Maandag nieuwe testspeler bij VVV-Venlo

Vanaf dinsdag traint er een nieuwe speler mee bij VVV-Venlo. Maandag zal deze speler gekeurd worden. Het gaat om Afrikaanse speler met een Engels paspoort. Hij zou spelen in Engeland voor een League 2 club. Het zou gaan om een aanvaller voor op de vleugelpositie. We kunnen helaas nog niet melden hoe de speler heet, hoe oud hij is en voor welke clubs hij heeft gespeeld. Later meer nieuws hierover.

Dit nieuws hebben we van meerdere betrouwbare bronnen binnen gekregen.

37 Responses

 1. Goodie

  Ik heb in de league 2 een beetje zitten kijken voor aanvallers die een beetje een afrikaanse achternaam hebben. Daarbij kwam ik op 2 spelers uit:
  Abolafi Obafemi, een aanvaller die nog bik Dagenham onder contract staat.
  En Temitope Obadeyi, een links buiten die transfer vrij is.

  Maar wat ik niet begijp, waarom een vleugelspeler als je maar 1 spits hebt, en voor hoelang nog?

  1. Goodie

   Die Obadeyi is een linksbuiten, en heeft de Nigeriaanse en Engelse nationaliteit. Maar word, hoe weet je dat het geen Nigeriaans is, want ik denk dat de kans redelijk groot is dat hij wel de speler is waar het om gaat..?

   1. Lincoln

    Ik was ook even op internet aan kijken gister maar kon niet echt iets duidelijks vinden helaas. Ik heb gekeken naar Tony Harris. Dit is de agent die alle Nigeriaanse spelers naar VVV leidt. De naam Gabriel Reuben van Kilmarnock kwam hier naar boven. Maar dit is een middenvelder, zijn contract hebben ze laatste week ofzo laten ontbinden. Maar goed het is allemaal giswerk natuurlijk. We moeten even afwachten wie het nu is.

   2. Lincoln

    Nee klopt dat begrijp ik. Kilmarnock is een schotse club. Zoals ik al zei ik weet niet hoe de kerel heet of waar hij vandaan komt het zou gaan om iemand uit League 2. Ik heb gewoon gekeken naar die agent welke spelers van hem op moment vrij zijn. Tony Harris heeft geen website of iets in die richting. Dus gewoon gezocht op internet en kwam bij deze naam, zal het wel niet worden maar is gewoon afwachten.

  1. Goodie

   Dat is de enige Congolees met een Engelse paspoort in de leugue 2 inderdaad. Maar als van de test spelers het contract onlangs is afgelopen, dan zou hij niet bij een team staan op transfermarkt.com

   1. Lincoln

    Ja maar niemand heeft gezegd dat hij transfervrij is :). Haha maar kan het me ook niet voorstellen aangezien de man gewoon gemiddelden 45 wedstrijden per seizoen speelt en bijna allemaal basis. Zoals Frosty zegt we moeten het even afwachten

   2. Goodie

    Dat bedoelde ik ook. Dit is de enige speler die in het plaatje past, maar heeft nog 2 jaar contract. VVV zal echt geen transfersom betalen. Dus ik denk dat de test speler transfervrij is, en dus niet zo op transfermarkt.com in de league 2 staat. Maar inderdaad, morgen of overmorgen zullen we het weten.

   1. Lincoln

    Ja klopt lijkt er inderdaad op! Sorry had graag foto van de voorkant gemaakt maar dat ging niet ze hadden het volgens mij in de gaten dat ik foto’s van hun aan maken was haha

   2. Goodie

    Haha als hij vandaag medisch gekeurd is, zal die morgen wel mee trainen en horen we het wel. Ik vind dat er dit jaar wel opvallnd veel testspelers zijn, Leemans traint nog steeds mee of?

   3. Lincoln

    Volgens mij wel, was er niet bij met persmomentje dus ik weet niet of dat wat zegt. Zal morgen wel meetrainen, ga morgenochtend weleens even gaan kijken

 2. Goodie

  Leemans zit niet bij de selectie, houdt enkel zijn conditie hier op peil. Daarbij stond Nwofor ook niet op de foto. Maar als er momenteel geen geld is om Leemans een contract aan te bieden, dan gaat het niet door. Hoe graag de meeste het ook willen. Ik denk namelijk dat VVV zijn uitspraak na komt met “eerst moet er een middenvelder vertrekken om Leemans vast te kkunnen leggen”.

  1. Goodie

   Het lijkt me ook die Elito inderdaad. Wat ik me alleen af vraag dan, is hij testspeler voor te huren? Heeft nog een 2 jarig contract en ik zie VVV dat niet afkopen.

  2. Lincoln

   Dat had ik al verwacht dat die Duitsers weg gingen. Voegden niet veel toe bij VVV. Het zal wel Elito zijn ja maar als ze hem keuren ga ik ervan uit dat het niet om een testspeler gaat maar om iemand die gehuurd of gekocht gaat worden. Ik ga morgen even kijken en informeren bij de training.

   1. Goodie

    Dit zin de woorden van Marco Bogers. Ik zelf heb het gevoel dat het een spits is. VVv zocht aanvaller, maar we hebben niks over een spits gehoord, ja die Duitsers die alweer weg is. Ook dagblad de Limburger meldt Medy Elito als proefspeler.

 3. festina lente

  Knap rechercewerk van forumlezers.valt me op dat testspelers wel op een erg laag divisie niveau spelen in Engeland duitsland of belgie.des te meer omdat we zelf nog over enkele grootverdieners beschiklen.

 4. 5 for life

  Het is geworden.
  Medi Elito. Op de officiele site Dagenham & Redbridge had hij rugnummer 7 maar staat hij genoemd als middenvelderHTTP://WWW.DAGGERS.CO.UK/TEAM/
  Ben dus benieuwd.

Leave a Reply