35 Responses

 1. kaalneetje

  Owjee, letten jullie wel een beetje op dat het niet te kritisch en negatief is wat jullie roepen. Werd ik vorige week ook voor afgebrand. En eerlijk is eerlijk, ze voetballen wel steeds consequent en volhardend. Kan niet elke ploeg zeggen. Jammer alleen dat het steeds SLECHT is. Sorry vast LJ. Vind je nog steeds lief.

 2. Godfried

  hm, ik zag een onterechte kaart voor Post. 2 keer hands van ADO in de eigen 16. een spits die het niveau niet aankan en een Amerikaan zonder balgevoel.
  … hoop dat die linksvoor die komt (?) wel kan voetballen. anders is t heel dum voorin..

  1. Onterecht???? Zeg dan niets. En de beslissingen bij de handsballen waren juiste beslissingen, want als je daar penalty’s voor heeft kun je beter je handen er af hakken.
   Sommige hebben totaal geen kijk op voetbal?

   1. Godfried

    dus nu is elk kopduel waarbij twee hoofden tegen elkaar botsen geel voor de man die achterop komt? ok, helder.

    en je elleboog uitsteken waardoor de bal niet bij een vvv speler komt is geen hands? de regels zijn dit jaar: bal tegen arm is altijd hands!

    maar fijn dat jij er wel kijk op hebt. hou vooral de voetbalprogramma ff in de gaten en het aanstaande commentaar op siemen Mulder

   2. Goodie

    Die regel geldt alleen voor de aanvallende ploeg. Als er bij een aanval hands wordt gemaakt moet er altijd worden gefloten voor een handsbal.

 3. De Realist

  Terechte, maar onnodige nederlaag. Tot de tegengoal was er niet veel aan de hand. Na de 1-0 had ik nog goede hoop op de gelijkmaker. Niet omdat VVV goed speelde, maar omdat ADO ook vrij zwak speelde. De 2e gele kaart was natuurlijk oliedom, maar wonder boven wonder ging VVV daarna alleen maar beter voetballen met nog een paar halve kansjes. Ik vraag me wel af waarom ze na de rode kaart van Post pas gaan voetballen. Waarom niet meteen vanaf het begin dan had er zeker een resultaat in gezeten. Utrecht uit lijkt een incidenteel resultaat te zijn, het was vanavond weer armoe troef. We zijn er aanvallend niet bepaald op vooruit gegaan. Wright en Sinclair zijn hardlopers, maar zie nog niet de echte meerwaarde. Soriano is ook nog steeds erg matjes, al krijgt hij ook weinig bruikbare ballen. Ik zie ook weinig creativiteit op het middenveld. De door ons uitgekotste Seuntjens had niet misstaan in dit VVV. Benieuwd of er nog wat bijkomt voor dinsdag. De selectie is gewoon erg smal en er valt vooral aanvallend bijna niets te wisselen. Al met al geloof ik er nog steeds in dat VVV zich handhaaft. Gewoon omdat er nog 2 a 3 teams slechter dan VVV zijn.

 4. Dond

  Aanvallend vrijwel onmachtig.
  * Soriano lijkt het absoluut (nog) niet te hebben. Vraag me ook ten zeerste af of het de juiste spits is voor VVV. Balcontrole matig, totaal geen snelheid. Lijkt me voor een ploeg als VVV toch best cruciaal. Wanneer de optie zich voor doet om een spits met snelheid aan te trekken zou ik het als VVV zijnde doen.
  * Sinclair en Wright hopelijk komt er nog minimaal 1, beter zou zijn 2 echte vleugelspelers.
  * Neudecker brengt nog totaal niet wat ik van hem had verwacht.
  * Janssen heeft toch wel steeds bijna iedere wedstrijd een misser. Is het niet een keer tijd voor Scheimann?
  * Post erg dom wat hij zelf ook weet. Leek de hele wedstrijd zoals meerdere spelers erg gefrustreerd.

  Bij het wisselen zijn er ook erg weinig opties dus aanvulling op de selectie is zeker nodig.

  Maaskant gaf bij FOX aan dat ze nog hopen op 1 of 2 spelers.
  Zoals ik hierboven al aangeef zie ik graag komen, een spits – vleugelaanvaller(s) – een echte creatieve middenvelder.

  1. DeOtjes

   Nog 1 spits ? We hebben er 4. Soriano, Wright, Sinclair en Opoku.
   Ik zie liever nog een middenvelder die de ballen opeist en vervolgens het spel naar voren verlegd. Wat Cattermole gisteren dus deed ondanks dat we met 10 man stonden.

   1. Dond

    Ben ik zeker met je eens. Een spel bepaler voor het middenveld is hoog nodig net als 1 of 2 echte buitenspelers (type; Joosten / Lamprou)

    Sinclair en Wright zijn spitsen maar hebben mij ook nog niet kunnen overtuigen.

    Opoku komt als spits ook snelheid te kort.

