Maarten de Fockert geselecteerd voor Jong Oranje

Onze doelman Maarten de Fockert is opgenomen in de selectie van Jong Oranje. Hij behoort hierdoor bij de 23-koppige selectie die aankomende EK-kwalificatieduels speelt tegen Turkije en Cyprus.

De Fockert en zijn teamgenoten spelen donderdag 6 oktober 18.30 uur in het AFAS-stadion van AZ tegen de leeftijdsgenoten uit Turkije. Vijf dagen later speelt het Nederlands elftal voor spelers onder 21 jaar in en tegen Cyprus het laatste duel in de kwalificatiereeks voor het EK 2017.

Jong Oranje bereidt zich op de nieuwe KNVB Campus in Zeist voor op de laatste kwalificatieduels voor het EK 2017 in Polen. De selectie meldt zich maandagochtend 3 oktober op het nieuwe trainingscomplex van de KNVB. De eerste training start om 15.30 uur op veld 3 van de KNVB Campus. Dinsdag 4 oktober is er een besloten training.

Onze doelman was onder Bondscoach Fred Grim een vaste waarde bij Jong Oranje. Na de trainerswissel bij de Jong Oranje verandert er niets voor Maarten de Fockert. De Maaslander is de enige speler in Jong Oranje die actief is in de Jupiler League.

2 Responses

Leave a Reply