VVV-Venlo

LIVE: Sparta Rotterdam – VVV-Venlo

Vanavond speelt VVV-Venlo tegen Sparta Rotterdam! In Rotterdam is het de taak aan de Venlonaren om de drie punten mee te nemen uit Spangen. Hier houden we je regelmatig op de hoogte van de verrichtingen van VVV-Venlo.

 

126 Responses

 1. Godfried

  rust in Rotterdam. een stuk beter dan vorige week de eerste helft. al vind ik SPARTA goed voetbal spelen en ook dreigend. dreigender dan vvv. wel weer een heerlijk schot van van Ooijen. we missen duidelijk Post op het middenveld. hoop dat hij snel beter is.
  2e helft volhouden en er hopelijk in t eerste kwartier er een bijprikken.

 2. Godfried

  kom ik weer. jansen dikke blunder. soriano, wie? moet echt beter. dit is wederom om te huilen 2e helft. maar dat mag ik denk ik niet zeggen hier…

  63 munten gespeeld. 0 kansen voor vvv.

   1. Godfried

    origineel. heb je ook een ander repertoire. maar jij feniet niet natuurlijk. kwal.

   1. Lincoln

    Dit gaat nergens over! Beetje jammer, onderbouw je mening anders ga je maar samen een hotel boeken.
    Als dit doorgaat dan laat ik jullie eventjes rusten en ban ik jullie voor een rustperiode.

   2. Godfried

    ik,wil mijn mening best onderbouwen. Mars roept in beledigende toon dat ik een mietje ben. dat is homofoob.

    en blijkbaar mag je geen kritiek uiten, want dan moet je de seizoenskaart inleveren.

    maar je hebt 100% gelijk hoor. alleen wanneer iemand irritant en persoonlijk wordt, dan word ik dat ook.

   3. mats

    Ach ach mats roept in beledigende toon mietje…. wat errug!

    Ben je alweer vergeten dat je als eerste begon met kwal te roepen.

    Kleuterschool niveau dit.

    Maar goed. Lincoln, een ban hoeft niet. Ik vond dit een leuke site maar het is dit seizoen vanaf minuut 1 negatief. Gewoon kansloos zo negatief.

   4. Ievel Knievel

    Ik denk dat Lincoln nog wel weet wat je de afgelopen seizoenen op rij aan het posten bent geweest. Dit hele seizoen ben je nog nauwelijks inhoudelijk geweest met je commentaren. De vraag is dan ook of het wel goed met je gaat.

    Hey zou fijn als er gewoon inhoudelijk gepost werd, waarin juist mensen van mening verschillen, maar dat niet als probleem zien. Het gaat hier over een sport/ spel. daar kan je verschillende visies op hebben, maar verder doet het er niet echt toe.Je kan daarna gewoon weer verder gaan met je leven. Je hoeft niet in de aanval , alleen maar omdat iemand het anders ziet of er anders over denkt. Diegene zal juist bij een aanval echt niet van mening gaan veranderen. Dat kinderachtig gedoe verder zouden de meesten in groep 2 al achter zich hebben moeten laten. Maar goed.

 3. De Koel

  Niet om aan te zien, zo slecht. Ik had goede hoop na de wedstrijd tegen Panathinaikos, maar wat VVV vanavond laat zien is echt bar en bar slecht. VVV creëert echt helemaal niets.

 4. mats

  3– 1 over en sluiten.
  Je kon er in de rust geld op zetten.
  VVV kan geen voorsprong vasthouden.

  Moet zeggen dat ik wel meer power en vechtlust verwacht had van de nieuwe spelers.

  Volgende week Ajax maar oprollen dan.
  Forza VVV

   1. Ievel Knievel

    Hadden ze dan toch niet zo slecht gezien bij VI een paar weken geleden. Daar viel toen iedereen hier bes wel over.

   1. Godfried

    concluderend: backs die t net niet zijn, een keeper die nog geen ballen tegenhoudt, twee buitenspelers die zich vastlopen en een onzichtbare spits. het kan alleen maar beter zullen we maar zeggen…

 5. Heb dan maar 45 minuten gezien maar wel 0 kansen, ontelbaar veel loeidom balverlies, geen wil om te winnen en een vvv wat compleet machteloos is en totaal niets afdwingt. Verschrikkelijk wat een pot ellende tot nu toe en het dan raar vinden dat de koel niet vol stroomt.

