Marco Bogers: “Nog aantal spelers toevoegen aan selectie”

Vanmorgen stond er een interview met Algemeen Directeur Marco Bogers in  Dagblad de Limburg en daarin spreekt hij onder andere over de hulp van vrijwilligers, de grasmat, de kaartverkoop, maar ook de eventuele versterkingen voor de selectie in aanloop naar het begin van de Eredivisie.

Veel nieuws is er nog niet op het moment op de berg, alleen de keeper Unnerstall werd op dit moment vastgelegd. VVV-Venlo is bezig met Taris Tissoudali en Marco Bogers geeft het volgende over de transfersituaties aan: “Nou, we hebben in Lars Unnerstall een nieuwe keeper gevonden. De onderhandelingen met Tarik Tissoudali lopen nog. Verder willen we nog een centrale verdediger, linksback, een middenvelder en een spits halen”

Het is voor VVV-Venlo nog enigszins rustig geweest op de transfermarkt, maar daar kan zomaar verandering inkomen, zo is de voetballerij nu eenmaal. Belangrijk is sowieso wel, dat er versterkingen komen, willen we de strijd om handhaving goed in gaan.

Bron: Dagblad de Limburger

12 Responses

   1. RuiverCity

    Kwaliteit aantrekken is prima maar de selectie is wel heel erg smal. Zo veel geluk met blessures en schorsingen heb je niet elk jaar. Daarom is het jammer dat ze een Misdijan en Recerveur hebben laten lopen. Altijd beter dan een onervaren jeugdspeler.

 1. Ben

  Er komt niemand vanzelf. VVV zal ze moeten zoeken. En als geen zak met geld hebt, dan zal het afhankelijk van het kwaliteitsniveau can onze speurneuzen. Geen gemakkelijke taak, zeker weten. Maar als onze Algemeen Directeur denkt “onderin, niet degraderen” met er slechts 4 spelers erbij, dan heeft hij het zeker mis. Een smalle selectie als eerder breekt ons op. Denk er aan, we gaan “onderin” de eredivisie veel meer gele en rode kaarten trekken. Helaas, het is niet anders. We zullen echt een bredere selectie moeten hebben om dit op te vangen. FORZA VVV!

 2. Grad

  Klopt helemaal Lincoln, veel spelers zijn nog met vakantie en ik denk dat de technische staf niet alleen met zaakwaarnemers wil praten en overeenkomsten sluiten, maar ook met de spelers zelf om te kunnen bepalen of ze bij de club/het team passen. Hierbij is zorgvuldigheid geboden, want VVV kan zich geen ‘miskopen’ veroorloven ook zouden ze transfervrij komen, dure bankzitters is ook kapitaalvernietiging.

  1. marcel

   het staat wel haaks op de opmerkingen die altijd gemaakt worden dat je als kampioen, die niet deel hoeft te nemen play-offs, altijd een voorsprong hebt op andere clubs, omdat die moeten wachten op welk nivo ze spelen.
   Dit geeft volgens mij (hopenlijk) aan dat VVV eens niet in dezelfde vijver zit te vissen van spelers die al 20x gedregradeerd zijn met diverse clubs. Dacht wel al dat tissoudali getekend had, dat is dus ook nog niet zo.
   Ben uitermate benieuwd waar ze mee bezig zijn, en uiteindelijk wat er naar onze club komt.

  1. venlow077

   Misschien wordt dat later nog opgevuld met enkele huurlingen van West Ham. Is afwachten allemaal, denk dat we de komende weken een beter oordeel hierover kunnen geven.

   1. Louis van Gaal

    Je denkt toch niet dat er nog 4-5 nieuwe spelers komen en nog eens spelers van WHU..? Die spelers van WHU zullen bij die 4-5 zitten..

Leave a Reply