VVV-Venlo

Loting Tweede Ronde KNVB beker uitgesteld

Door de overwinning van VVV-Venlo op FC Den Bosch (4-2) heeft VVV-Venlo zich geplaatste voor de volgende ronde van de beker. De loting zou dit weekend plaatsvinden, maar de KNVB heeft aangegeven dat dat nog niet gaat gebeuren:

De loting voor de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker, die stond ingepland voor zaterdag 31 oktober, wordt tot nader order uitgesteld. Op dit moment is er nog geen duidelijkheid te geven over een nieuwe datum. Zodra dit bekend is, wordt dit gecommuniceerd via de kanalen van de KNVB.

Doordat het amateurvoetbal momenteel stilligt en het vanwege de coronamaatregelen van de overheid nog niet zeker is wanneer het weer wordt hervat, weten de amateurclubs die zich hebben geplaatst voor de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker nog niet of ze aan het verdere verloop van het toernooi kunnen deelnemen.

Eerder werden alle duels in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker waar amateurclubs aan deelnemen verplaatst van eind oktober naar dinsdag 1 en woensdag 2 december.

We moeten dus nog even geduld hebben op het bekendmaken van onze tegenstander in de Tweede Ronde.

Bron: KNVB

Wil jij het nieuwste nieuws van Venlonaren in je e-mail inbox ontvangen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief: https://venlonaren.substack.com/

Leave a Reply