 6. Koelie

  Lever die seizoenskaarten maar in stelletje oude zeikers. Tot die schandalige ,2-1 niet veel aan de hand (1-1 buitenspel?). 2 handen duwen in de rug. Is geen overtreding meer blijkbaar. Ook lekker dat je dan dubbel gestraft wordt doordat Opoku dan uit de wedstrijd is geslagen en je met 10 man speelt. Erg wrang. Daarna stort het compleet in en laten ze zich gemakkelijk afslachten. Dat laatste is niet goed te praten.

  Verschil met begroting wordt wel even duidelijk in de tweede helft. Kijk eens wat Sparta nog kan wisselen t.o.v. wij. Onze selectie is erg krap.

   1. Koelie

    Dat kun je niet beoordelen omdat er geen camera op dezelfde hoogte staat. Dat privilege is alleen weggelegd voor Ajax en PSV.

   2. Godfried

    nou, op tv die je de maailijnen. daar op afgaande is t dik een meter geen buitenspel.

  1. RuiverCity

   VVV had ook een iets grotere begroting kunnen hebben als ze niet zo ‘lief’ waren omgegaan met Susic!!!
   Welke andere club investeert nou in iemand die niet meer wil meetrainen en daardoor een wekenlange achterstand oploopt?

 7. mats

  Godfried en De Koel willen van hun seizoenskaart af. Gratis af te halen neem ik aan? Wie wil er nog een? PM effe met bovengenoemde!

  Ps; je krijgt er hun VVV-betaalkaarten gratis bij. Staat nog wel een euro’tje of twee op voor een sinasje!

 8. Beeselse Bergbeklimmer

  Tsjongejonge, dit hield niet over zeg de 2e helft. We missen echt een aanspeelpunt voorin. Soriano gaat zelfs bij inworpen geen duel aan, dat is wel even anders dan Mlapa.

  Hoop dat er nog een sterke aanvaller bij komt voorin… Dit tij moet snel gekeerd gaan worden.

 9. Lincoln

  Poeh Tsjaa wordt een zwaar seizoen. Dat is zeker de conclusie na twee wedstrijden. Tweede helft tegen RKC en eerste helft vandaag waren best goed maar weinig kansen gecreëerd. Maar wat bij blijft zijn diepe dalen, soms is het niet om aan te zien. Het is vooral gatenkaas in de verdediging. Het middenveld en verdediging is absoluut niet goed afgestemd waardoor het soms gewoon helemaal overlopen wordt. Dat zie je vooral bij de 1-1 en 1-4.

  Daarnaast is de selectie echt te dun. We kunnen nauwelijks wisselen waardoor er geen nieuwe krachten erin kunnen komen.
  Sparta had dan wel veel meezitten met de 2-1 en 3-1 (die goal maakt hij niet snel meer) maar goed de tweede helft was het echt dramatisch slecht.

 10. 077

  Je hoort mij niet snel klagen en ja de VAR was echt schandalig vandaag……maar dan nog is mij duidelijk geworden dat wij een heel zwaar seizoen tegemoet gaan met de huidige selectie! Ben er goed ziek van en hoop dat dit nog te repareren valt!

 11. mats

  Godfried en De Koel willen van hun seizoenskaart af. Gratis af te halen neem ik aan? Wie wil er nog een? PM effe met bovengenoemde!

  Ps; je krijgt er hun betaalkaarten gratis bij. Staat waarschijnlijk nog net genoeg op voor een sinasje.

  1. kaalneetje

   Wij willen van Mats af. Je kunt hem herkennen aan die geelzwarte glazen in z’n bril. Dat zal de reden zijn waardoor hij als een van de weinige hier, objectieve meningen van andere niet kan accepteren.
   Blijkbaar zorgt dat er ook voor dat hij de wedstrijd niet goed kan zien. Mijn ogen kijken ook door brillenglas maar registreren toch echt het tegenovergestelde van Mats. Het was gewoon slecht wat VVV op de mat legde vandaag.

   1. sultana

    Zo is het! Heb er pijn aan mijn ogen van, zo slecht heb ik ze in jaren niet meer gezien.

   2. mats

    Ik zie best dat VVV niet goed speler.
    Het gezeur hier is echter nog veel slechter, en zieliger en vervelender en homofieler.

   3. Ievel Knievel

    Zegt de man (Mats voor de duidelijkheid) die dag- in dag-uit negatief was over onze club; zelfs bij zeer goede prestaties.. Steijn kon toch nooit iets goed doen bij jou? Lijkt er meer op dat je een Maaskant-groupie bent, want sinds deze flapdrol is aangesteld is meneer helemaal hotel de botel en in de roze wolken. Ineens zijn de realisten de zeikerds geworden. Hilarisch en schrijnend.

