Maurice Steijn: ,,Ik ga voor geen enkele club weg bij VVV’’

Elke keer als het bericht komt dat ADO op zoek is naar een nieuwe trainer beginnen alle alarmbellen bij ons te klingelen. Wij weten natuurlijk dat Maurice ooit graag terug wil keren bij de club waar het voor hem allemaal begon. Afgelopen zomer was het bijna rond met ADO en ook nu weer na het ontslag van trainer Zeljko Petrovic wordt de naam van Maurice Steijn genoemd.

Trainer Maurice Steijn is dit keer heel duidelijk en open en zegt direct dat ADO hem niet hoeft te bellen. De Hagenees wil zijn klusje bij VVV-Venlo afmaken. In een interview met het AD zegt Maurice Steijn; ,,Ik ga voor geen enkele club weg bij VVV’’, zegt de Hagenaar, die met zijn ploeg op weg is naar de titel in de Jupiler League. ,,Ik wil in Venlo de kroon op mijn werk zetten.’’ De Hagenees vervolgd met de woorden ,,Ik focus me op dit jaar. Als we hopelijk in mei gepromoveerd zijn, zie ik wel wat er op mijn pad komt. Of ik blijf nog een jaar bij VVV.’’

Laten we hopen dat het kampioenschap snel volgt maar misschien nog belangrijker dat onze trainer nog een tijdje aan onze club verbonden blijft. Hij is samen met de technische staf verantwoordelijk voor de mars omhoog.

Bron: AD

7 Responses

 1. RuiverCity

  Als je succes hebt, komen andere clubs op de proppen. Dit zal niet alleen voor onze trainer zijn maar ook voor sommige spelers. Hopelijk gaat dit niet ten koste van de resultaten, want de weg is nog lang,

 2. Ben

  Een heel lange weg te gaan. Dat geldt voor ons allemaal. Mocht er vandaag of morgen toch iemand komen met een reuze bedrag, ook voor VVV dus, dan moeten we persoon in kwestie die kans gunnen. Stel je voor, dat je trainer of voetballer. ergens binnen een paar jaar financieel onafhankelijk kunt worden. Wie heeft het recht je dat te onthouden? Niemand dus. FORZA VVV!

 3. Goodie

  Waar wij met een autocombi naar Helmond mochten moet zij weer met een verplichte buscombi naar ons toe komen. Ook wederom een s(cc) verplichting. De gemeente gaat er vanuit dat VVV zelf de broek hoog moet kunnen houden, maar wel weer allerlei verplichtingen op leggen waardoor VVV extra inkomsten misloopt.

  Kwam toevallig ook dit verslag tegen. Ziet er uit als een gezellige busreis!

  http://www.supportersvereniginghelmondsport.nl/verslagen.php?p=485#content

  1. Gerardus

   Heb je de verplichtingen gezien die MVV kreeg ? Slaat ook helemaal nergens op. De overheid wil dat voetbal een gezellig dagje uit is maar ze werken het zelf altijd tegen met deze belachelijke regelingen. Want wanneer is de laatste keer geweest dat er problemen waren met MVV en Helmond supporters bij of in de Koel ?

   1. Goodie

    De supportersverening van Helmond deed het iets erger lijken dat het was. Zij gaan over de buscombi dus noemen ze het een verplichte buscombi. Het is een autocombi. Neemt niet weg dat gemeente Venlo helemaal de weg kwijt is met het uitdelen van combi’s en s(cc) verplichting voor thuis supporters.

 4. RuiverCity

  Röseler ziek, Opoku niet helemaal fit…..nu kunnen de reserves zich laten zien. Hopelijk kunnen ze morgen de draad weer oppakken want géén overwinning is koren op de molen van Volendam en MVV en bij VVV neemt de druk toe.

Leave a Reply