    Dus mocht er na de overige aanwinsten zich nog een buiten kansje voor doen zou ik graag een grote sterke redelijke snelle spits zien die de ballen wel kan vasthouden. Ook wanneer er dan een uitbraak komt voor VVV dat het ook gevaarlijk kan worden, nu weet je toch al dat het vrijwel niks gaat worden want Soriano mist daarvoor gewoon de snelheid.

 5. Totaal onnodige nederlaag gisteren.
  Ik vond dat ADO zeer matig speelde zonder enige creativiteit, en VVV een optisch overwicht had gedurende een groot gedeelte van de wedstrijd. Doelpunt van ADO viel uit één van de bekende gevaarlijke spelhervattingen.
  Keeper, die het verder overigens prima deed, had misschien alerter moeten zijn bij de inzet van Pinas, maar ik weet niet of hem dat nou echt aan te rekenen was.
  Verdediging stond redelijk, overtreding Kum (VAR-moment) had wrsch. een strafschop moeten zijn.
  Janssen maakte helaas weer de bekende, onnodig domme overtredingen. Ik zou toch wel eens Scheimann een hele wedstrijd op die plek willen zien.
  Op het middenveld Neudecker weer veel te onopvallend, Post terecht twee gele kaarten en dus rood.
  Voorin – net als in de voorgaande wedstrijden – te weinig stootkracht.
  Sinclair wisselend in zijn acties, Soriano minder balverlies dan in de voorgaande wedstrijden, maar blijft te traag en zijn kans in de 16 had er in gemoeten. Je krijgt maar weinig kansen en deze had verzilverd moeten worden.
  Van Ooijen te veel balverlies, er strandden te veel aanvallen bij hem als we bij de 16 aankomen.
  Wright viel zeer matig in. Matige balcontrole, maakte de verkeerde keuzes en leek er met zijn hoofd niet helemaal bij. Toch opvallend als je je kans moet grijpen in zo’n wedstrijd, na 3 goals in jong VVV van de week. Hopelijk komen die 2 nieuwe spelers voor dinsdag en wordt de evt. transfer van Susic eindelijk afgerond…

  1. Goodie

   Sluit ik me volledig bij aan disortion. Een dure en onnodige nederlaag geleden imo. Voetballend vond ik VVV niet zo slecht als dat sommige hier willen doen geloven, het houdt echter alleen op bij de aanval en hier zal wat bij moeten komen.

   Nog 2 punten van kritiek:
   – De korte corners. Weinig dreigend, soms zelf slecht uitgevoerd waardoor er niet eens een voorzet komt.
   – De kleine groep supporters die weer is afgereisd naar Den Haag.

  2. DeOtjes

   Wissel Wright voor Neudecker snapte ik niet. Wright is geen middenvelder. Daarnaast hadden we al moeite om het middenveld te beheersen en dan offer je die op. Post zat ook niet helemaal lekker in de wedstrijd en dan krijg je na deze wissel een rode kaart. Voor mij is het een beetje een optelsom.

 6. markepica

  Er has meer in gezeten omdat het bij Ado ook niet lekker liep. Qua korte corners. Snap de gedachte erachter maar het leverde helemaal niks op, temeer omdat de uitvoering zeer slordig was. Slinger die bal dan gewoon voor, dan heb je meer kans dat ie toch een keer goed valt. Frustrerende wedstrijd maar ik vond ons met 10 man iig nog strijdvaardig. Dat was ook wel eens anders de laatste jaren.

 7. lucien1978

  OFF TOPIC

  De 19 jarige John Yeboah is op huurbasis van Wolfsburg onderweg naar een nog onbekend team in de eredivisie.

  Yeboah speelde 2 x voor Wolfsburg en scoorde in de beloftencompetitie 20x

  Het is een linksbuiten.

  Hopelijk is de nog onbekende club VVV

 8. twiggy11

  Roel Janssen zeer slecht een andere speler op die plaats is welkom de keeper kan mij niet bekoren durft in de vijf meter niet omhoog en niet van de lijn te komen voorin is helemaal slecht wat een spits kan helemaal niet mee op dit niveau wordt een hele klus om die begeerde 35 punten te halen⚽️⚽️

 9. nidan

  Is jammer, maar wat wil je, je kunt na iedere nederlaag wel blijven zeuren, en spelers bekritiseren, maar we hebben nu eenmaal een smal budget, maar we spelen eredivisie in Venlo, wat willen we nog meer.
  Het komt goed.
  AVEE VVV

 10. Pas 1 redelijke helft gezien van vvv (2e helft tegen RKC) dit seizoen. De rest was gewoon bar slecht. Soriano is zeer teleurstellend net als Neudecker en Wright. Dit den haag was zowaar nog bijna slechter maar toch verlies je omdat je op het middenveld veels te weinig stootkracht hebt en aanvallend totaal machteloos bent.

  1. Godfried

   ach, met 10 man deden we niets onder voor ADO. een team dat echt niet gaat degraderen. is het sprankelend? nee. maar dat was het afgelopen 2jaar ook niet. de punten komen wel en het spel zal langzaam verbeteren.

Leave a Reply