 12. YowVVV

  Post is onmisbaar en als Kum fit is zet hem maar weer in de achterhoede. Aub Sinclair in de basis, als hij niet alsnog 3 duels aan z’n broek krijgt. Hopelijk zijn we de komende week af van de Luis die Susic heet en komen er 2 basisversterkingen bij. Tot nu toe pas 30 minuten fatsoenlijk voetbal gezien met het maximale resultaat van 3 punten. 1e helft leek het vandaag aardig, maar dan ging het vooral om balbezit. Ik wil niet zeiken maar dit was echt heel slecht, ook de tweede helft speelde we tegen een promovendus.

 13. Koelie

  Verloren van de promovendus. Klopt. Dat wil echter niet zeggen dat Sparta geen goed team heeft. Paar miljoen meer dan VVV en veel sterkere selectie. Zij kunnen nog ervaren spelers inbrengen, wij alleen jeugd. Dat is het verschil. Desalniettemin was de totale instorting en gebrek aan vechtlust een schande.

  1. YowVVV

   Met Post en Honda degradeert je nooit. Maar goed, realistisch blijven. Laat het wel een teken van boven zijn, dat het bier vorige week op was. Versterken en snel.

   1. Nederkoorn

    ‘Laat het wel een teken van boven zijn, dat het bier vorige week op was.’
    Dat vind ik een mooie. Keurig.

 14. YowVVV

  Veel sterkere selectie? Op basis van mentaliteit ja. Ik hoop dat de lessen snel worden geleerd en de coach geen smile meer op z’n gezicht krijgt na zo’n wanvertoning, ik heb zoveel nochelanse gezien de tweede helft, zelfs bij een achterstand. Vreet dat gras op!

  1. Koelie

   Sparta heeft 4 miljoen spelersbudget en wij 2,4 miljoen. Dat zie wel je als zij nog even Duarte en Veldwijk kunnen wisselen. Dus veel sterkere selectie ja.

   Basis weet ik niet. Vind het nog moeilijk oordelen na 2 wedstrijden. Maar blijkbaar is de paniek al uitgebroken.

 15. chretien

  Zo slecht was het niet. Alleen vreemd dat zowel Wright als Opoku onzichtbaar waren. Nadat Opoku verband op zijn kop zag ik hem af en toe voorbij sjokken. Wat is dat, hoe komt dat? Zeker van Opoku weet ik dat hij veel meer kan.
  Terug naar de wedstrijd. Dat doelpunt, de 2-1 voor Sparta, hoe kan het zijn dat het doelpunt werd goedgekeurd door de var? Dat de scheids niet alles kan zien, neem ik hem niet kwalijk, maar de var kan toch niet zeggen “oké” het kan doorgaan?
  Daarmee werd vvv de nek omgedraaid, wedstrijd afgelopen.
  Maaskant zal het doelpunt van Veldwijk meerdere keren aan onze verdediging laten zien.
  Volgende week Ajax van de mat spelen en alle ellende van vandaag wordt vergeten.
  Noot: er moeten wel enkele spelers bijkomen, maar dat zal het management van VVV wel weten, vermoed ik…

  1. Ik ben geen fan van Opoku, maar ik vond hem de 1e helft veel meer aanwezig dan wat we van hem
   Gewend zijn.

   2de helft was Iedereen maar wat aan het doen. Het verzorgde veldspel van de 1e helft was verdwenen, heb zelfs genoten van sommige aanvallen.

   Iedereen op deze site was lyrisch over het vertoonde spel in de voorbereiding. Maar wat ik de afgelopen 2 wedstrijden heb gezien, VVV als team en enkele (nieuwe spelers) vindt ik het toch wel zorgwekkend.
   En al helemaal als we dadelijk schorsingen en blessures gaan krijgen. Ben bang dat de smalle selectie VVV wel eens kan opbreken als er niet snel nieuwe spelers van eredivisie niveau bijkomen.
   De nieuwe spelers moeten hopelijk nog aan het niveau wennen, want tot nu toe hebben ze mij nog niet kunnen overtuigen.

