Marcel Meeuwis tekent bij VVV-Venlo

eredivisielogo100x100Op vrijdagmiddag om 14.00 uur was er in de BusinessLounge van Seacon Stadion – De Koel – het officiële moment waarop Marcel Meeuwis zijn contract bij VVV-Venlo tekende. Voor de verzamelde Nederlandse en Duitse pers zette Marcel zijn handtekening onder de driejarige verbintenis.

Mario Captein, directeur voetbalzaken, gaf het in zijn toelichting al aan: “De meeste goede dingen komen in tweeën. Maar bij Marcel had het wat meer voeten in aarde. Ik heb begrepen van de bestuursleden dat het al vaker was geprobeerd om Marcel terug naar Venlo te halen. Zelfs vorig jaar tijdens de Herman Teeuwen Memorial is nog met Meeuwis gesproken”.

Voorzitter Hai Berden was opgetogen met de komst van Meeuwis: “We hebben geleerd dat er ervaren mensen nodig zijn. Voor de nodige power en om de jongelingen in en buiten het veld te begeleiden. Met Marcel halen we een brok ervaring binnen. En we kennen hem als een echte krijger. We zijn blij met de mens en het type Meeuwis”.

Marcel Meeuwis zelf was vooral opgelucht: “VVV en ik waren er eigenlijk deze keer heel snel uit. Ik heb bewust voor deze club gekozen. Toen de laatste hobbels met Borussia Mönchengladbach waren genomen, kon ik eindelijk tekenen. Een lekker gevoel!”.

Voor de beelden van de contract-ondertekening verwijzen wij u graag naar de uitzending van Venlo Vandaag, vanaf vrijdag 17.30 uur op Omroep Venlo.

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply