Maurice Steijn Beste trainer van de 3e periode

VVV-Venlo is in de prijzen gevallen. Onze trainer Maurice Steijn is verkozen tot Beste trainer van de 3e periode in de Jupiler League!

Onze hoofdtrainer leidde zijn team in de derde periode naar grotere voorsprong als lijstaanvoerder. De winnaars van de Bronzen stier maken aan het einde van het seizoen ook kans op een Gouden stier.

Wij willen onze trainer van hart feliciteren met het winnen van de Bronze stier!

5 Responses

 1. LJ

  Dik en dik verdiend. Ik was in het begin niet echt gecharmeerd van Steijn, maar dit seizoen is het top. Werkt prima samen met Stan Valckx en heeft een oog voor het samenstellen van een ijzeren selectie. Het is te hopen dat Steijn zijn contract gaat uitdienen. Enig nadeel voor VVV is dat ze weinig tot niet kunnen groeien in de eredivisie. Clubs als NAC, Cambuur en de Graafschap kunnen dat wel.

 2. Ben

  Geen grote verrassing, de club staat al een tijdje bovenaan met een heel grote voorsprong, een veel beter doelgemiddelde dan wie dan ook en met wellicht de kleinste selectie. Proficiat, trainer, houdt de selectie gemotiveerd en alert, dan hebben we over enkele weken een groot feest. FORZA VVV!

 3. supportertje

  Afgedwongen, door op een fantastische manier met zeer weinig middelen het maximale eruit te halen. Daar mogen we als supporter van VVV zeer dankbaar voor zijn, dat we al een tweede keer naar een prachtig seizoen van VVV kunnen kijken. Chapeau.

 4. De Koel

  Inderdaad dik verdiend. Samen met Stan Valckx een prima selectie samen weten te stellen met steeds verder afnemende middelen. De keuze voor een kleine maar kwalitatief hoogwaardige selectie heeft heel goed uitgepakt, met een beetje geluk dat er relatief weinig langdurige blessures zijn geweest bij de dragende spelers. Ook knap hoe hij er een team van heeft weten te maken. Is ook tekenend dat de selectie van vorig jaar
  bij elkaar is gebleven omdat ze samen kampioen willen worden.

Leave a Reply