   Als ik een lichtpuntje mag benoemen….Evert Linthorst een jongen van deze leeftijd
   die tussen de linies durft te spelen en constant in beweging is… fantastisch. Als hij zich goed doorontwikkeld en de juiste keuzes maakt dan kan dat wel eens een hele goede speler worden diep voor VVV niet te behouden zal zijn.

   Maar voor nu leren van de fouten in de 2de helft en Ajax het zo moeilijk mogelijk maken.

 16. RuiverCity

  5 tegendoelpunten tegen twee promovendi. Dan moet je als trainer toch heel diep slikken en eens gaan nadenken waar je mee bezig bent. Maar nee. Maaskant staat met een brede grijns voor de camera. Niks aan de hand natuurlijk. Is hij niet de trainer die de meeste kerstvakanties heeft geboekt?

  Iedereen dacht met al die Duitsers vreten ze het gras wel op. De waarheid is precies andersom. Wat een slap zooitje.
  Er MOET versterking bij want Post wordt node gemist. Dat Unnerstall niet te vervangen was, wisten we.
  VVV heeft té veel ideale schoonzonen.
  Zoals voorspelt met drie spelbepalers kom je te kort, zeker wat diepte betreft.

  Volgende week tegen Ajax kun je vergeten. Dan heb je drie punten uit drie duels en twee zwakke broeders al gehad. Het wordt een zwaar seizoen…

 17. RuiverCity

  Heeft iemand dat interview met Joosten gezien voor FC Utrecht tv?
  Hij was blij dat hij nu eens fatsoenlijke training kreeg waarin hij zich als voetballer kon verbeteren. Het verschil in trainingen tussen Utrecht en VVV was erg groot. Flinke trap na (richting Steijn en VVV).

  1. Godfried

   tja, Joosten. leuke speler hoor. maar staat hij reserve de rest van het seizoen, hoor je hetzelfde bij zijn volgende club. daarbij, hij traint 2 weken serieus en is geblesseerd… nerd

  2. YowVVV

   Niet gezien, kan alleen maar zeggen dat hij veel te danken heeft aan vvv en ik wel een doorontwikkeling zag gedurende het seizoen, maar blijkbaar iets te zelf ingenomen, individualisten van zijn niveau moet alleen oppassen dat ze niet alsnog totaal mislukken. Hij komt nl. op dit moment nog structureel te kort voor een subtopper, dus vvv was wel z’n niveau zo’n beetje

 18. robvvv

  Met het huidige “materiaal” , lijkt mij, kan VVV beter in een 4–4-2 opstelling spelen. De 1-1 zou dan m.i. nooit zo makkelijk gemaakt kunnen worden. Enfin Opoku keek meer achter zich en liep niet terug in het gat…. Dan de 2-1: een brevet van onvermogen en onwil bij VAR en Nijhuis… en niet te vergeten de grensrechter voor wiens neus de overtreding op Jansen begaan werd…
  Wat daarna gebeurde was een aanfluiting en ik mag hopen dat spelers en trainer zich ervan bewust zijn dat dit de aanzet zou kunnen zijn van degradatievoetbal. … en het zag er zo leuk uit tegen de Grieken. Ik denk dat deze groep nog moet groeien ,zowel op speltechnisch niveau als ook qua bezetting. Ik vind ook dat wij,supporters, zeker nu achter onze club moeten blijven staan… ze hebben juist nu onze steun nodig. .. . Als we dit niet doen dan degraderen we onszelf tot gloryhunters… ikzelf heb toptijden meegemaakt.. maar ook 2e divisie voetbal … Ik ben er nog steeds….FORZA VVV

  1. roermond

   Volledig met je eens Rob, en oh, wat waren we optimistisch na de wedstrijd tegen Panathinaikos….en ja, ik ook…Ben ervan overtuigd, dat we het met deze selectie, trainer en nog 2 versterkingen gaan redden dit jaar. Het komt er alleen nog niet uit, maar komt goed….come on Venlo…forza VVV…vond Linthorst trouwens de 1e helft, beste man van het veld…gaan we nog veel plezier aan beleven…???

 19. robvvv

  Nog een opmerking: deze site is m.i. bedoeld om commentaar/ mening te geven maar niet om elkaar te beschimpen. Houdt het netjes….wie de schoen past trekke hem aan…

  1. Snap niet waar jij je zo druk om maakt. Vindt hem juist heel rustig en professioneel overkomen. Maar goed blaaskaken hebben we in Nederland al genoeg. Als de een wat roept volgt de rest van de kudde.
   Die man heeft tijd nodig en fatsoenlijk materiaal.

