Mark Luijpers lid technische staf VVV-Venlo

Op donderdag 14 januari werd Mark Luijpers in Seacon Stadion – De Koel – gepresenteerd als nieuw lid van de technische staf van VVV-Venlo.

Hij gaat met onmiddellijke ingang tot aan het einde van dit seizoen aan de slag in het team van Maurice Steijn als assistent-trainer, waarbij zijn taken vooral op het gebied van video-analyse liggen.

De 45-jarige Limburger, die furore maakte als speler van Roda JC en MVV, was de afgelopen jaren werkzaam als assistent-trainer bij Roda JC en Delhi Dynamos FC in India.

Mark Luijpers heeft er zin in: “VVV-Venlo benaderde me na het vertrek van Ben van Dael of ik de vacante functie wilde invullen en ze kwamen met een goed verhaal. Ik vind het heerlijk om weer aan de slag te gaan en zeker in een team dat goed draait. Laat de tweede competitiehelft maar snel beginnen!”

8 Responses

   1. Sanderkuh

    Iemand extra op de technische staf…..daar had je al kunnen besparen na het vertrek van van Dael….is mijn mening.

 1. Boris

  Het kan niet anders dan dat hij voor een hele kleine vergoeding deze kant op komt. Dat is toch gewoon een positief signaal, dat deze man dit gaat doen. SUCCES MARK EN WELKOM !!

  1. Meuske

   Hele kleine vergoeding? Deze beste man komt echt niet voor een hele kleine vergoeding, neem maar van mij aan dat hij gewoon salaris krijgt misschien met een aanvulling van een andere instantie.

 2. Sanderkuh

  Ik zeg toch ook niet dat ik dit geen positief signaal vind…..geef ook niet aan dat hij niet welkom is. Vind het zelfs goed als er video analyses zijn. Alleen ik geef aan dat we er financiel niet goed voor staan en dat ik het dan ‘onnodig’ vind. Dan geef je een signaal af dat ook in de staf bespaard kan worden. Mocht je promoveren, komt er extra geld vrij en kun je dan specifiek hier iemand voor aannemen. En kleine vergoeding ???

Leave a Reply