Maurice Steijn genoemd als nieuwe trainer bij NAC

Gisterenmiddag werd bekend dat NAC Breda, Marinus Dijkhuizen heeft ontslagen als trainer van de Bredase club. Hij was ruim een jaar in dienst van de eerstedivisionist. Een dag later beginnen de eerste geruchten om zich heen te verspreiden. Een van de geruchten is dat onze trainer Maurice Steijn genoemd wordt als mogelijk opvolger van Dijkhuizen. Technisch directeur Hans Smulders heeft aangegeven op korte termijn een nieuwe trainer aan te willen stellen. Andere genoemde namen zijn Alfons Groenendijk en Jean-Paul de Jong.

Maurice Steijn speelde in zijn voetbalperiode drie seizoenen voor NAC waarbij 36 maal in actie kwam. De Hagenaar heeft een doorlopend contract bij VVV. Met onze club wil hij dit seizoen kampioen worden. Maar vanaf komend jaar zou hij open staan voor een dienstverband bij NAC.

Bron: BN de Stem

6 Responses

 1. kiekoputspelke

  Steijn zal heus nog wel warme gevoelens hebben bij zijn oude club. En laten we wel wezen; het is een mooie club om voor te werken al is het alleen maar voor de unieke en trouwe achterban.

  Maar ik betwijfel of hij echt zou willen instappen nu….mocht NAC dat serieus overwegen. Ik verwacht echter dat NAC gaat kiezen voor een tussenpaus en Steijn gaat proberen te overtuigen om volgend seizoen aan de slag te gaan.

  Er is dus maar één manier om hier een stokje voor te steken en dat is kampioen worden want ik ben er van overtuigd dat Steijn met VVV in de Eredivisie wil spelen !!

 2. expat

  NAC is natuurlijk een mooie club met geweldige supporters, maar om een eerste plek nu te verlaten lijkt me stug. Ook met zijn contract en, positiever: denk dat Steijn het naar zijn zin heeft. NAC is qua zittend bestuur en gezeur nu ook niet heel aanlokkelijk.

  Maar er worden meer namen genoemd: Langeler, Kraaij (hansie!) en onze eigen Luhukay.

Leave a Reply