 20. galwaycityfc

  Beschamend !!! Spelers moeten nog wennen aan werkwijze trainer,….kan. Spelers spelen nog niet lang samen,….mogelijk. Wat echter totaal niet goed te praten is is het totale gebrek aan passie, inzet, jezelf 100% willen geven voor de fans !!! Indien deze instelling niet gaat veranderen zal je juist tegen mede degradatie concurrenten gaan verliezen.

 21. Goodie

  Bloedchagerijnig gister na de wedstrijd. Verliezen oke, maar spelen zonder passie en de wil om te winnen kan niet. Het was een collectief falen van het gehele team.
  Terecht verloren, al waren er een twijfelachtig buitenspel moment en een overduidelijke overtreding nodig om de nederlaag in te leiden.

 22. RuiverCity

  Dit is niet alleen een flinke domper qua stand op de ranglijst en puntenaantal, maar ook wat betreft twijfelaars seizoenkaart. Die trek je hier niet mee over de streep hoeveel reclame je ook maakt als clubs zijnde.

 23. Louis van Gaal

  Wat een slechte wedstrijd was dit zeg. Hoor ik sommige mensen zeggen dat de eerste helft wel goed was maar als je de vrije trap van van Ooijen vergeet heeft VVV ook in de eerste helft niets laten zien. Sparta was na de gao
  Even van slag maar had veel meer kansen. Enige lichtpuntje in de eerste helft was Linthorst. Tweede helft was dramatisch. Roel Janssen laat ook dit jaar weer zien dit niveau niet aan te kunnen ( 1 van de 9 duels gewonnen … tegen Sparta… ) wordt wat tegen Ajax.. Schaeffer in het centrum drama, hopen op Kum volgende week.. Verder heeft die Wright werkelijk nog geen bal goed geraakt, lijkt wel een tweede Grot.. VVV speelde fantasieloos voetbal, totaal geen plan bij balbezit . Geen creativiteit niks. Sinclair mag blij zijn dat hij geen rood krijgt en 5 wedstrijden aan de broek voor natrappen… Je hebt eigenlijk iemand nodig als Susic.. Verder was de analyse na de wedstrijd van Maaskant goed maar als hij daarna nog grappig gaat doen blijft dat helaas nog het meest hangen.

 24. Luis Erique

  Is t nu echt zo erg dat Maaskant een grapje maakt na een prima analyse? Jezus, het is maar voetbal, de wereld is gisteren toch niet vergaan?
  Gewoon een klotewedstrijd, Maaskant krijgt t nog druk om het over 2 weken op de rit te krijgen en er mag nog wel wat bij. Maar ik heb zoveel vertrouwen in Stan dat ik weet dat alles goedkomt.

  1. YowVVV

   Ja, dat vind ik erg. Ik kreeg geen lach meer op m’n gezicht na deze strijdloze 2e helft met laconiek balverlies en mede spelers die elkaar niet ondersteunen, aanmoedigen of terechtwijzing. Zo krijg ik de indruk dat het inderdaad niet het ergste is, maar als je daar staat moet je het gras opvreten en als trainer sta je daar als mede verantwoordelijke

   1. Luis Erique

    Dat had ik vroeger ook, maar heb toch ingezien dat er heel veel belangrijkere zaken zijn in het leven dan winnen of verliezen met een spelletje.

 25. RuiverCity

  Waar ik nog niemand over heb gehoord was het afschuwelijk tenue dat VVV gisteren droeg.
  Een geel shirt met witte broek. In deze combinatie heeft VVV slechts één keer gewonnen (augustus 2015 tegen Jong PSV).
  Het is toch niet te geloven dat Masita niet eens 20 gele broeken kan leveren? Dat is namelijk de reden dat ze met witte broek speelden. Leuk voor de sponsoren ook.
  Tevens keept Kirschbaum in het shirt van vorig seizoen. Niet alleen VVV maar ook Fortuna en MVV zitten met het te laat leveren van Masita-materiaal.

  1. YowVVV

   Tja, Masita, dat was, is en blijft een verhaal apart. Toch knap dat zo’n bedrijf zich nog staande kan houden, dat is het positieve, plus het feit dat de shirts gewoon ok zijn, maar goed hier beslist vvv zelf over. Combinaties zijn inderdaad vaak amateuristisch.

  2. Dat Masita zich mag schamen is duidelijk. VVV in de shirts van vorig seizoen, MVV en Fortuna zelfs in de trainingshirtjes in de VI en Elf seizoengids.

