Masita maakt doorstart

Sportkledingfabrikant Masita uit Limburg maakt definitief een doorstart. Het bedrijf zal vanaf maandag 2 maart verder gaan onder leiding van Kurt Molin en Remko Sijben. Het team van Masita gaat er alles aan doen om de klanten en verenigingen de service en kwaliteit te leveren zoals iedereen gewend was. Ook heeft het bedrijf het volste vertrouwen dat er op korte termijn, verenigingen weer te kunnen voorzien van sportkleding.

Eind december werd bekend dat het sportkledingbedrijf Masita in financiële nood verkeerde. Kort hierop volgde het faillissement van het bedrijf uit Echt. De leverancier van onder MVV, VVV Venlo, FC Groningen, AA Gent en andere bvo’s uit met name Nederland en België verkeerde al langere tijd in zwaar weer.

Het bedrijf uit Echt kent een lange geschiedenis in de Limburgse sportwereld. Het van oorsprong Sittardse familiebedrijf leverde aan decennialang aan met name de amateursportwereld. Twee jaar geleden werd het bedrijf overgenomen door de Belg Philip Ploegaerts.

Waarschijnlijk gaat VVV-Venlo verder met Masita.

8 Responses

  1. cinmefe

    The biggest one was to unite with some erectile dysfunction young Tibetans to offend the border, killing and looting more than 300 people in Shazhou cialis price Daily use of tadalafil was well tolerated in the present study

Leave a Reply