VVV-Venlo

Martin Samuelsen in beeld bij VVV-Venlo

VVV-Venlo en West Ham United hebben al jaren een samenwerkingsverband, maar voor de meesten is dit niet zichtbaar in het huren of verhuren van spelers. Daar gaat wellicht snel verandering in komen. VVV heeft namelijk vergaande interesse om de 21-jarige Martin Samuelsen van The Hammers te huren.

De Noorse aanvaller die al mocht debuteren voor het eerste van WHUFC en ook al bij de nationale ploeg van Noorwegen op pad mocht is een zeer creatieve en technisch vaardige speler die zowel op het middenveld als op de flanken kan spelen. Samuelsen werd al eens aan Peterborough United en afgelopen seizoen aan Burton Albion uitgeleend waar hij dus ervaring opdeed in de League One en Championship.

VVV is dringend op zoek naar vleugelaanvallers na het vertrek van Torino Hunte en Romeo Castelen. Daarnaast is het ook nog de vraag op Vito van Crooij nog aanblijft bij de Venlonaren. Zoals we de afgelopen dagen meldde staat de aanvaller in belangstelling van PEC Zwolle en NAC Breda.

Bron: De Limburger

10 Responses

  1. chretien

    Je kunt eigenlijk pas aan het eind van deze periode, zodra de competitie gaat beginnen, commentaar geven. Voorlopig vertrouw ik op het kunne van o nze boys…

  2. RuiverCity

    Vanmiddag na 15.30 uur komt er nieuws over sponsor. Ik denk dat Seacon stopt en we een nieuwe shirtsponsor krijgen. Tevens is er iets rond (speler?)…… Dit staat op Instagram.

Leave a Reply