   Het ontbreken van gele broeken ligt echter niet aan Masita. Die hebben genoeg gele broeken op voorraad liggen in hun standaard collectie. Probleem is gewoon dat VVV ze al vier jaar niet meer bestelt uit kostenoogpunt. Want zo’n set kost maar liefst 325 Euro. Misschien moeten we maar een inzamelingsactie gaan houden voor de wedstrijd tegen Ajax.

   En anders maar de rode broeken bij het gele shirt aan, als zwart niet kan. Hoewel ik heb begrepen dat er maar twee kleuren zijn dit seizoen. Laten we hopen dat dat niet klopt,, want anders krijgen we straks ook nog uitwedstrijden (o.a. tegen uit tegen Vitesse) in een rood shirt met zwarte broek..

   1. Koelie

    We zijn gewoon nog een tweede divisie club qua organisatie die qua prestaties ongekend boven haar stand leeft. Maar dat beseft niemand.

 26. Dond

  Goal van Van Ooijen verbloemd de 1ste helft. Deze was niet zo slecht als de 2de helft maar veel creëerde ze ook niet.

  Op de bank zit ook niks wat een wedstrijd kan laten kantelen. Er moeten echt nog basis spelers bij komen.
  – type Post, meer kracht en leiding vanuit het middenveld.
  – echte creatieve nummer 10
  – 1 als het nog mogelijk is 2 snelle technische buitenspelers.

  1. Wright gaat alleen voor eigen succes constant ruzie met de bal zie hem veel te weinig een actie maken langs de lijn zoals Joosten.
  2. Sinclair maakt op mij een betere indruk als spits dan als buitenspeler.
  3. Soriano zal vast kwaliteiten hebben maar zie er heel erg weinig van. Houd vrijwel geen bal vast.

  @Word: kun jij ons nog een update geven hoe het ervoor staat met nieuwe spelers?

  1. Word

   Zat voor werk in buitenland afgelopen tijd. Dus even niks gehoord. Verwacht pas wat net voor einde window. Begreep wel dat er een grote sponsor naar Sittard is over gelopen…

   1. Dond

    Denk inderdaad ook dat het JustFire is.

    Heb vorig jaar ook al gehoord dat JustFire er niet blij mee was dat het stadion de naam Covebo kreeg. Hij wilde zijn naam voor het stadion.

    Dank je voor de update @Word!

   2. Momenteel wel. Die rouleren op het shirt met 4 andere sponsoren.

    Ze staan er in de tweede of derde periode gewoon 8 of 9 wedstrijden als hoofdsponsor op. Nou heb ik die shirts al gezien.. geloof me, als VVV zijnde hoef je er niet rouwig om te zijn dat dat spuuglelijke oranje-groene logo niet op je shirts staat. Overigens heeft Seacon ook jarenlang op de achterkant van de Fortuna shirts gestaan.

   3. Grad

    Nou neem dat grote sponsor met een korreltje zout. Was wel nadrukkelijk aanwezig, maar of de sponsoring in echte euro’s groot was waag ik te betwijfelen en op de lijst van sponsoren bij Fortunà komt Just Firefox (nog) niet voor.

   4. Koelie

    Jawel, ze zijn daar gepresenteerd als een van de 4-5 hoofdsponsors zag ik op Twitter. Heb het Twitter berichtje van Fortuna niet bij de hand. Moet je toch weer 10 vrienden van VVV vinden om het op te vullen minimaal.
    Gelukkig (?) is er vorig jaar geïnvesteerd in het commerciële team. Dus nieuwe sponsors binnenhalen moet geen probleem zijn.

    Zag ook dat we een nieuwe perschef hebben. Was de oude niet meer goed genoeg?

   5. Grad

    Wat ik wel bij de hand heb is de site van Fortuna en daar staat bij de officièle sponsoren géén Just Fire. Ze staan wel op op de borst/schouder aan een zijde, maar dat kan best van tijdelijke aard zijn.vDoor Fortuna zelf is naar buiten gebracht, dat ze, wat betreft de shirtreclame géén vaste sponsors hebben en deze voor een aantal wedstrijden worden vastgesteld.

   6. Grad

    Zie de post van @peterloekie met betrekking tot het rouleren en nogmaals op de officiële site van Fortuna komt de naam Just Fire niet als (vaste) sponsor voor.

