VVV-Venlo

Luhukay: Dekker waarschijnlijk de rest van het seizoen uitgeschakeld

Trainer Jos Luhukay heeft zondagavond tegenover L1 laten weten dat Tristan Dekker hoogstwaarschijnlijk de rest van het seizoen uitgeschakeld is. De verdediger annex middenvelder raakte na 20e minuten geblesseerd in het duel tegen Roda JC (1-1). Na afloop is gebleken dat Dekker zijn kuitbeen heeft gebroken.
Daarmee verliest VVV dus een potentiële basisspeler, maar vooral voor Dekker zelf is het heel sneu. De laatste jaren kampte de Hagenees al vaker met blessures.

We willen Tristan heel veel succes wensen met zijn revalidatie!

10 Responses

 1. supportertje

  Wens hem beterschap, zag er niet naar uit met zijn ingreep, en bijzonder irritant dat Roda gelijk om een gele kaart vroeg. Roda speler kwam later langs om hem succes te wensen, na de tackel. Besefte oom dat het niet juist was.

  1. supportertje

   Hij is ondertussen geopereerd aan zijn kuitbeen en met zijn beentje in het gips. Kwam voorbij op Twitter. Zat afgelopen op de tribune ter hoogte waar het gebeurde. Leek ons toch een ongelukkige botsing tussen de twee spelers, maar of het veld hierbij een rol heeft gespeeld weet ik niet. Misschien is door de toestand van het veld wel veroorzaakt dat de benen van de spelers vast kwamen te staan, en dit heeft bijgedragen aan de blessure.

 2. Godfried

  Mag hopen dat er iets met het gras gedaan wordt komende tijd. Dit kan natuurlijk niet. Zal me niets verbazen als er binnenkort niet meer op gespeeld mag worden. Welk bedrijf heeft deze mat gelegd? En wie doet het onderhoud in de Koel? Dit komt niet door het slechte weer. Lijkt meer een grove fout bij het aanleggen. Lijkt helemaal niet te wortelen.

  1. De Koel

   Wat een ongefundeerde beschuldigingen weer. Oorzaak van het slechte wortelen van het gras is dat het veel geregend heeft en het gras dus niet diep hoefde te wortelen om voldoende water te krijgen. Daarnaast is er in de Koel relatief weinig zonlicht.

Leave a Reply