt hebben hoe snel er een vervanger wordt gepresenteerd????

 14. roermond

  Het heeft wel niks hiermee te maken, maar ik zie dat Dullens weg is bij VVV…Dit is na de aanstelling van Trost het tweede goeie nieuws in korte tijd…Deze ” deskundige ” heeft ons in 3 jaar tijd alleen maar ellende gebracht…Heb nooit gesnapt wat hij hier moest….

 15. Paljas

  Om een gelijkwaardfige vervanger aan te trekken,moet je minimaal denken aan een bedrag rond een half miljoen.
  Ik verwacht dat Linssen om en nabij de €300.000 heeft opgeleverd…dus tel uit je winst.
  Voor dat bedrag krijg je never nooit een vergelijkbare Linssen terug,laat staan een behoorlijke vervanger.
  Want ja…de betere spelers die VVV eventueel aan zou kunnen trekken zijn inmiddels al min of meer vergeven.
  Tel daar bij op dat de concurrentie ook niet stil zit en eigenlijk ook die spelers wil hebben,waar VVV op loert…
  Ik verwacht voor de maand juli een terughoudend VVV wat betreft het aantrekken van nieuwe spelers,gewoon omdat ze de kat uit de boom gaan kijken en te zien wat er afvalt bij die eredivisieploegen in het nieuwe seizoen kwa spelersmatriaal.
  Want eerlijk gezegd…echt veel spelers in de eerste divisie die VVV kan betalen zijn geen aanwinsten,maar eerder aanvullingen op de selectie…

  Gegroet,

  Paljas.

 16. Venske

  Tja en dan maar weer afwachten met echte versterkingen. Afvallers na de eerste eredivisiewedstrijden. De eerste paar wedstrijden spelen met een niet ingespeeld team… Verliezen verliezen , zelfvertrouwen weg en vervolgens achter de feiten aan
  lopen…. Moet je eens kijken wat clubs als Willem 2, Sparta , de Graafschap en Helmond al hebben gekocht… TRIEST. Linker rijtje wordt het zo. Ik hoop datTrost en Rossie eens stevig aan de bel trekken….

 17. Goodie

  Zoals verwacht, en geef hem is ongelijk. De zorgen over ook aankomend seizoen nemen met de dag toe. Aankomende week zullen er toch zeker 3 spelers gepresteerd moeten worden. Il ga ervan uit dat Seip ergens anders zal gaan tekenen, maar hoop heb ik nog. Als Seip hier zou tekenen, heb je een geweldige verdediging.

 18. sultana

  En voor het zoveelste jaar op rij duurt het weer veel te lang voordat er versterkingen gehaald worden, als ik zie wat Willem II en Sparta al binnen hebben gehaald dan denk ik: ze zijn op dat gebied nog steeds niet veranderd:(

 19. Koelie

  Lastig om spelers te halen omdat je niet weet wat er nog meer gaat gebeuren.
  Ik verwacht dat Türk, Maenpa, Nwofor en Yuki ook nog vertrekken. Die laatste twee gewoon omdat VVV ze kwijt wil. Vergis je niet dat de begroting flink terug moet.
  Sparta en Willem II hebben een hogere begroting.

  1. marcel

   mee eens koelie, ik denk dat deze situatie niet te vergelijken is met de afgelopen jaren. Daar waar VVV de afgelopen jaren wist dat er nieuwe spelers moesten komen, aangezien er gewoon spelers bij moesten komen.
   Nu zit VVV in de situatie dat ze moet wachten wat er nog in hun eigen selectie gaat gebeuren. afgelopen jaren ging het in die situaties om een of twee spelers. nu heb je er een aantal rondlopen (zelfs nu er alweer 2 weg zijn met bryan en yannick), die op de lijstjes van verschillende clubs staan.

   Waar het voorgaande jaren een tekortkoming was, is het nu gedwongen wachten.
   de grootste onzekerheid die VVV in jaren heeft gehad. 4 jaar de kans om te bouwen en door te groeien (zie heracles) niet benut, en teniet gedaan door een rampzalig jaar. de voorsprong die je had kunnen hebben op andere clubs vergelijkbaar met VVV is niet benut, en nu loopt men het risico keihard teruggezet te worden naar waar men 5 jaar geleden vanaf kwam.
   Degraderen is niet verrassend voor een club als VVV, maar men kan niet ontkennen dat het VVV niet gelukt is om in 4 jaar een stevig technisch fundament onder de club te zetten.

  1. Goodie

   Inderdaad. Werd ook redelijk snel gemeld dat Yuki niet weg hoefde. Zal wel veel salaris krijgen, maar heb nog steeds vertrouwen in hem. Als hij op 10 gaat spelen en vertrouwen daar krijgt, kan hij het hier zomaar gaan maken.

 20. Ben

  Yuni mag vertrekken, loopt rond als een blind paard en heeft verder niets laten zien. Ik schat dat hij geen enkele speler bij naam kent. Yuki mag weg en een ander veelbelovend Japanstalent er voor in de plaats. FORZA VVV!

  1. Drikus

   Over blind paard gesproken… zeker niet gezien dat Yuki een aanvallende speler is die afgelopen seizoen in een verkeerd (lees, veel te verdedigend en laf) systeem moest spelen waardoor hij niet optimaal uit de verf kwam. Yuki zal in de juup, onder een nieuwe trainer, veel beter uit de verf gaan komen.
   Ik denk dat vvv erg verstandig aan doet om hem te houden.

   Snel, aanvallend, creatief, Redelijk ervaren technisch en onberekenbaar. Precies wat vvv op het middenveld nodig heeft

   1. sultana

    Yuki zou ik niet weg doen als ik vvv was, in de wedstrijd tegen Vitesse viel hij in en speelde op de nummer 10 positie. Hij speelde toen een hele goede wedstrijd en werd man of the match, heb hem daarna nooit meer zo goed zien spelen omdat Lokhoff hem verkeerd gebruikt/opgesteld heeft!

Leave a Reply