 27. RuiverCity

  Veijnovic zit bij AZ op de bank te verpieteren. Een nr. 10. Zal best wel wat kosten qua salaris maar een degradatie kost meer. In de winterstop is het te laat!

  1. chretien

   Speler met grote naam, die zo wel bij Feyenoord als bij AZ het totaal niet heeft laten zien. NOOIT aan beginnen. Waarom zou hij het na zoveel jaren wel presteren bij een onderaan in de eredivisie plotseling wel laten zien? Zoveel geld, ik zie liever een blik spelers aantrekken voor de breedte.
   Heb de idee dat er nu enkele of meerdere spelers onder hun eigen niveau spelen. Ze kunnen echter niet worden gewisseld omdat er op de bank geen goeie, gelijkwaardige vervangers zitten.
   Ik heb de indruk dat iedereen in de eredivisie, behalve wij dan, klaar is of was voor de start van het seizoen.
   Noot: ook Honda, niet aan beginnen, het kost een vermogen en, do not forget, hij heeft niet meer het niveau van toen,
   Noot: Onbegrijpelijk dat het geval Susic nog speelt.
   Bovenal FORZA VVV!

  2. Dond

   Veijnovic heeft ook zeker niet mijn voorkeur.
   Honda zou op eredivisie niveau zeker van grote waarde kunnen zijn.
   In de KKD lopen ook genoeg leuke spelers rond.
   Van de Boomen, El Jebli, en zo zullen er nog wel diverse spelers zijn.

   1. Koelie

    Al die spelers die nog een onder contract staan kan VVV niet halen. Of Susic moet nog geld opleveren.

    Persoonlijk zou ik de transferwinsten grotendeels steken in het versnellen van de stadionverbouwing. Dat is van levensbelang.

 28. LJ

  UN-BE-LIEV-ABLE

  Zeuren over de trainer, zeuren over de spelers, zeuren over het spel, zeuren over de aankopen, zeuren over de situatie met Susic, zeuren over het stadion, zeuren over het (kunst)grasveld, zeuren over de shirts, zeuren over de broeken, zeuren over het bier, zeuren over (bijna) alles.

  Ik vraag me af wat jullie clubliefde inhoudt?

  Als je zo zeurt over je werk, je baas of je vriendin/vrouw, hoelang blijf je die dan ook nog trouw?

  1. venlo81

   Verschrikkelijk he. De ene week is alles top en de andere week is het weer helemaal niets. We moeten gewoon blij zijn als we boven de streep eindigen. Hopelijk gaan ze wel inzien dat het begint met inzet. Maar ik maak me niet zo’n zorgen voor dir seizoen.

  2. jason

   LJ stop toch eens met dat gezeur over zeuren man. Clubliefde zorgt er juist voor dat je kritisch bent. Van alleen maar positiviteit wordt niemand beter.

   Mensen maken zich zorgen (erg vroeg in het seizoen dat wel) en uitten dat hier, hier waar dat moet en niet in het stadion tijdens een wedstrijd.

   Lang leve De Koel, behalve dat waardeloze gras natuurlijk en dat dure bier en Opoku

  3. Ik herinner me nog ene Hai Berden, die in een live uitzending van Voetbal Inside opbelde om te melden dat VVV de zwarte uitshirts weg ging vervangen. Omdat er al 18 wedstrijden op rij in verloren was. Dat is naar jouw mening dus ook zo’n figuur zonder clubliefde..

 29. Depor

  Van den Boomen per direct halen. Dat is wat we nodig hebben, zeker gezien het waarschijnlijke vertrek van Susic.

  Triest trouwens hoe het gaat met Susic. Dat VVV dit toestaat is niet te begrijpen. Hij krijgt gewoon netjes betaald en een speler als hem hebben we op dit moment hard nodig.

 30. VVV 4ever

  Inderdaad mensen ga achter onze club staan, probeer negativiteit om te zetten in positiviteit……….
  We zijn VVV, samen met RKC het laagste spelersbudget…..ieder jaar dat we eredivisie spelen is een prestatie op zich…

  FORZA VVV!

