VVV-Venlo

Maurice Steijn kan bijtekenen bij VVV-Venlo

Maurice Steijn kan zijn contract verlengen bij de Venlonaren. Tijdens de geruchten rondom Ipswich Town waar de Hagenaar genoemd werd als opvolger van Mick McCarthey, werd bekend dat Steijn en zijn zaakwaarnemer een gesprek aan zou gaan voor een eventuele contractverlenging bij de geel-zwarten.

Inmiddels zijn deze gesprekken in volle gang, twee weken heeft de clubleiding samen met de trainer en zijn zaakwaarnemer om tafel gezeten. Dit bevestigde onze hoofdtrainer gisterenmiddag bij het radioprogramma “De Perstribune”.

Momenteel heeft Steijn deze aanbieding in beraad. Mocht het niet komen tot een contractverlenging dan blijft Steijn volgend seizoen zeer waarschijnlijk hoofdtrainer bij VVV. De Hagenees heeft een lopend contract tot medio 2018 en op de vraag van de verslaggever of hij volgend seizoen ook trainer zou zijn van VVV-Venlo zei hij zonder aarzeling ja! Maar ook wij weten natuurlijk dat in de voetballerij niets zeker is.

Bij Ipswich Town is Steijn genoemd, maar tot op de dag van vandaag is het niets concreets en dus niet officieel gemeld. De Hagenees heeft wel aangegeven bij een sportieve of financiële verbetering open te staan voor een vertrek.

Wij hopen natuurlijk dat Steijn deze mooie lijn door zet en zijn contract gaat verlengem. In drie jaar tijd heeft onze trainer iets moois opgebouwd en we hopen dit voort te kunnen zetten in de Eredivisie.

6 Responses

 1. RuiverCity

  Steijn heeft de afgelopen drie jaar aan een team gebouwd en dit met beperkte middelen tot een groot succes weten te brengen. Het is altijd afwachten hoe lang de houdbaarheidsdatum van een trainer is. In het verleden is het vaak genoeg gebeurd dat een trainer successen had met een club en het jaar daarna ontslagen werd. Dat is van zoveel factoren afhankelijk. Welke spelers kunnen er gehaald worden, hoe is de start in het nieuwe seizoen, en zijn de spelers misschien uitgekeken op de werkwijze van een trainer? Maar grootste deel is toch de factor ‘geluk’. We zullen zien wat er de komende dagen gaat gebeuren. Ik hoop dat er snel al versterkingen worden gepresenteerd zodat vooral de seizoenkaarten en sponsorinkomsten flink omhoog gaan.

 2. Ben

  Laat hem gaan als hij zich sterk kan verbeteren en ook VVV er financieel er beter van wordt. Ook belangrijk dat VVV genoeg tijd heeft voor adequate vervanging. Maar van mij mag hij blijven! Zijn er al al versterkingen komende? FORZA VVV!

  1. Trainer aub :). Is altijd lastig om te stellen maar als je een visie hebt en goed voetbal speelt is de keeper natuurlijk degene die minst vaak gebruikt wordt. Al moet je natuurlijk wel iemand in het doel hebben staan die de ballen pakt.

  2. Ben

   Is geen huiskamervraag! Beide zijn wel belangrijk, net zoals voorzitter, TD, gehele selectie en staf. Wellicht nig belangrijker zijn de fans, want dan heb je een extra man op het veld. Er zijn teams, die thuis weinig punten verspelen. Goede trainer? Heel fijn. Goede keeper? Heel fijn, maar dat geldt voor TD, voorzitter, gehele selectie. Er zijn clubs, die zelfs in de Jupiler elke wedstrijd door meer dan 10.000 fans worden aangemoedigd. VVV moet vooral zorgen meer fans aan zich te binden. FORZA VVV!

 3. Animal

  Juist ja, de achterban daar gaat het om, fans die 30 – 40 – 50 jaar of nog langer VVV bezoeken en volgen. Spelers en trainers zijn maar passanten

  Voetbal = entertainment en emotie dus wat VVV ook doet NOOIT meer het Ton Betonvoetbal !! Liever wekelijks spektakel en weer degraderen, de schade van de Lokhoff prriode is nog steeds voelbaar ! ( een keer puur op resultaat mag best maar niet structureel van dat belachelijke anti voetbal)

Leave a Reply