Maarten Boddaert op proef bij VVV-Venlo

Komende week heeft VVV-Venlo de defensieve middenvelder Maarten Boddaert op proef. De 26-jarige Boddaert speelde de afgelopen vijf seizoenen voor FC Den Bosch waar hij deze zomer vertrok. In totaal speelde de middenvelder 189 officiële wedstrijden als prof in de Jupiler League. De Rosendaler is transfervrij.

Afgelopen zomer was de oud aanvoerder van Den Bosch op proef bij SC Telstar maar werd hij het niet eens over een contract.

Bron: 1limburg

4 Responses

    1. leevancleef

      Post is vaak geschorst en blessure gevoelig. Bovendien kan hij ook centraal spelen wat ook wel fijn is aangezien we maar 2 centrale verdedigers hebben als je Janssen linksback laat spelen. Geen overbodige luxe dus. Wat ik van hem heb gezien is het een goede om er als 12e man bij te hebben.

  1. kiekoputspelke

    Ik ken deze speler eerlijk gezegd niet, maar dat gold vorig seizoen ook voor Rutten die toén van FC Den Bosch kwam….dat bleek ook een echte aanwinst !!
    VVV neemt deze speler op proef dus laten we maar eens afwachten of hij Maurice Steijn kan overtuigen. Zo ja; dan denk ik dat we wederom een mooie optie erbij hebben in deze smalle selectie.

Leave a Reply