 31. Onnodige nederlaag afgelopen vrijdag.
  1e helft niks aan de hand, Sparta was vrij onmachtig, Sparta publiek begon te morren…
  Na de onterechte 2-1 (overtreding) stortte het elftal als een kaartenhuis in elkaar. Bij Sparta heerste het middenveld (Smeets) op dat moment, bij ons ontbrak zo’n type speler (Post).
  Een paar opvallende dingen in de wedstrijd wat mij betreft:
  Linthorst speelde bij vlagen als onze Frenkie de Jong, maar leed m.n. in de 2e helft een paar keer heel gevaarlijk balverlies waardoor Sparta heel gevaarlijk kon worden.
  Van Ooijen heeft zijn traptechniek flink bijgeschaafd (Nilis) wat heeft geresulteerd in twee mooie doelpunten tot nu toe, maar verder geregeld onder de maat tijdens de wedstrijd, veel onnodig balverlies en slechte voorzetten. Ik vraag me af of het een basisspeler is…
  Wright en Soriano waren over het algemeen goed aanspeelbaar en i.e.i. redelijk balvast maar erg ongelukkig in het vervolg van hun acties waardoor er uiteindelijk heel weinig kansen gecreërd werden. Als dit de komende tijd niet verbeterd hebben we natuurlijk wel echt een probleem. Je moet er bij voetbal altijd 1 meer maken dan de tegenstander, zo eenvoudig kan voetbal gewoon zijn.
  Mlapa had een matige techniek, maar was fysiek zo sterk en behoorlijk snel waardoor hij voor veel centrumverdedigers moeilijk te verdedigen was. Soriano is een ander type spits, daar moet nog aan gewerkt worden, het ontbreekt gewoon nog aan automatisme.
  Neudecker viel me tegen. Drukt nog veel te weinig zijn stempel op het spel.
  En de verdediging liet het in de 2e helft echt lopen, zelfs Röseler had het moeiljk…
  Als laatste valt me op dat de vorig seizioen zo geroemde luchtmacht van VVV afwezig is op dit moment. In twee wedtrijden kan de tegenstander vanuit een corner ongehinderd met hoofd scoren, dan wel op de lat koppen.
  Aanvallend is me wat dat betreft ook niks bijgebleven. Daar lijken we dus echt ingeleverd te hebben…

  1. supportertje

   Dit is tenminste een verhaaltje waar we wat aan hebben. Kritisch en positief tegelijk, en inderdaad, daar waar de verdediging vorig seizoen stond als een huis, is het verandert in een gatenkaas met grote en kleine gaten. De grote deden ons de das om. Verder is het opgevallen dat er echt meer mentaliteit moet komen in het team. de wedstrijd werd wel erg makkelijk aan Sparta gegeven. Daar was ook meer vechtlust nodig. Er moet iemand opstaan in het team om het op sleeptouw te nemen. Wie dat is maakt niet uit, maar knokken is toch wel een vereiste. Er staat Maaskant een grote klus te wachten om dit te veranderen, vooral om de jongens in zichzelf te laten geloven en te verbeteren zodat zij als een hecht team gaan voetballen voor de punten. Want in tegenstelling tot vorig jaar, is dit nu een groot minpuntje.

 32. RuiverCity

  Er is wat cynisch gedaan toen ik lang geleden met de naam Bryan Smeets aan kwam zetten. Wat zouden we die goed kunnen gebruiken op het middenveld. Type speler als Post. Werkt zich kapot en verzaakt nooit.

  1. Geertje

   In de KKD liepen meer spelers rond die voor ons van toegevoegde waarde zouden zijn geweest. Smeets en Dogan van Top oa. Ik heb hier de naam Joel Zwarts laten vallen. Mocht transfervrij weg bij Feyenoord; legde er zaterdag 2 in voor Excelsior. Perfecte jongen om achter de hand te hebben, talentvol en niet duur.
   Waarom halen we zulke jongens niet?

 33. lucien1978

  Misschien is Joey van den Berg iets voor VVV.

  Hij pakt wel veel kaarten. Hij is echter wel een echte bikkel waar we er niet veel van hebben en zou een ideale vervanger kunnen zijn als Post geblesseerd is.

  Heeft toch meer power dan Linthorst

  1. chretien

   Nee, Joey pakt alleen maar kaarten, dan misschien toch maar die Bryan Smeets van Sparta. Linthorst kan wel naast Post, maar nooit ipv Post spelen.
   Als de baas van se arbiters dan niet blij is waarom wordt, na het zien van de beelden, de scheidsrechter miet gestraft? Zeer kwalijke zaak, zeker als je bedenkt dat wedstrijd daarmee zeer werd beïnvloed.

   1. Venleau

    Bryan Smeets van Sparta? Noem mij eens 1 reden waarom hij nu naar VVV zou willen komen. Als het überhaupt al een optie/mogelijkheid is met ons budget..

Leave a Reply