Maarten Boddaert vertrokken bij VVV-Venlo

Proefspeler Maarten Boddaert is vertrokken bij VVV-Venlo. De verdedigende middenvelder die ook uit de voeten kan als centrale verdediger trainde de afgelopen 4 weken mee met de selectie van VVV-Venlo. Daarin speelde hij ook mee in de oefenwedstrijd tegen Wuppertaler SV en liet een prima indruk achter.

Trainer Maurice Steijn wilde de middenvelder graag behouden, eventueel op amateursbasis. De reden van het vertrekt is een beetje vaag. Bij Omroep Venlo melden ze dat er momenteel geen budget is. In Dagblad de Limburger zegt Marco Bogers ; “Binnen het technisch platform is er om diverse redenen besloten om niet met Maarten in zee te gaan. Onze selectie is op dit moment compleet”.

De 26-jarige Boddaert speelde de afgelopen vijf seizoenen voor FC Den Bosch waar hij deze zomer vertrok. In totaal speelde de middenvelder 189 officiële wedstrijden als prof in de Jupiler League. De Rosendaler is transfervrij.

Wij wensen Maarten veel succes met het vinden van een nieuwe club.

3 Responses

 1. kiekoputspelke

  Raar dat een club maar liefst 4weken een proefspeler laat meetrainen en dan tot de conclusie komt dat er geen budget meer is…..

  Extra zuur aangezien Maarten Boddaert een goede indruk achter gelaten heeft op de technische staf én het feit dat de speler graag was gekomen.

 2. Sanderkuh

  Dat weet je van te voren of er budget is ja of nee, zeker na de transfer periode……hij laat een goede indruk achter, de trainer wil maar toch komt hij niet…..raar verhaal….

 3. Koelie

  Simpel. Niet genoeg kwaliteit voor de centen die het moet kosten. Misschien is er nog geprobeerd sponsors zijn salaris te laten betalen en is dat blijkbaar niet gelukt. Net als supporters blijven de sponsors ook weg?

Leave a Reply