Maak een VVV-tekening en win de schoenen van Randy Wolters

Fanclub D’n Twellefde Man heeft voor de jongste supporters een mooie actie bedacht: een echte VVV-teken- en kleurwedstrijd. Ben jij niet ouder dan 12 jaar? Pak dan je kleurpotloden en viltstiften, en win de gesigneerde voetbalschoenen van Randy Wolters!

Onze aanvaller Randy Wolters heeft aan Fanclub D’n Twellefde Man een paar van zijn gedragen voetbalschoenen beschikbaar gesteld en voorzien van zijn handtekening. En jij kunt die winnen! Wat moet je doen? Pak je kleurtjes en maak je mooiste tekening over onze favoriete club. Het maakt niet uit wie of wat je tekent, als het maar over VVV gaat. Op de Open Dag, die gehouden wordt op zaterdag 30 augustus 2014, zal Randy zelf de mooiste tekening uitkiezen en de schoenen persoonlijk overhandigen.

Je kunt deelnemen aan deze wedstrijd als je niet ouder bent dan 12 jaar. Inleveren van de tekening is mogelijk tijdens de thuiswedstrijden van VVV tegen Jong FC Twente en De Graafschap (in de ruimte van D’n Twellefde Man in het supportershome, tot een kwartier voor de wedstrijd) en natuurlijk op de Open Dag zelf bij onze stand.

Fanclub D’n Twellefde Man en Venlonaren wenst jullie heel veel succes en tekenplezier!

5 Responses

Leave a Reply